• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım hoş geldin sakın sitres yapma benim değerim 1375 iken kese görünmedi bir hafta sonrası göründü 5.haftada herkeste görünmeye biliyo.hayırlısı olsun tekrardan :) haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gidicem bebemin :)
hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim :21: senin bebişinde hayırlı olsun maşallahhh:nazar::nazar:

Beyazlım senin halini hiç iyi görmüyorum..Ne kadar neşeli görünmeye çalışsanda çok kafaya takıp üzülüosun..

Geçende sana özelden msj atcaktım unuttum..İstersen canın sıkıldığında bana özelden yazabilirsin cnm benim..

Bence buraya takılmaya ara ver ..Ciddi diyorum..Sana gebelik ve hamileliği hatırlatan herşeyden uzak dur biraz..

Önce kilo vermey bak ..İş yerinde durumlar nasıl bilmiyorum ama ramazana girmeden bi tatile çık eşinle ..

Biz geçende bi günlüğüne bi yerlere kaçtık nasıl iyi geldi bütün gün gezdik ve hiç aklıma gelmedi öyle insanı rahatlatioki değişiklik..

Canim benim cok sagolasin.

evet bir kac gündür zaten aklima geliyor diyorum bir süre girmeyeyim kk ya ama sizleride özlüyorum gercekten...biz burada gercek hayatta kimseye anlatamadiklarimizi birbirimize analatabiliyoruz...

cok haklisin aslinda simdi benim icin kilo verme zamani ve biraz enerji toplama zamani.

malesef istende ciktim yeni is icin bakiyorum suan birde az önce dedim ki kendime bir kursa baslasam mi acaba cok iyi gelir herhalde:31:

suan tatil icin para problemi var ama mesela dedigin gibi bir iki günlügüne gidebiliriz evet:54:

lennnnnnnnnn delüüüüüüüüüüüü karuuuuuuuuuuuuu seni :9::9::9::9::29:

ya beni simdi güldürdün ya Allahta seni ömrün boyunca güldürsün:54:

anam kiz olacagi ne malum:ssz:

geldıgım ılk gun dedım sana senın kızın olcak dıye..hala dıyorum..kız dedıgın nazlı olur,oda sımdı naz edıyo anası:1:

slm arkadaşşlarr evimi temizledim,yemek yaptım,kahvemii ve sigaramı aldım ohhhhh:))bu arada kızlarr benim 10 gün sonra doğumgünümm bunu söylemekten nefret ediyorum ama 32yi bitiriyorumm ve endişem gittikçee artıyooo,yani bebekk konusunda:((keşke erken evlenseydimmm o zaman bu kadar endişelenmezdimm

sağol canımm çok seviyom bi damla bebişimi :).yemene dikkat et hergün 2 ardak süt iç canım.doktor elevit YADA decavit verdi mi vitamin+folik asit.

mımoza sut ıcmek zorunlu mu yaa? bıde ramazanda oruc tutamıcaz mı bız? bıde elevit decavit ne?

Son düzenleme:
Yok ya isyan etmeyeyim diyorum ama ben niye hamile kalmiyorum yaa:14:

takmayayim diyorum ama olmuyor iste nefret ediyorum bu kirmizi seyden:14::14::14:

niye ya niye neden gelmiyor Allahim:14:

tatlım isyan etme ne olursun bende bugün çok üzüldüm ağla ağla gözlerim şişti ama her şeyin en iyisini Rabbim biliyor. Bizimki zamanımız gelecek inşallah bizde anne olmayı tadacağız. Şeytana uyup isyan etmenin kimseye faydası yok

sağol canımm çok seviyom bi damla bebişimi :).yemene dikkat et hergün 2 ardak süt iç canım.doktor elevit YADA decavit verdi mi vitamin+folik asit.

bende çok sevorum mercimeğimi :) süt sevmem ama onun için lıkır lıkır içerim :)) folik asit 3 aydan beri kullanıorum canım demir eksikliğine filan da haftaya bakcak :) :49:

geldıgım ılk gun dedım sana senın kızın olcak dıye..hala dıyorum..kız dedıgın nazlı olur,oda sımdı naz edıyo anası:1:

:9: yerim ben onun o nazini, hele bir gelsin var ya ben onun her yerini yiyecegim:16::16:

ayaklarini koklayip öpecegim ellerini o minnacik ellerini avucuma alacagim ve öpmeye doyamiyacagim,o gül yüzüne bakmaya kiyamiyacagim oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy

hasretinle yandi gönlüm be yavrum gel artik annene

tatlım isyan etme ne olursun bende bugün çok üzüldüm ağla ağla gözlerim şişti ama her şeyin en iyisini Rabbim biliyor. Bizimki zamanımız gelecek inşallah bizde anne olmayı tadacağız. Şeytana uyup isyan etmenin kimseye faydası yok

evet kuzum baska bisey degil aslinda böyle isyanlar,seytanin isi sadece,ama cok sükür ki zamaninda kendimize gelip ona uymuyoruz

kızlar ya betam 148 cıktı ya kötu bişey mi bu moralim cok bozuldu,,,,,,,,,,,

canım neden bozuyosun moralini 66 dan 148 e çıkmış iki günde neden üzülüyosun ki ne güzel artmış işte

canım sen değere bakma o önemli değil artış önemli
kimisinde 30 olur kimisinde 5000 olur bu kişiden kişiye değişir önemli olan katlaması

canım neden bozuyosun moralini 66 dan 148 e çıkmış iki günde neden üzülüyosun ki ne güzel artmış işte

canım sen değere bakma o önemli değil artış önemli
kimisinde 30 olur kimisinde 5000 olur bu kişiden kişiye değişir önemli olan katlaması

canım ne kadar mutlu ettin beni:)) ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım ins saglıklı sihhatlı olur:54:

canım ne kadar mutlu ettin beni:)) ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım ins saglıklı sihhatlı olur:54:

amiiiiiiin canım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım hatta bu tabloya bak için rahatlasın

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı

3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

yani 5 haftalık hamile birinin 25 de olabilir 7000 de olabilir ikisi de normal :D

Son düzenleme:
cok tesekkur ederim:) ben aslında mutluydum hemsire dediki 1000 olması gerek, butun dunyam gitti ama neyseki normal:)) cok sağol:34:

canım sen takma o hemşireyi neresinden uydurmuş 1000 olması lazım diye :D belki geç döllenme oldu vs. o nereden bilecek boşver sen onu
haftaya tekrar test yapınca inşallah kat be kat katlanmış olur canım sen yeter ki moralini yüksek tut

Back
X