- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
evet canım silik bi çizgim varşekerim silik milik gördün çizgiyi. ben yaptığımda gölgesi bile yok
aman ne bileyim yaaa hiç belirti yok ki bende hamileyim diye gezeyim ortada. bi eşim biliyo kimseye demedim yanlış alarm olmasın diye.kızım gebelık testının prospektusunde bıle yazıyor ya sılık cızgı pozıtıf algılanmalı dıye..sen nıye böyle edıyon!!
vucudunda gebelık hormonu hıc bulunmasa o cızgı hıc cıkmıyor zaten!!!
gebelık yenı olusmussa cızgı sılık cıkarmıs..daha bu sabah okudum
sen hangi birimde çalışıyorsun sagolerahay Allah'ım yaa hasta geldi hamile misin sen diogelde çıldırma şimdi
göbişimi bebişli sandı :)
hay Allah'ım yaa hasta geldi hamile misin sen diogelde çıldırma şimdi
:)))insallah hayirlisiyla hamilesindir canim biz de senin aserme yakinmalarini dinleriz artik:))aaahhhh insallah bende yarin guzel haberler veririm de su takvimden nasiblenirim artik:-d
oyle diyen cok olur uzulme ben bekarken bile ablama cok benziyom diyeee aaaa nasilsin evlilik nasil gidiyo bebek varmi bebek diyolardi gulme krizine girince anliyolardi ben o degilim gidin basimdan size gayri mesru bebek mi yapayim diyodumbak bendede polikistik over var ama bebekte var gecen ay kizlardan sogan kurunun tarifini aldim adet olayim hemen baslicam diyodum soganin adini duyunca korktu vucudum zaar bebek oldu sogan kaldi simdi sulu yemeklerin yaninda kirip bol bol yiyorum o kaqdar
meryem bacim allah razi olsun yasin icin okuyandanda okumayandan da allah cumlenizden razi olsun
hay allah'ım yaa hasta geldi hamile misin sen diogelde çıldırma şimdi
amin canım haber ver mutlaka :) inşallah hamilesindir.amin.
evet canım silik bi çizgim varRabbim sana da en kısa zamanda naisp etsin inşallah
aman ne bileyim yaaa hiç belirti yok ki bende hamileyim diye gezeyim ortada. bi eşim biliyo kimseye demedim yanlış alarm olmasın diye.
sen hangi birimde çalışıyorsun sagolera
INSALLAH sabah sabah haber vericem zaten:))
amin canımmm inşallahhhhh tez zamanda :)evet canım silik bi çizgim varRabbim sana da en kısa zamanda naisp etsin inşallah
hee hamileyim sen mi doğurtucan deseydin :d
amin muzmutcum amin sen nasılsın dinleniyosun değil mi evde bebikler nasıl
sanki bebeğe kendileri bakacakalar ay doğur bir tane diyolar ya sinir oluyom iki seçenek vardır ya istiyom olmuyo yada istemiyom korunuyom senin doğur bi tane demenle mi olacak o çocuk bu zamana kadar oldu da biz geri mi tıktık
soruyu duyunca şok geçirdim canım bişey diyemedim :)
yeni uyandik uykudan camasir astik sonra cok aciktigimizi fark ettik lavaboya sarildik bi kosu simdi yemek yiyozzzz teyzesiiiii gel beraber yiyek
aynen o bil olsun ben tıkmam geri :):)
kaçıncı hafta da başladı canım mide bulantıların bende daha yok :) tiksinme var kusacakmış gibi bi hoş oluyo midem de çıkarmadım daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?