- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
pöff cnm sıkılıo sakız patlatiomeşim içerden bağırıo hiç sewmez sakız patlatma sesini...
Bi de saç boyası aldm adetimin bitmesini bekliom adetken tutmaz derler..
Normalde kumralım beyaz tenliyim koyu renkler daha çok gidio sanki ateşli kızıl kahve boyanın rengi nasıl sizce yakışırmı
ay bebem daha 1.5 aylık ama benim göbeğim çıktı 3 aylık gibi :)niye acaba ya
pöff cnm sıkılıo sakız patlatiomeşim içerden bağırıo hiç sewmez sakız patlatma sesini...
Normalde kumralım beyaz tenliyim koyu renkler daha çok gidio sanki ateşli kızıl kahve boyanın rengi nasıl sizce yakışırmı
bende de kusma yok mide bulantisi ve cikarmaya calisma var zaten surekli yedigim icin bisey cikar mi korkusuyla lavaboya kosuyom beno ogurmeleer kusmaktan beter zaten ama yemene dikkat edersen onlarda olmuyo aslinda iste uyku sevdasina aciktik biz
canım zaten ben gebe kalsam anlaşılmazda bir kaç ay göbişimden hahahahahaha :)
oyy maşallah maşallah afiyet olsun kuzulara da annişe deyeni uyandik uykudan camasir astik sonra cok aciktigimizi fark ettik lavaboya sarildik bi kosu simdi yemek yiyozzzz teyzesiiiii gel beraber yiyek
yakışır canımpöff cnm sıkılıo sakız patlatiomeşim içerden bağırıo hiç sewmez sakız patlatma sesini...
evim şahanedeki kadına uyuz oldum yaaa
uyku bende de çok şuan bile gözlerim açılmıyo evde olup yatmak isterdim akşamlarıda uyuyakalıyom ama sabah çok erken uyanıyorum vücudum yanıyo ateş basıyo uyuyamıyorum
benim eşimde gıcık olur sakız çigneyip hele patlatmaya bende inadıma yaparım ama
kumralsan güzel olabilir canım gözlerinde yesilse ayrı bi güzel olur
yakışır canım.ben aslında mavi siyah yada patlıcan moru seviyorum da eşim iddalı renklere şiddetle karşı çıkıyo :)karamel de güzel olur koyusu var onun da
tam dayaklık :)aaayyyyy sorma ben de onu izliyorum nasil sinir gicik birsey yaaaaaaa...deli etti beni(bana ne oluyorsa):)))
aaayyyyy sorma ben de onu izliyorum nasil sinir gicik birsey yaaaaaaa...deli etti beni(bana ne oluyorsa):)))
oyy maşallah maşallah afiyet olsun kuzulara da annişe de
yakışır canımkızıl ne kadar iddialı bi renk öyle. ben hiç boyamadım saçlarımı
canım ben adetken boyadım saçlarımı 3gün önce iştee tuttu bayada iyi tuttu :)
aay aynıııı ben..hergun bıraz daha erken uyanmaya basladım..bugun hacı amcalar gıbı 5 bucukta dıkıldım ayaga..hava aydınlandı mı daha uyuyamıyorum..sonrada gun ıcınde uykudan gözumu acamıyorum..aksamda tek göz acık 12 yı zor göruyorum..halbukı gece 3 sabah 10 du benım uyku saatlerım..benımde vucudum yanıyor,kocamda bugun dedı senın atesın mı var dıye..demekkı dısardan hıssedılıyor..
tabiki hamilesin canım soru mu o dadoktora gösterdin mi ne dedi
kızlar betam iki gun once 66 idi bugun ise 148 olmus hamile miyim anlamadım ben?
aay aynıııı ben..hergun bıraz daha erken uyanmaya basladım..bugun hacı amcalar gıbı 5 bucukta dıkıldım ayaga..hava aydınlandı mı daha uyuyamıyorum..sonrada gun ıcınde uykudan gözumu acamıyorum..aksamda tek göz acık 12 yı zor göruyorum..halbukı gece 3 sabah 10 du benım uyku saatlerım..benımde vucudum yanıyor,kocamda bugun dedı senın atesın mı var dıye..demekkı dısardan hıssedılıyor..
tabiki hamilesin canım soru mu o dadoktora gösterdin mi ne dedi
canım ben kendim boyuyorum adetimin 2ci günü boyadım tuttu :) hemde saçlarım kumraldı kahve yaptım :) kuaförler çook bilio :)bende hiç kızıl yapmadım ama bu bildiğiniz kızıl gibi değil yansımalı koyu kızıl kahve..kızıllığı çok belirgin değil yani..
Valla eylülcüm bende kuaförden duymuştum bi kere adetliyken yapmayın çok tutmaz die ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?