Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin arkadaslar cumamiz mubarek olsun hayirlara vesile olsun insallah![]()
tatlımm diğer kızlarında dediği gibi değerlerin çok normal sanki bu arada ben sana başka bir topik dede cevap yazmıştımmm![]()
hayırlı cumalar kızlar günaydın.bu gün okuya biliyorsanız cuma duası okuyun ve dua sonunda dilek dileyin rabbim kabul eder inşallah.amin.
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrr![]()
kızlar günaydın hayırlı cumalar,
cımartesiye kadar dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonucum negatif kızlar...idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmı yaaa hala bi umut arıyorum bu ay hep kasıklarıma karnıma iğneler batıo hele göğüslerim beni şaşırtıo kesin hamileyim diodum yaa 14 haziranda gelen 1 günlük kanama ve lekelenme düşükmüydü acaba yaa ufff
![]()
kızlar günaydın hayırlı cumalar,
cımartesiye kadar dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonucum negatif kızlar...idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmı yaaa hala bi umut arıyorum bu ay hep kasıklarıma karnıma iğneler batıo hele göğüslerim beni şaşırtıo kesin hamileyim diodum yaa 14 haziranda gelen 1 günlük kanama ve lekelenme düşükmüydü acaba yaa ufff
![]()
hayirli cumalar canim
günaydin bacim
canim ya sende benim gibi diyorsun en derininden bir umudumu cikartiyorum,kendimi umutsuz birakmiyorum emi![]()
inşallah cnm ya belirsizlik insanı mahfedio ya hayırlısıyla bi haber alsaydım üff![]()
canım hayırlısı olsus bebeğin gelecek ins. kan testi için bence bekle kendini inceleme suan yoksa insan kendisini kötü hissediyor
aynen öle cnm ya oldurucam zorla illaki ya çatlıycam orta yerimden şimdi yaaa![]()
Allahim ya ben adet olmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaa cocuk gelsede gelmesede cok igrenc sey yaaaaa
aynen öle cnm hele yazın hiç çekilmio zaten pis şey![]()
yazın bir de yogun oluyor![]()
kızlar pis birşey olurmu hiç o sizin vücudunuzu temizliyo ve anne olmaya hazırlıyo her adet döngüsüyle yumurtlama başlar.olmayıpta ilaç tedavisi gören bir çok insan var şükredin bence her ay düzenli olduğunuza.benim ilk evlendiğimde 20 gün gecikti biliyorum ne demek olduğunu.karnım şişti sinir vardı oluyo yani rahatsızlık
Allahim ya ben adet olmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaa cocuk gelsede gelmesede cok igrenc sey yaaaaa