• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

pöff cnm sıkılıo sakız patlatiom :51: eşim içerden bağırıo :9: hiç sewmez sakız patlatma sesini...

Bi de saç boyası aldm adetimin bitmesini bekliom adetken tutmaz derler..

Normalde kumralım beyaz tenliyim koyu renkler daha çok gidio sanki ateşli kızıl kahve boyanın rengi nasıl sizce yakışırmı :51:

benim eşimde gıcık olur sakız çigneyip hele patlatmaya bende inadıma yaparım ama :27:
kumralsan güzel olabilir canım gözlerinde yesilse ayrı bi güzel olur :16:

pöff cnm sıkılıo sakız patlatiom :51: eşim içerden bağırıo :9: hiç sewmez sakız patlatma sesini...

Normalde kumralım beyaz tenliyim koyu renkler daha çok gidio sanki ateşli kızıl kahve boyanın rengi nasıl sizce yakışırmı :51:

yakışır canım.ben aslında mavi siyah yada patlıcan moru seviyorum da eşim iddalı renklere şiddetle karşı çıkıyo :)karamel de güzel olur koyusu var onun da

bende de kusma yok mide bulantisi ve cikarmaya calisma var zaten surekli yedigim icin bisey cikar mi korkusuyla lavaboya kosuyom ben:52::52: o ogurmeleer kusmaktan beter zaten :52::52: ama yemene dikkat edersen onlarda olmuyo aslinda iste uyku sevdasina aciktik biz :16:

uyku bende de çok şuan bile gözlerim açılmıyo evde olup yatmak isterdim akşamlarıda uyuyakalıyom ama sabah çok erken uyanıyorum vücudum yanıyo ateş basıyo uyuyamıyorum

yeni uyandik uykudan camasir astik sonra cok aciktigimizi fark ettik lavaboya sarildik bi kosu simdi yemek yiyozzzz teyzesiiiii gel beraber yiyek :16::16:
oyy maşallah maşallah afiyet olsun kuzulara da annişe de :16:

yakışır canım :53: kızıl ne kadar iddialı bi renk öyle. ben hiç boyamadım saçlarımı

canım ben adetken boyadım saçlarımı 3gün önce iştee tuttu bayada iyi tuttu :)

uyku bende de çok şuan bile gözlerim açılmıyo evde olup yatmak isterdim akşamlarıda uyuyakalıyom ama sabah çok erken uyanıyorum vücudum yanıyo ateş basıyo uyuyamıyorum

aay aynıııı ben..hergun bıraz daha erken uyanmaya basladım..bugun hacı amcalar gıbı 5 bucukta dıkıldım ayaga..hava aydınlandı mı daha uyuyamıyorum..sonrada gun ıcınde uykudan gözumu acamıyorum..aksamda tek göz acık 12 yı zor göruyorum..halbukı gece 3 sabah 10 du benım uyku saatlerım..benımde vucudum yanıyor,kocamda bugun dedı senın atesın mı var dıye..demekkı dısardan hıssedılıyor..

benim eşimde gıcık olur sakız çigneyip hele patlatmaya bende inadıma yaparım ama :27:
kumralsan güzel olabilir canım gözlerinde yesilse ayrı bi güzel olur :16:

aynen patlio sinirinden..ama sakız çiğnemenin zevkide öle çıkıo napimm :27: :27:

gözlerim yeşil değil ela gibi..nedense cnm sıkkın olduğunda saçlarıma sariom :9: birazda uzadılar şekilmi verseeem kestirsemmi şimdi onu düşünüom :ssz:

yakışır canım.ben aslında mavi siyah yada patlıcan moru seviyorum da eşim iddalı renklere şiddetle karşı çıkıyo :)karamel de güzel olur koyusu var onun da

o rengide düşündüm saçı çok bakımlı gibi gösteriyor patlıcan moru..

ben genelde o karamel tonlarında boyatıyorum..aslında boyatio-dum diyim çünkü hep bekarken yapardım o işleri ..

iddalı olmayı seviodum bi anda bi gün sarışın bomba olurdum sonra bi bakmışsın esmer olmuşum saaçlar kömür karası :9: :9:

normalde kapalı olduğum için çok farketmior..yakışmasa da : )..önemli olan bnm psikolojim : ))

şimdi evlendim ama eşimde beni heveslendirmio ben her halini seviom diyip geçiştirio ..ona hangi renge boyatayım demek de çok sıkıcı oyüzden hep sen bilirsin der :31:

oyy maşallah maşallah afiyet olsun kuzulara da annişe de :16:

yakışır canım :53: kızıl ne kadar iddialı bi renk öyle. ben hiç boyamadım saçlarımı

canım ben adetken boyadım saçlarımı 3gün önce iştee tuttu bayada iyi tuttu :)

bende hiç kızıl yapmadım ama bu bildiğiniz kızıl gibi değil yansımalı koyu kızıl kahve..kızıllığı çok belirgin değil yani..

Valla eylülcüm bende kuaförden duymuştum bi kere adetliyken yapmayın çok tutmaz die ne bilim :ssz:

aay aynıııı ben..hergun bıraz daha erken uyanmaya basladım..bugun hacı amcalar gıbı 5 bucukta dıkıldım ayaga..hava aydınlandı mı daha uyuyamıyorum..sonrada gun ıcınde uykudan gözumu acamıyorum..aksamda tek göz acık 12 yı zor göruyorum..halbukı gece 3 sabah 10 du benım uyku saatlerım..benımde vucudum yanıyor,kocamda bugun dedı senın atesın mı var dıye..demekkı dısardan hıssedılıyor..

hamilelikte oluyo demekki francesca da vücudum yanıyo diyodu.çamaşır bile giyemiyorum canım gecelik giyip yatıyom püfür püfür :D

damarlar gelisiyo kan basinci artiyo vucut olagandan sicak oluyo hamilelik boyunca canlar.dun gece sicakti dus alip yatayim dedim dustan ciktim esim diyo bu dus almis halinse almamis halin 50 derece falandi heralde diyo ama vucut ai sicak seyrediyo genelde alisin simdiden :52::52:

bende hiç kızıl yapmadım ama bu bildiğiniz kızıl gibi değil yansımalı koyu kızıl kahve..kızıllığı çok belirgin değil yani..

Valla eylülcüm bende kuaförden duymuştum bi kere adetliyken yapmayın çok tutmaz die ne bilim :ssz:
canım ben kendim boyuyorum adetimin 2ci günü boyadım tuttu :) hemde saçlarım kumraldı kahve yaptım :) kuaförler çook bilio :):9:

Back
X