Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydıın arkadaşlarr,kimseccikler yokk bende geldim gidiyorumm,müfettişler gelecekmişş bugünn kaçamadım okuldann,kandırıyolar bizi..neyse kendi kendime yazıyomuş gibi oluyorum ama olsunn heralde okuyosunuzdurr:)))))hoşçakalınnn

kızlar günaydın hayırlı cumalar,
cımartesiye kadar dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonucum negatif kızlar... idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmı yaaa hala bi umut arıyorum bu ay hep kasıklarıma karnıma iğneler batıo hele göğüslerim beni şaşırtıo kesin hamileyim diodum yaa 14 haziranda gelen 1 günlük kanama ve lekelenme düşükmüydü acaba yaa ufff

hayırlı cumalar kızlar günaydın.bu gün okuya biliyorsanız cuma duası okuyun ve dua sonunda dilek dileyin rabbim kabul eder inşallah.amin.

hayirli cumalar canim

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrr

günaydin bacim

canim ya sende benim gibi diyorsun en derininden bir umudumu cikartiyorum,kendimi umutsuz birakmiyorum emi

canım hayırlısı olsus bebeğin gelecek ins. kan testi için bence bekle kendini inceleme suan yoksa insan kendisini kötü hissediyor

aynen öle cnm hele yazın hiç çekilmio zaten pis şey

kızlar pis birşey olurmu hiç o sizin vücudunuzu temizliyo ve anne olmaya hazırlıyo her adet döngüsüyle yumurtlama başlar.olmayıpta ilaç tedavisi gören bir çok insan var şükredin bence her ay düzenli olduğunuza.benim ilk evlendiğimde 20 gün gecikti biliyorum ne demek olduğunu.karnım şişti sinir vardı oluyo yani rahatsızlık

aynen öle cnm hele yazın hiç çekilmio zaten pis şey

yazın bir de yogun oluyor

Ay evet ya kizlar gercekten bana sinir bozucu geliyor

Ama canim bak sanada hak verecegim cünkü dogru kadin adet olmayincada rahatsizlik veriyor.

yani iki ucu tutulamayan bir b.... cubuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…