Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

doktor üstten ultrasonla baktı yumurtalarında çatlama sorunu var çok bariz belli dedi.endometrium kalınlaşmış günün geçmiş ama burda çocuk falan yok dedi.:14: yine de kan testi ver birde orda bakalım dedi. kan verdim. kanda 3080 çıktı. Allah allah çok garip dedi. alttan ultrasonla bakalım görebilecek miyiz dedi, evirdi çevirdi birşey göremedi. sonra tam çıkarken bebeği gördü. ben dış gebelik sanmıştım ama bebek burdaymış dedi. bu çok küçük büyük ihtimal düşer dedi :53: :14:
iki hafta önce umre için menenjit aşısı olmuştum bi sorun olur mu dedim. biz gebeliğin hiçbir döneminde iğne tavsiye etmiyoruz, anomali olursa gebeliği sonlandırırız dedi çıktım geldim:14:
keşke gitmeseydim
nasıl bi doktormuş o öle. ağzından hayırlı bişey çıkmamış. boşver sen onu başka doktora git. ben ona o diplomayı verenin................. sıkma sen canını maşallah bebeginle sana....

kızlar size bişey sorucam böyle damdan düşermiş gibi oldu ama :)

benim bat 14 hazirandı kan tahlilinde gebelik çıkmadı biliyorsunuz baya üzülmüştüm ama bugün ayın 25 ben hala adet olmadım sizce söktürücü kullanmalı mıyım çok kararsız kaldım :(

benim bat 14 hazirandı kan tahlilinde gebelik çıkmadı biliyorsunuz baya üzülmüştüm ama bugün ayın 25 ben hala adet olmadım sizce söktürücü kullanmalı mıyım çok kararsız kaldım :(
bebegim ben olsam içerdim ama sen hastanedesin. bi doktora sor bence

kullanma canım...hiç boş yere hormon sokma vucuduna..benim 2 ay önce adetim 9 gün geçti...hamilede değilim doktor farlutal verdi...ben kullanmadım...zaten 2 gün sonra adetim geldi...

bebegim ben olsam içerdim ama sen hastanedesin. Bi doktora sor bence

canım doktora kalsa hemen başla iç diyor ama ben emin olabiliyorum bir topicde okumuştu bayanın benim gibi olmuş doktor söktürücü vermiş ama içmemiş kese falan görünmemiş tahlilde negatif çıkmış daha sonra test yaptırıyor tekrar hamile çıkıyor :(

bende de mide bulantısı hala geçmedi göğüslerimin damarları oldukça belirgin dünde beyaz bir akıntım oldu hiç öyle olmazdı çok kararsızım sizin anlayacağınız. Tetikte bekliyorum böyle işin ilginç tarafı adet olacakmışım gibi ağrımda yok ayın 14 gibi olmuştu hafifte bir kanamam olmuştu ama bir kere oldu sonra geçti

doktor üstten ultrasonla baktı yumurtalarında çatlama sorunu var çok bariz belli dedi.endometrium kalınlaşmış günün geçmiş ama burda çocuk falan yok dedi.:14: yine de kan testi ver birde orda bakalım dedi. kan verdim. kanda 3080 çıktı. Allah allah çok garip dedi. alttan ultrasonla bakalım görebilecek miyiz dedi, evirdi çevirdi birşey göremedi. sonra tam çıkarken bebeği gördü. ben dış gebelik sanmıştım ama bebek burdaymış dedi. bu çok küçük büyük ihtimal düşer dedi :53: :14:
iki hafta önce umre için menenjit aşısı olmuştum bi sorun olur mu dedim. biz gebeliğin hiçbir döneminde iğne tavsiye etmiyoruz, anomali olursa gebeliği sonlandırırız dedi çıktım geldim:14:
keşke gitmeseydim

Canım sıkma canını, gıcık bir doktora denk gelmişsin öyle düşün. O çocuğun bu dünyada içecek suyu varsa sen napsan ne etsende dünyaya gelir ama içecek suyu yoksa nekadar dikkat etsende düşer. Bunu söylemek kolay değil biliyorum, sende benim durumumu biliyosun. Bana doktorum dünyaya gelecekse çocuk senin üstünden kamyon geçsin yine bişi olmaz dedi. Çok kafana takma en kısa zamanda başka doktora git. Kafana takılanları sor ve yüreğini ferah tut.

