kızlar serdar ortaçın yeni albümü süper çok begendim :)
bakın bakın :) hoş kız güzel hatun :)aay zıl caldı elım ayagıma dolandı kocam mı geldı dıye..nasıl cıkcamı sasırdım sıteden
ayyy neysekı kuzenımın ogluymus vodkayı gezdırmeye cıkardı..oooh be bu yuktende kurtuldum ıyıkı benım yakınıma tasınmıslar
yaa ben ferıhayı ızlemıyorumkı cagataya karsı bı begenım hıc olusmadı..
ama adrıanaya bakarım,babasıyla beraber bakarız hatta
canım dert etme stres yapma sakın sonuçta oda olumsuzluk yaratır merak etme rabbim ayırmaz seni bebişinden....:13:kızlar merhaba :)
uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsranama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi Size o duyguyu anlatamam allah hepinize nasip etsin inşallah... Inanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı. Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz çok endişeliyim, ilk bebeğim allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size
Kızlar merhaba :)
Uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. Çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsranama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) Bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi size o duyguyu anlatamam Allah hepinize nasip etsin inşallah... İnanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı. Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. Önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz Çok endişeliyim, ilk bebeğim Allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size
Uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. Çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsranama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) Bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi size o duyguyu anlatamam Allah hepinize nasip etsin inşallah... İnanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı. Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. Önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz Çok endişeliyim, ilk bebeğim Allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size
Yok ya isyan etmeyeyim diyorum ama ben niye hamile kalmiyorum yaa
takmayayim diyorum ama olmuyor iste nefret ediyorum bu kirmizi seyden
niye ya niye neden gelmiyor Allahim
bögüür böğüürr..enson bende neden neden neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn,dıyordum..gelecek senın kızında yakında merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bendeee istiyorum allahım bendeeeeeeeee. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa
neyi yanlış yapiyoruzz yaaaaaaaaaaaaaaa:44:
bögüür böğüürr..enson bende neden neden neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn,dıyordum..gelecek senın kızında yakında merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yok ya isyan etmeyeyim diyorum ama ben niye hamile kalmiyorum yaa
takmayayim diyorum ama olmuyor iste nefret ediyorum bu kirmizi seyden
niye ya niye neden gelmiyor Allahim
bendeee istiyorum allahım bendeeeeeeeee. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa
neyi yanlış yapiyoruzz yaaaaaaaaaaaaaaa:44:
dediklerini bende ciddi ciddi düşünüyorum yaaaaa...
Beyazlım senin halini hiç iyi görmüyorum..Ne kadar neşeli görünmeye çalışsanda çok kafaya takıp üzülüosun..
Geçende sana özelden msj atcaktım unuttum..İstersen canın sıkıldığında bana özelden yazabilirsin cnm benim..
Bence buraya takılmaya ara ver ..Ciddi diyorum..Sana gebelik ve hamileliği hatırlatan herşeyden uzak dur biraz..
Önce kilo vermey bak ..İş yerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama ramazana girmeden bi tatile çık eşinle ..
Biz geçende bi günlüğüne bi yerlere kaçtık nasıl iyi geldi bütün gün gezdik ve hiç aklıma gelmedi öyle insanı rahatlatioki değişiklik..
inşallah canım arkadaşım... siz olmasanız ben ne yapardım kimle paylaşırdım hııııııyanlıs yapılan bısey yok,ne yapıyorsan yıne yapmaya devam etceksınız..yakında gelecekler hepsı..bak ne kadar cogaldı hamıleler..önumuzdekı ay sızın ayınız olur ınsallaaaaaaaaaaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?