- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
aynen çok salaktı :9 şimdide ekşınların eksik olmadığı akasya duragı :)kadınlardan sogudum sayesınde..bogarım ben onu,az daha bagırırsa!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen çok salaktı :9 şimdide ekşınların eksik olmadığı akasya duragı :)kadınlardan sogudum sayesınde..bogarım ben onu,az daha bagırırsa!
hamilelikte oluyo demekki francesca da vücudum yanıyo diyodu.çamaşır bile giyemiyorum canım gecelik giyip yatıyom püfür püfür![]()
hemsire baktı hala diyor ki belli değil 1000 olması lazım supheli fala anlamadım moralim bozuldu doktoru goremedim daha
Bende sıcağı hiç sevmem normalde kışı daha çok severim..yazın eşimle zaten uyuduğumda sabah kendimi başka yerlerde buluom sıcaktan ..
ama kışın öylemi sarılıp uyuyoz hiç sıkılmadan..yazık ekşın bile bayiyo beni..
ilk korunmayı bıraktğımda hamileliğmi kışa denk getirmeye çalışiodum ..tabii nerden biliim umutsuz vaka olduğumu : ))
şimdi diom anam hiç farketmez hangi ay hangi mevsim ne zaman isterse buyursun gelsin![]()
![]()
tam dayaklık :)![]()
kac haftalık hamileyim? bi de hamilellik için en asagı beta kac olmalı?
kan değerlerine göre geç döllenme gibi görünüyo 10 un üzerindeyse gebelik var demek ama % 100 var demek için kan testini tekrarlıyolar iki günde bir iki katına çıkmışsa normal sayılıyo yani sen yaptın 66 çıktı iki gün sonra 148 normal bence.doktora görün mutlaka ve hemşirenin saçmaladığı cümleleri de anlat.kimse bu şekilde yorum yapıp moral bozamaz doktor değilse tabi
canım ben kendim boyuyorum adetimin 2ci günü boyadım tuttu :) hemde saçlarım kumraldı kahve yaptım :) kuaförler çook bilio :)![]()
uyuz ya bide dio ya aglıcam ama makyajım akar die aglamıorum dio güzeller güzeli :)bence de :))))finaldeki kiyafet nasil ama bittimmm bayildim(ama gulmekten):)))
Bende sıcağı hiç sevmem normalde kışı daha çok severim..yazın eşimle zaten uyuduğumda sabah kendimi başka yerlerde buluom sıcaktan ..
ama kışın öylemi sarılıp uyuyoz hiç sıkılmadan..yazık ekşın bile bayiyo beni..
ilk korunmayı bıraktğımda hamileliğmi kışa denk getirmeye çalışiodum ..tabii nerden biliim umutsuz vaka olduğumu : ))
şimdi diom anam hiç farketmez hangi ay hangi mevsim ne zaman isterse buyursun gelsin![]()
![]()
kızlar betam iki gun once 66 idi bugun ise 148 olmus hamile miyim anlamadım ben?
simdi bana cahil mahil deme canim ama:))) ben daha yeni yeni hamile kalmaya calisiyorum bu beta olayi nedir allah askina ??:-D
ne güzel konustun kızzzz maşallah inşallahallahım hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum üzülme bak her gün yeni bir hamiş çıkıyo allahın izniyle sizde paşalar gibi hamile kalırsınız
bende hep dogum zamanının kısa gelmesını ısterdım,o sıcakta ıkıncam mı,sıcaktan bayılcam mı..yazın dogum zor olurdu herhalde yaa..ama en guzelı yaz sonu hamıle kalıp..yaz bası dogurmak olurdu herhalde..![]()
simdi bana cahil mahil deme canim ama:))) ben daha yeni yeni hamile kalmaya calisiyorum bu beta olayi nedir allah askina ??:-D
canım est. ben de cok yeniyim anladıgım kadarıyla beta hcg hamilelik değeri oyle anladım kan testinde o degere bakıyorlar hamilemisin deiğil misin diye
Doğumun kışa gelmesşni de şundan isterdim ; bebek ilk doğduğunda kedi yavrusu gibi oluoya böyle battaniyeye sarınca bişeye benzio![]()
yani sırf battaniyelerini kullanmak için :) çünkü örgüden az çok anlarım ona bir sürü battaniye örcek annesi
ee sıcakda doğunca çok bişe giydiremion elinde kayboluo zaten tutmaya korkuo insan : )
allahım hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum üzülme bak her gün yeni bir hamiş çıkıyo allahın izniyle sizde paşalar gibi hamile kalırsınız
ne güzel konustun kızzzz maşallah inşallah