• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hamilelikte oluyo demekki francesca da vücudum yanıyo diyodu.çamaşır bile giyemiyorum canım gecelik giyip yatıyom püfür püfür :D

Bende sıcağı hiç sevmem normalde kışı daha çok severim..yazın eşimle zaten uyuduğumda sabah kendimi başka yerlerde buluom sıcaktan ..

ama kışın öylemi sarılıp uyuyoz hiç sıkılmadan..yazık ekşın bile bayiyo beni..

ilk korunmayı bıraktğımda hamileliğmi kışa denk getirmeye çalışiodum ..tabii nerden biliim umutsuz vaka olduğumu : ))

şimdi diom anam hiç farketmez hangi ay hangi mevsim ne zaman isterse buyursun gelsin :49: :49:

Bende sıcağı hiç sevmem normalde kışı daha çok severim..yazın eşimle zaten uyuduğumda sabah kendimi başka yerlerde buluom sıcaktan ..

ilk korunmayı bıraktğımda hamileliğmi kışa denk getirmeye çalışiodum ..tabii nerden biliim umutsuz vaka olduğumu : ))

şimdi diom anam hiç farketmez hangi ay hangi mevsim ne zaman isterse buyursun gelsin :49: :49:

bende hep dogum zamanının kısa gelmesını ısterdım,o sıcakta ıkıncam mı,sıcaktan bayılcam mı..yazın dogum zor olurdu herhalde yaa..ama en guzelı yaz sonu hamıle kalıp..yaz bası dogurmak olurdu herhalde..:1:

kac haftalık hamileyim? bi de hamilellik için en asagı beta kac olmalı?

kan değerlerine göre geç döllenme gibi görünüyo 10 un üzerindeyse gebelik var demek ama % 100 var demek için kan testini tekrarlıyolar iki günde bir iki katına çıkmışsa normal sayılıyo yani sen yaptın 66 çıktı iki gün sonra 148 normal bence.doktora görün mutlaka ve hemşirenin saçmaladığı cümleleri de anlat.kimse bu şekilde yorum yapıp moral bozamaz doktor değilse tabi

kan değerlerine göre geç döllenme gibi görünüyo 10 un üzerindeyse gebelik var demek ama % 100 var demek için kan testini tekrarlıyolar iki günde bir iki katına çıkmışsa normal sayılıyo yani sen yaptın 66 çıktı iki gün sonra 148 normal bence.doktora görün mutlaka ve hemşirenin saçmaladığı cümleleri de anlat.kimse bu şekilde yorum yapıp moral bozamaz doktor değilse tabi

canım doktor ultrasonla bakacak değil mi ya bebişime zarar verirse acaba haftaya falan mı gitsem tekrar doktora ne dersin bilemedim ben cok yeniyim:43:

canım ben kendim boyuyorum adetimin 2ci günü boyadım tuttu :) hemde saçlarım kumraldı kahve yaptım :) kuaförler çook bilio :):9:

:9: :9:

aynen bende kendim boyuyom .. :21: parayı sokaktamı buluoz cnm :9: ben kendi kendime katlı şekiller bilem yapiom : ))

sarı saç çok makyaj istio ve yaş biraz ilelemişse olduğundan daha yaşlı gösterio..ama istisnalar hariç..taşıması zor sarı saçı onu farkettm..

koyu renkler daha doğal gösterio yüz hatların düzgünse onları daha çok ön plana çıkario ve daha genç gösterio..

tabi kişiden kişiye de değişir..ama genelde böyle onu farkettm..

allahım hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum üzülme bak her gün yeni bir hamiş çıkıyo allahın izniyle sizde paşalar gibi hamile kalırsınız

bende hep dogum zamanının kısa gelmesını ısterdım,o sıcakta ıkıncam mı,sıcaktan bayılcam mı..yazın dogum zor olurdu herhalde yaa..ama en guzelı yaz sonu hamıle kalıp..yaz bası dogurmak olurdu herhalde..:1:

Doğumun kışa gelmesşni de şundan isterdim ; bebek ilk doğduğunda kedi yavrusu gibi oluoya böyle battaniyeye sarınca bişeye benzio :9: :9: yani sırf battaniyelerini kullanmak için :) çünkü örgüden az çok anlarım ona bir sürü battaniye örcek annesi :16:

ee sıcakda doğunca çok bişe giydiremion elinde kayboluo zaten tutmaya korkuo insan : )

simdi bana cahil mahil deme canim ama:))) ben daha yeni yeni hamile kalmaya calisiyorum bu beta olayi nedir allah askina ??:-D

hamıle kalanların vucudunda betahcg hormonu salgılanmaya baslar..bu yapılan testlerde de (ıdrar veya kan) o hormonun var olup olmadıgı ve sevıyesı ölculur..gebe olup olmadıgını belırten bı hormon yaniii

canım est. ben de cok yeniyim anladıgım kadarıyla beta hcg hamilelik değeri oyle anladım kan testinde o degere bakıyorlar hamilemisin deiğil misin diye

Anladim canim sagol ben de bugun doktora gidiyorum herhalde bu testten yaptiracak bana da:-s bakalim sonuc ne olacak?sen de insallah hamilesindir:))))

Doğumun kışa gelmesşni de şundan isterdim ; bebek ilk doğduğunda kedi yavrusu gibi oluoya böyle battaniyeye sarınca bişeye benzio :9: :9: yani sırf battaniyelerini kullanmak için :) çünkü örgüden az çok anlarım ona bir sürü battaniye örcek annesi :16:

ee sıcakda doğunca çok bişe giydiremion elinde kayboluo zaten tutmaya korkuo insan : )

aaay aynen kuzenımın bebegı 15 gun once dogdu..ben hayatımda böyle kucuk bebek görmedım üç avucu yanyana koy o kadar..bıde bacaklarını karnına cekıyor oluyor hepten ıkı avuc:1::1: belkı yenı doganlar hep o kadar kucuk oluyorda ben hıc yaza denk gelenını görmedım sanırım..kucagıma almaya korktım bıse olcak dıye..mınıcık yaaaa:49::49:

allahım hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum üzülme bak her gün yeni bir hamiş çıkıyo allahın izniyle sizde paşalar gibi hamile kalırsınız

Orası öyle cnm..Sizin dularınız ve inancım sayesinde kafaya takmamaya çalışıorum..

Allah daha beter imtihanlardan korusun..Beklicez napalım :49:

Back
X