sabah serifleriniz hayr olsun calar arkadaslar biz muhtesem uclu geldik zorlu sancli bir gunden sonra ama yikilmadik ayaktayiz burdayik :16::16:
meyrs uzulme canim allahin izniyle hiiiic bisey olmaz sen gecen hafta diyosun muhtemele sen asiyi yaptirgidin zaman bebegin daha cogalarak rahime tutunmaya geliyodu yoldaydi senle alis verisi yoktu daha yani o doktorunada selamimi soyle... burda olsan doktorumu tavsiye ederdim ama uzaksin canim bub arada ben geciktigim hafta bile dis tedaisi yaptirmistim kesin adet olcam diye kac igne yapti bana bilemezsin ama sukur bebeklerde sorun yok simdiye kadar bu arada ela hamilelik kesinlestikten sonra dis tedavisi yapmyolar bilgine canim.yani oyle giris yaptin ki merys hamileligini kutlayamadik yaaa :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16: :49::16:tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee:49::16:

bence direk doktora git,arkadasimda 3 ay adet olmadi hap kullandi kendi kafasindan sonra 3 aylik hamile cikti:53: bu hafta dogumu var insallah bebek saglikli allahtan

canım günaydın sinir oldum doktoruna :( moral bozmaya bire bir bazıları sen mutlaka ümreye gitmeden başka bi doktora daha görün anlat durumu kan testini de göster benim doktorda bana demişti ya dış gebelik olabilir kese görünmüyo diye bir hafta sonrası çağırmıştı aha işte burda haftaya tekrar gel dedi insan bi özür diler açıklama yapar yok bunlarda ben ne yaşadığımı iyi biliyorum onların umrunda değil.başka doktora daha görün onun görüşlerine göre şekil alır herşey başta muayeneye geldim de bakalım o ne diyo duruma göre sonradan doktorun söylediklerini anlatırsın.
doktor arıyorum kaç gündür. bi tane mi tavsiye edilen doktor olmaz kardeşim:14: konyadaki doktoruma gidecektim o da izindeymiş. yana döne doktor arıyorum

valla ya öküzmüş o doktorda...aklıma çok film hareketler bunlardaki replik geldi...uçakta geçen...abi uçağın motoru bozulursa ne olur yedek motor devereye girer...yedek motorda bozulursa ne olur abi kanatlarla inişe geçer...kanatları koparsa ne olur....yaaaw senin amacın ne ne istiyorsun:52::52:
amacı insanın içine korkuyu koymak daha ne olsun. insan güzel şeyler duymak istiyor ama nerde :((

nasıl bi doktormuş o öle. ağzından hayırlı bişey çıkmamış. boşver sen onu başka doktora git. ben ona o diplomayı verenin................. sıkma sen canını maşallah bebeginle sana....

ağzından hiçbi hayır haber çıkmadı sevincimi de kursağımda koydu gönderdi sağolsun :14:

canım doktora kalsa hemen başla iç diyor ama ben emin olabiliyorum bir topicde okumuştu bayanın benim gibi olmuş doktor söktürücü vermiş ama içmemiş kese falan görünmemiş tahlilde negatif çıkmış daha sonra test yaptırıyor tekrar hamile çıkıyor :(

bende de mide bulantısı hala geçmedi göğüslerimin damarları oldukça belirgin dünde beyaz bir akıntım oldu hiç öyle olmazdı çok kararsızım sizin anlayacağınız. Tetikte bekliyorum böyle işin ilginç tarafı adet olacakmışım gibi ağrımda yok ayın 14 gibi olmuştu hafifte bir kanamam olmuştu ama bir kere oldu sonra geçti
anladım tatlımmm tekrar görün başka bir doktora istersen. söktürücüde içme. bekle bakalım zaten gelirse illaki gelcek. gelmezsede tekrar doktora görünürsün canım :( valla anlamadım ben işten bişi. inşallah hamişsindir:49:

özel havuzlu otelleri varmıdır ?hani kimsenin görmediği... valla antalyadan daha ucuz abu dhabi...

canım çok güzel islami oteller var antalya tarafında kuzenim gitti fiyatlarıda çok değil ve herşey kapalı bayanlara yönelik eşlerin ayrı denize girdiği biryer de varmış sadece bayanların olduğu bi yerde o kadar rahatmış ki kuzenim bikini giymiş nasıl olsa kimse görmüyo :D

Back
X