- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
aklımdan çıkaramıyorum kiiiiöyle tabi canım benim ümitsiz olmaya hiç gerek yok aklınıza takmayın illa hamile kalmam lazım diye yeter.isteyerek birlikte olun eşlerinizle bebek olsun diye değil yani :d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklımdan çıkaramıyorum kiiiiöyle tabi canım benim ümitsiz olmaya hiç gerek yok aklınıza takmayın illa hamile kalmam lazım diye yeter.isteyerek birlikte olun eşlerinizle bebek olsun diye değil yani :d
hadi doğurda bebeginin fotolarını koyarsın bakarız bizde inşallahhhhhaaay aynen kuzenımın bebegı 15 gun once dogdu..ben hayatımda böyle kucuk bebek görmedım üç avucu yanyana koy o kadar..bıde bacaklarını karnına cekıyor oluyor hepten ıkı avucbelkı yenı doganlar hep o kadar kucuk oluyorda ben hıc yaza denk gelenını görmedım sanırım..kucagıma almaya korktım bıse olcak dıye..mınıcık yaaaa
![]()
aklımdan çıkaramıyorum kiiiineysee artık kafamı başka şeylerle oyalıcam
hadi doğurda bebeginin fotolarını koyarsın bakarız bizde inşallahhhhh
senin agzını yerim bennnnn minnoşumm :) seviyorum kız senihadii dogur muyaaw sızınde ısteklerınız bıtmıyor anam..dune kadar ıkı cızgım bıle yoktu..bugun hadi dogur dıyon
tamam yarında dogururum artık naaapimbı yaranamadım
![]()
anacım kafama takmamam için bu siteye giriş yapmamam lazımCnm sen 2 aydır deniosun ben 2 sene : )) DAha çok yenisin hemen ne bu kafaya takmalar böyle dayak istiosun bence
Olacağı varsada stresten kendin geciktiriosun bu durumu..
Ben 2 sene neler çektim çok üzüldüm çok imrendim kendimi eve kapattım ama bi kere bile ağlamadım vardır Rabbimin bi bildiği dedim..
Ona güvenmek çok rahatlatio insanı..
canım est. ben de cok yeniyim anladıgım kadarıyla beta hcg hamilelik değeri oyle anladım kan testinde o degere bakıyorlar hamilemisin deiğil misin diye
anacım kafama takmamam için bu siteye giriş yapmamam lazımama hayatta duramam buraya girmeden. uzun bi tatile ihtiyacım varrr bi ayar çekip memlekete gitmem gerek. anacım gidersemde koca gelemicek gelmezsede bebek yapamayız. off ulan kafayı yemişim ben :)
![]()
evet mantıklı anamlar gelsin :)) benim işim gücüm var dimi :) hehehehubende senı sevıyorum,dogacak bebegınıde
memlekete falanda gıtme kocayı bırakıp..hem memlekette her gören sorar bebek yokmu dıye..hepten sıyırırsın,kocada yokkı edesin..otur oturdugun yerde..ananlar sana gelsın![]()
ayy kızlar yaa bebişleriniz kime benzeyecek acabaaa... tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama aklıma geldi şincik :)
kızlar serdar ortaçın yeni albümü süper çok begendim :)![]()
çağatay ulusoya bak :)bende dun onu dusunuyordum..eşime benzemesın kız olursa..oyuzden pek eşime bakmıcam hamılelık boyuncaama kıme bakacagımıda bulamadım..
kız için ise adriana lima ya bakarsın :)bende dun onu dusunuyordum..eşime benzemesın kız olursa..oyuzden pek eşime bakmıcam hamılelık boyuncaama kıme bakacagımıda bulamadım..
facede paylaştım 2 şarkısını. 15 parça var dün indirdim :)ben senden duydum sımdı album mu cıkarmıs..severım bende serdarı![]()
masalberacım 10 un üzeri hamilelik demek
önemli olan değerin kendisi değil artış hızı yani 60 ken 120 , 120 ken iki gün sonra 240 olması lazım senin değerlerinde güzelce artmış maşallah
yani 1000 olup da iki gün sonra 1100 olursa sorun var demektir.
her kadında ve her hastanenin makinasında değer farklı çıkıyor . az mı çok mu kafana takma artışa bak canım hamilesin inşallah![]()