• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlar merhaba :)

Uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. Çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsran :( ama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) Bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi :52: size o duyguyu anlatamam Allah hepinize nasip etsin inşallah... İnanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı. :49: Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce :( sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. Önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz :( Çok endişeliyim, ilk bebeğim :( Allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size :nazar:

aay zıl caldı elım ayagıma dolandı kocam mı geldı dıye..nasıl cıkcamı sasırdım sıteden:1::1:
ayyy neysekı kuzenımın ogluymus vodkayı gezdırmeye cıkardı..oooh be bu yuktende kurtuldum ıyıkı benım yakınıma tasınmıslar:1::1:
yaa ben ferıhayı ızlemıyorumkı cagataya karsı bı begenım hıc olusmadı..
ama adrıanaya bakarım,babasıyla beraber bakarız hatta:1::1:
bakın bakın :) hoş kız güzel hatun :)

kızlar merhaba :)

uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsran :( ama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi :52: Size o duyguyu anlatamam allah hepinize nasip etsin inşallah... Inanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı. :49: Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce :( sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz :( çok endişeliyim, ilk bebeğim :( allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size :nazar:
canım dert etme stres yapma sakın sonuçta oda olumsuzluk yaratır merak etme rabbim ayırmaz seni bebişinden....:13:

Son düzenleme:

Uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. Çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsran :( ama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) Bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi :52: size o duyguyu anlatamam Allah hepinize nasip etsin inşallah... İnanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı. :49: Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce :( sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. Önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz :( Çok endişeliyim, ilk bebeğim :( Allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size :nazar:

maşallahhh canımm allah tamamına erdirsin. sağlıkla kucagınıza alamyı nasip etsin rabbimmm... :nazar:

kese görunmemesı normal henuz 5 haftalık olmalı..6 haftalıkken görunurmus ama,hadı gözun aydın,allah hayırlısıyla dogurmanı nasıpetsın:16:

Yok ya isyan etmeyeyim diyorum ama ben niye hamile kalmiyorum yaa:14:

takmayayim diyorum ama olmuyor iste nefret ediyorum bu kirmizi seyden:14::14::14:

niye ya niye neden gelmiyor Allahim:14:

takmayayim diyorum ama olmuyor iste nefret ediyorum bu kirmizi seyden:14::14::14:

bögüür böğüürr..enson bende neden neden neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn,dıyordum..gelecek senın kızında yakında merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bögüür böğüürr..enson bende neden neden neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn,dıyordum..gelecek senın kızında yakında merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bendeee istiyorum allahım bendeeeeeeeee. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa :(:43::43:

neyi yanlış yapiyoruzz yaaaaaaaaaaaaaaa:44:

neyse kızlar ben kaçar. kendinize iyi bakın. işyerindeki bayan arkadaş bayıldı hiç kimse yardım etmedi yaa tek başıma taşıdım odaya kadar:26: birşey olmaz inşallah. hadi Allaha emanet kalın.

bendeee istiyorum allahım bendeeeeeeeee. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa :(:43::43:

neyi yanlış yapiyoruzz yaaaaaaaaaaaaaaa:44:

yanlıs yapılan bısey yok,ne yapıyorsan yıne yapmaya devam etceksınız..yakında gelecekler hepsı..bak ne kadar cogaldı hamıleler..önumuzdekı ay sızın ayınız olur ınsallaaaaaaaaaaaaaahhhh

lennnnnnnnnn delüüüüüüüüüüüü karuuuuuuuuuuuuu seni :9::9::9::9::29:

ya beni simdi güldürdün ya Allahta seni ömrün boyunca güldürsün:54:

anam kiz olacagi ne malum:ssz:

Beyazlım senin halini hiç iyi görmüyorum..Ne kadar neşeli görünmeye çalışsanda çok kafaya takıp üzülüosun..

Geçende sana özelden msj atcaktım unuttum..İstersen canın sıkıldığında bana özelden yazabilirsin cnm benim..

Bence buraya takılmaya ara ver ..Ciddi diyorum..Sana gebelik ve hamileliği hatırlatan herşeyden uzak dur biraz..

Önce kilo vermey bak ..İş yerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama ramazana girmeden bi tatile çık eşinle ..

Biz geçende bi günlüğüne bi yerlere kaçtık nasıl iyi geldi bütün gün gezdik ve hiç aklıma gelmedi öyle insanı rahatlatioki değişiklik..

canım hoş geldin sakın sitres yapma benim değerim 1375 iken kese görünmedi bir hafta sonrası göründü 5.haftada herkeste görünmeye biliyo.hayırlısı olsun tekrardan :) haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gidicem bebemin :)

Beyazlım senin halini hiç iyi görmüyorum..Ne kadar neşeli görünmeye çalışsanda çok kafaya takıp üzülüosun..

Geçende sana özelden msj atcaktım unuttum..İstersen canın sıkıldığında bana özelden yazabilirsin cnm benim..

Bence buraya takılmaya ara ver ..Ciddi diyorum..Sana gebelik ve hamileliği hatırlatan herşeyden uzak dur biraz..

Önce kilo vermey bak ..İş yerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama ramazana girmeden bi tatile çık eşinle ..

Biz geçende bi günlüğüne bi yerlere kaçtık nasıl iyi geldi bütün gün gezdik ve hiç aklıma gelmedi öyle insanı rahatlatioki değişiklik..
dediklerini bende ciddi ciddi düşünüyorum yaaaaa...

hamilelikle ilgili bişi düşünüp kafa yormucam. en kısa zamanda farklı şeylere yönelecem yaaaa. yoksa olacak olan bebegimde olmucak :(:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Zaten herkes şu aralar tatile çıkıo kimse kalmicak..Hepimiz için ara vermek iyi olacak..Eylülcüm sende öyle yap..

Ramazanda toplanırız yine..Nasipse..

Bende eşimin sınava girmesini bekliom sonra bende ara vercm..Bakalım gidermiyiz bi yerlere..

yanlıs yapılan bısey yok,ne yapıyorsan yıne yapmaya devam etceksınız..yakında gelecekler hepsı..bak ne kadar cogaldı hamıleler..önumuzdekı ay sızın ayınız olur ınsallaaaaaaaaaaaaaahhhh
inşallah canım arkadaşım... siz olmasanız ben ne yapardım kimle paylaşırdım hıııııı

çok seviyorum sizi. bazen diyorum girmiyim şu siteye ama çok özlüyorum sizi merak edyorum iyilermi nasıllar die. zıplıyorum hemen.... dua edin emiiiii:16::16:

Back
X