Kız gerçekten takvimini koy da öle git ..Kan testine gerek yok o kadar koyu çizgi herşeyi gösteriyor zaten : )
Bak takvimini koy yoksa sumisaliye inandıramayz sonra
hoşgeldin taze gebe maşallahh. düt dütt yolu acınnnnn :))aaaaaaaaaayyy taze gebe geldi..açılın şöyle bi oturiiim
yaa ben gebelık takvımı koymak ıstıyorum..ordakı bılgılerı okumak ıstıyorum gün gün..şimdi kan testı yaptırmadım dıye benım neyım eksık..he? salı testı yaptırcam..carsamba yola cıkcaz..e ben ne zaman takvımımı görecem
aaaaaaaaaayyy taze gebe geldi..açılın şöyle bi oturiiim
yaa ben gebelık takvımı koymak ıstıyorum..ordakı bılgılerı okumak ıstıyorum gün gün..şimdi kan testı yaptırmadım dıye benım neyım eksık..he? salı testı yaptırcam..carsamba yola cıkcaz..e ben ne zaman takvımımı görecem
Lan milan karısı kaç kere tebrik ettm seni kaç kere bişeyler söylüorum hiç sallamion beni vay be iki çizgi adama gündaşını unutturuyor demekki
şekerim silik milik gördün çizgiyi. ben yaptığımda gölgesi bile yokburda millanı gördükçe iyice havaya girdim bende habana ne oluyorsa sanki ahh silik çizgi sen nelere kadirsin.
benim zaten gıderken sumısalıne havamı atmam lazım..o yokken bos durmadıgımı bılmelı,hem belkı ben gelene kadar kıskanclıgından oda hamıle kalır
burda millanı gördükçe iyice havaya girdim bende habana ne oluyorsa sanki ahh silik çizgi sen nelere kadirsin.
okudum hepsını beeeeee..tesekkur edıyorum gundasım allah hepınıze nasıp etsın..gırer gırermez gebelık takvımıyle kafayı bozdum tesekkur etmeyı unuttum hem sana hem yoncamele,tekrar tesekkurler bacılarım..sızler benı hamıle bıraktınıztakvımıde ooohh koydum rahatladım gözum acık gıtmıcek..dur bıde okiiim ne olmus bugun..neler yapmıs yavrum
Gülgüzeli hoşgeldin tatlım dündü heralde ben seni sormuştum bu hapishane kaçkınlarına ama sen görmedin heralde..
Nasılsın tatlımniye geç geldin sen bakim : )
senin yavrunu sevsinlerrr maşallahhhhokudum hepsını beeeeee..tesekkur edıyorum gundasım allah hepınıze nasıp etsın..gırer gırermez gebelık takvımıyle kafayı bozdum tesekkur etmeyı unuttum hem sana hem yoncamele,tekrar tesekkurler bacılarım..sızler benı hamıle bıraktınıztakvımıde ooohh koydum rahatladım gözum acık gıtmıcek..dur bıde okiiim ne olmus bugun..neler yapmıs yavrum
hayirlisiyla saglikli sihatti bir sekil de kucagina da alirsin insallah:))))ben de aksam doktora kontrole gidicem simdiden cok heyecanliyim bakalim sonuc ne cikacak:-s
ben az evı supuriiim,gelırım yıne
oooyy cok zor coooook
hamişsin kuuz hamişsin kötü şeyler düşünme.. elinde kapı gibi 2 çizgin var hahoootesekkurler canım benım..allah hepınıze nasıp etsın..benım henuz ortada bıse yok ıkı cızgıden baska,sırf heves ugruna koydum takvımı
gebelıgım patlarsa zaten kımse bılmıyooo,cok cok yıne sızlere yakınacamoyuzden suan gebeysem takvımımde olmalı..patladıgında kaldırırım
tesekkurler canım benım..allah hepınıze nasıp etsın..benım henuz ortada bıse yok ıkı cızgıden baska,sırf heves ugruna koydum takvımı
gebelıgım patlarsa zaten kımse bılmıyooo,cok cok yıne sızlere yakınacamoyuzden suan gebeysem takvımımde olmalı..patladıgında kaldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?