hoşbulduk canım, çok teşekkür ederimcanım hoş geldin sakın sitres yapma benim değerim 1375 iken kese görünmedi bir hafta sonrası göründü 5.haftada herkeste görünmeye biliyo.hayırlısı olsun tekrardan :) haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gidicem bebemin :)
evet daha gelmedifrancesca gelmemiş halamerak ettim
Beyazlım senin halini hiç iyi görmüyorum..Ne kadar neşeli görünmeye çalışsanda çok kafaya takıp üzülüosun..
Geçende sana özelden msj atcaktım unuttum..İstersen canın sıkıldığında bana özelden yazabilirsin cnm benim..
Bence buraya takılmaya ara ver ..Ciddi diyorum..Sana gebelik ve hamileliği hatırlatan herşeyden uzak dur biraz..
Önce kilo vermey bak ..İş yerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama ramazana girmeden bi tatile çık eşinle ..
Biz geçende bi günlüğüne bi yerlere kaçtık nasıl iyi geldi bütün gün gezdik ve hiç aklıma gelmedi öyle insanı rahatlatioki değişiklik..
lennnnnnnnnn delüüüüüüüüüüüü karuuuuuuuuuuuuu seni
ya beni simdi güldürdün ya Allahta seni ömrün boyunca güldürsün
anam kiz olacagi ne malum
hoşbulduk canım, çok teşekkür ederimsenin bebişinde hayırlı olsun maşallahhh
sağol canımm çok seviyom bi damla bebişimi :).yemene dikkat et hergün 2 ardak süt iç canım.doktor elevit YADA decavit verdi mi vitamin+folik asit.
profil fotomu degiştirdimmmmm yastayım lennnnn
Yok ya isyan etmeyeyim diyorum ama ben niye hamile kalmiyorum yaa
takmayayim diyorum ama olmuyor iste nefret ediyorum bu kirmizi seyden
niye ya niye neden gelmiyor Allahim
sağol canımm çok seviyom bi damla bebişimi :).yemene dikkat et hergün 2 ardak süt iç canım.doktor elevit YADA decavit verdi mi vitamin+folik asit.
geldıgım ılk gun dedım sana senın kızın olcak dıye..hala dıyorum..kız dedıgın nazlı olur,oda sımdı naz edıyo anası
tatlım isyan etme ne olursun bende bugün çok üzüldüm ağla ağla gözlerim şişti ama her şeyin en iyisini Rabbim biliyor. Bizimki zamanımız gelecek inşallah bizde anne olmayı tadacağız. Şeytana uyup isyan etmenin kimseye faydası yok
kızlar ya betam 148 cıktı ya kötu bişey mi bu moralim cok bozuldu,,,,,,,,,,,
canım neden bozuyosun moralini 66 dan 148 e çıkmış iki günde neden üzülüyosun ki ne güzel artmış işte
canım sen değere bakma o önemli değil artış önemli
kimisinde 30 olur kimisinde 5000 olur bu kişiden kişiye değişir önemli olan katlaması
canım ne kadar mutlu ettin beni:)) ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım ins saglıklı sihhatlı olur
amiiiiiiin canım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amiiiiiiiiiin inş hepimiz canımmmmmmm
cok tesekkur ederim:) ben aslında mutluydum hemsire dediki 1000 olması gerek, butun dunyam gitti ama neyseki normal:)) cok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?