Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

off anam yaaa çatır çatır dogurasım var ama bebem yok yaaaaaaaaaaa belki de vardır millann senin şu agzındaki tarif edemedigin tat anahtar yalamış gibimiydi benimde öyle bi tat var agzımda bak senle battaştık hemde aynı anda hamiş olmayalım aaaaaaaaaaa taa ne zaman konuşurken cogumuzun batı aynı ,aynı zamanda ekşın yapicizzz aynı zamanda hamile kalicizz aynı anda doguricizzzzz demiştimmm ben yoksa erdim mi ben

şekerim silik milik gördün çizgiyi. ben yaptığımda gölgesi bile yok
evet canım silik bi çizgim var Rabbim sana da en kısa zamanda naisp etsin inşallah

aman ne bileyim yaaa hiç belirti yok ki bende hamileyim diye gezeyim ortada. bi eşim biliyo kimseye demedim yanlış alarm olmasın diye.

hay Allah'ım yaa hasta geldi hamile misin sen dio gelde çıldırma şimdi
göbişimi bebişli sandı :)
sen hangi birimde çalışıyorsun sagolera

hay Allah'ım yaa hasta geldi hamile misin sen dio gelde çıldırma şimdi
göbişimi bebişli sandı :)

oyle diyen cok olur uzulme ben bekarken bile ablama cok benziyom diyeee aaaa nasilsin evlilik nasil gidiyo bebek varmi bebek diyolardi gulme krizine girince anliyolardi ben o degilim gidin basimdan size gayri mesru bebek mi yapayim diyodum bak bendede polikistik over var ama bebekte var gecen ay kizlardan sogan kurunun tarifini aldim adet olayim hemen baslicam diyodum soganin adini duyunca korktu vucudum zaar bebek oldu sogan kaldi simdi sulu yemeklerin yaninda kirip bol bol yiyorum o kaqdar
meryem bacim allah razi olsun yasin icin okuyandanda okumayandan da allah cumlenizden razi olsun

amin muzmutcum amin sen nasılsın dinleniyosun değil mi evde bebikler nasıl

canım veznedeyim ben

pöff cnm sıkılıo sakız patlatiom eşim içerden bağırıo hiç sewmez sakız patlatma sesini...

Bi de saç boyası aldm adetimin bitmesini bekliom adetken tutmaz derler..

Normalde kumralım beyaz tenliyim koyu renkler daha çok gidio sanki ateşli kızıl kahve boyanın rengi nasıl sizce yakışırmı

Son düzenleme:
soruyu duyunca şok geçirdim canım bişey diyemedim :)

sanki bebeğe kendileri bakacakalar ay doğur bir tane diyolar ya sinir oluyom iki seçenek vardır ya istiyom olmuyo yada istemiyom korunuyom senin doğur bi tane demenle mi olacak o çocuk bu zamana kadar oldu da biz geri mi tıktık

yeni uyandik uykudan camasir astik sonra cok aciktigimizi fark ettik lavaboya sarildik bi kosu simdi yemek yiyozzzz teyzesiiiii gel beraber yiyek

kaçıncı hafta da başladı canım mide bulantıların bende daha yok :) tiksinme var kusacakmış gibi bi hoş oluyo midem de çıkarmadım daha :)

kaçıncı hafta da başladı canım mide bulantıların bende daha yok :) tiksinme var kusacakmış gibi bi hoş oluyo midem de çıkarmadım daha :)

bende de kusma yok mide bulantisi ve cikarmaya calisma var zaten surekli yedigim icin bisey cikar mi korkusuyla lavaboya kosuyom ben o ogurmeleer kusmaktan beter zaten ama yemene dikkat edersen onlarda olmuyo aslinda iste uyku sevdasina aciktik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…