Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın... bugün cumartesi benim gibi çalışanlar dışında öğleden önce kimse uğramaz sanırım..
dün akşamdan beri kasıklarımda acayip bi ağrı var kızlar sanki adet olacakmışım gibi :26: en son 10 gün gecikmeli ayın 4 ünde adet olmuştum ama çok az gelmişti. şimdi acayip ağrıyo kasıklarım belim :18: sanki yeniden olacam. yumurtlama dönemim desem daha önce hiç böyle olmamıştı.. birde sol tarafımda sanki bi kasılma var kasıktan vuran ayağıma :19: ya kızlar çok korkuyorum neyim var benim yaa :25: acaba çok az adet olduğum için mi ağrı yapıyor... bugünde cumartesi. pazartesiye kadar napcam ben :43:

sorum hepinize kızlar havada kalmasın bi akıl verin bana :18:

günaydın... bugün cumartesi benim gibi çalışanlar dışında öğleden önce kimse uğramaz sanırım..
dün akşamdan beri kasıklarımda acayip bi ağrı var kızlar sanki adet olacakmışım gibi :26: en son 10 gün gecikmeli ayın 4 ünde adet olmuştum ama çok az gelmişti. şimdi acayip ağrıyo kasıklarım belim :18: sanki yeniden olacam. yumurtlama dönemim desem daha önce hiç böyle olmamıştı.. birde sol tarafımda sanki bi kasılma var kasıktan vuran ayağıma :19: ya kızlar çok korkuyorum neyim var benim yaa :25: acaba çok az adet olduğum için mi ağrı yapıyor... bugünde cumartesi. pazartesiye kadar napcam ben :43:

bence test al yap canim veya doktordan randevu al ve git cunku benim de adetime 1 hafta varken biraz gordum ama cok hafif doktor ultrasonla bakti adet olmayacaksin insallah buyuk ihtimalle hamilesin dedi 1 veya 2 haftalik birseyse belli olmaz dedi ben de suan kasiklarim gobegim falan sizliyor insallah sen de hamilesindir

sorum hepinize kızlar havada kalmasın bi akıl verin bana :18:

canım biliyon böyle şeyler olabiliyo belki hamile olabilirsin sen yine de dikkat et kendine fazla yorulma ve ara ara test al yap bazılarının duyarlılığı daha çok oluyo markasını unuttum ben yapmıştım onda daha koyu çizgi çıkmıştı.

Selam kizlar.

Allahim ya Rabbim sen büyüksün.

icimde öyle bir kirginlik hüzün var ki ben niye hamile kalmiyorum diye.

offfffffffffffff kafayi yedimmmmmmmmmmmmmmm:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

bence test al yap canim veya doktordan randevu al ve git cunku benim de adetime 1 hafta varken biraz gordum ama cok hafif doktor ultrasonla bakti adet olmayacaksin insallah buyuk ihtimalle hamilesin dedi 1 veya 2 haftalik birseyse belli olmaz dedi ben de suan kasiklarim gobegim falan sizliyor insallah sen de hamilesindir

canım biliyon böyle şeyler olabiliyo belki hamile olabilirsin sen yine de dikkat et kendine fazla yorulma ve ara ara test al yap bazılarının duyarlılığı daha çok oluyo markasını unuttum ben yapmıştım onda daha koyu çizgi çıkmıştı.

ben hiç ihtimal vermiyorum hamile olduğuma çünkü başka hiç bi belirtim yok :50: bi de demin adet oldum sandım tuvalete koştum. beyaz krem gibi bi akıntı :26: nedir anlamadım...yinede saolun kızlar inşallah dediğiniz gibidir pazartesi randevu alıp doktora gitcem :43:

Kızlar ben 20 haziranda adet oldum akşam 9 gibi. Bugün 3. gün. Ama bitti gibi. Çok az geliyor. İdrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Tekrar yapsam mı? Normalde 6-7 gün sürer adet günlerim.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellerim................. Dün çalışmadım o yüzden evde fırsatım olmadı girmeye tatil alışverişi yaptım :)
bugün çalışıyorum bir bakayım dedim neler yapmışsınız ben yokken.

Kendi kendime konuşuyor gibi oldum tabe :)

Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm..................... :54: :54: :54: :54: :54: :54::54: :54: :54::54: :54: :54::54: :54:

:54::54: :54: :54: :54: :54: :54::54: :54: :54: :54: :54: :54::54: :54: :54: :54: :54: :54:

Kızlar ben 20 haziranda adet oldum akşam 9 gibi. Bugün 3. gün. Ama bitti gibi. Çok az geliyor. İdrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Tekrar yapsam mı? Normalde 6-7 gün sürer adet günlerim.

istersen yap aklin da kalmasin :34:eger her zaman duzenliyse ve simdi boyle olduysa garip sonucta,canim benim de gecen ay oyle olmustu ama hamilede degildim bu ay adetime 1 hafta kala cok az bir lekelenme oldu doktora gittim yumurta yok hasta olmicaksin dedi:16:buyuk ihtimal hamilesin dedi bakalim 1 hafta sonra belli olucak :16:

Back
X