• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım sen takma o hemşireyi neresinden uydurmuş 1000 olması lazım diye :D belki geç döllenme oldu vs. o nereden bilecek boşver sen onu
haftaya tekrar test yapınca inşallah kat be kat katlanmış olur canım sen yeter ki moralini yüksek tut

inş canım cok sağol :)o zaman ben doya doya yasayım mutlulugumu :):32::32: bu test surekli yapılacak mı yoksa

amin canım inş hepmiz saglıklı sekilde alırız kucagımıza:) bence sen de rahat ol ve olcagına inan, siz ne kadardır deniyorsunuz?

16 ay olduu hala bekliyoruzz ama ne gelen var ne gidenn...sanki buayda olmayacak gibi bir his var bende:((böyle bir şeyi insanın hep hissedeceğini düşünürümm nedense..

doktora gittiniz mi yok inş bi sorun? bence en hayırlı zamanda gelcek bebişler, gec olsun guc olmasın bozma moralini :34:

evet gittikk ikimizdede sorun yokk bu ay çatlatma iğnesi yapıldıı bekliyorum umudum pek yokk rabbimden yinede hayırlısını diliyorumm hayırlısıylaa olur inşallahh,bi yandanda belki olur diyorumm aklım bi gelip bi gidyoo anlicann:))saat başı ruh halim değişiyoo Allah sonumu hayır etsinn

evet gittikk ikimizdede sorun yokk bu ay çatlatma iğnesi yapıldıı bekliyorum umudum pek yokk rabbimden yinede hayırlısını diliyorumm hayırlısıylaa olur inşallahh,bi yandanda belki olur diyorumm aklım bi gelip bi gidyoo anlicann:))saat başı ruh halim değişiyoo Allah sonumu hayır etsinn

canıımmmmmm endişelenme bence inş hayırlı evladın uca uca gelcek sana, sıkıntı yapma olcak bu ay :)) pozitif olmalısınız gelecek minnak bebiş:) :10: ben olduguna inanmıstım oldu cok sukur darısı en kısa zamanda sana ve tum isteyenlere inş:)

canıımmmmmm endişelenme bence inş hayırlı evladın uca uca gelcek sana, sıkıntı yapma olcak bu ay :)) pozitif olmalısınız gelecek minnak bebiş:) :10: ben olduguna inanmıstım oldu cok sukur darısı en kısa zamanda sana ve tum isteyenlere inş:)

aminnn cnmm yaaa burada hamile arkadaşlarııı görüncee çok seviniyorumm,yeniden ümitleniyoruumm ben kaçsamm iii olacakk,kocam gelir şimdii,gel git akıllı bi hatununun olduğunu bilmesin sonra streess yapınca çokk kızıyoo,üzülemiyorum bile adamın yanında yaaa:)yine grşrz inşallahh güzel haberlerle

aminnn cnmm yaaa burada hamile arkadaşlarııı görüncee çok seviniyorumm,yeniden ümitleniyoruumm ben kaçsamm iii olacakk,kocam gelir şimdii,gel git akıllı bi hatununun olduğunu bilmesin sonra streess yapınca çokk kızıyoo,üzülemiyorum bile adamın yanında yaaa:)yine grşrz inşallahh güzel haberlerle

göruusruz tatlum iyi aksamlarrrrr:16:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz sanırım hepiniz benimle saklanbaç oynuyosunuz ve tahminimce yarına ebelicem sizi :))) seviyom sizleri bebeklerimmm benimmmm öptümmmmmmmmmm kocamannnnnnnnn :16::16::16:

Back
X