Kızlar merhaba :)
Uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. Çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsran
ama o ay çok kafama takmıstım aşırı derecede stres yapmıstım, annem dediki önümüzdeki ay sen hamile kalcaksın bu gecikme onun habercisi dedi :) Bu ayda 5 gün gecikti adetim ama hiç heveslenmedim, eşim çok ısrar etti artık test yap diye artık dayanamadım ve bu sabah test yaptım, ben nasıl olsa yok die teste bile bakmadım :) 3 dakika sonra gözüm ilişti bir baktım kopkoyu 2 tane çift çizgi
size o duyguyu anlatamam Allah hepinize nasip etsin inşallah... İnanamadım 2.testi de yaptım oda aynı :) sonrasında hemen doktora gittik kanda da pozitif çıktı.
Değerim 1323,3 ama kese görünmedi normal mi sizce
sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. Önümüzdeki haftaya kese görünür dedi bakalım insallah bebeğim beni bırakmaz
Çok endişeliyim, ilk bebeğim
Allah hepinize nasip etsin, hep dua ediyorum size 
Uzun zamandan beri takip ediyorum sizi, yazmak bu güne kısmetmiş :) 2 yıllık evliyiz, bizde eşimle 3 ay önce bebiş düşünmeye başladık. Çalışmalar başladı ilk ay olmadı, 2.ayda adetimde ilk defa gecikme oldu 3 gün, hamişim sandım kan testi yaptırdım sonuç hüsran