Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kız gerçekten takvimini koy da öle git ..Kan testine gerek yok o kadar koyu çizgi herşeyi gösteriyor zaten : )

Bak takvimini koy yoksa sumisaliye inandıramayz sonra

benim zaten gıderken sumısalıne havamı atmam lazım..o yokken bos durmadıgımı bılmelı,hem belkı ben gelene kadar kıskanclıgından oda hamıle kalır

Lan milan karısı kaç kere tebrik ettm seni kaç kere bişeyler söylüorum hiç sallamion beni vay be iki çizgi adama gündaşını unutturuyor demekki

hoşgeldin taze gebe maşallahh. düt dütt yolu acınnnnn :))

Gülgüzeli hoşgeldin tatlım dündü heralde ben seni sormuştum bu hapishane kaçkınlarına ama sen görmedin heralde..

Nasılsın tatlım niye geç geldin sen bakim : )

oyy oyy sen şimdiden hamilelik havalarına girdın ya hayırlısı bakalım hadi koy takvimi de bakayım senin susam tanesi napıyo

burda millanı gördükçe iyice havaya girdim bende ha bana ne oluyorsa sanki ahh silik çizgi sen nelere kadirsin.

Son düzenleme:
Lan milan karısı kaç kere tebrik ettm seni kaç kere bişeyler söylüorum hiç sallamion beni vay be iki çizgi adama gündaşını unutturuyor demekki

okudum hepsını beeeeee..tesekkur edıyorum gundasım allah hepınıze nasıp etsın..gırer gırermez gebelık takvımıyle kafayı bozdum tesekkur etmeyı unuttum hem sana hem yoncamele,tekrar tesekkurler bacılarım..sızler benı hamıle bıraktınız takvımıde ooohh koydum rahatladım gözum acık gıtmıcek..dur bıde okiiim ne olmus bugun..neler yapmıs yavrum

burda millanı gördükçe iyice havaya girdim bende ha bana ne oluyorsa sanki ahh silik çizgi sen nelere kadirsin.

kızım gebelık testının prospektusunde bıle yazıyor ya sılık cızgı pozıtıf algılanmalı dıye..sen nıye böyle edıyon!!
vucudunda gebelık hormonu hıc bulunmasa o cızgı hıc cıkmıyor zaten!!!
gebelık yenı olusmussa cızgı sılık cıkarmıs..daha bu sabah okudum

hayirlisiyla saglikli sihatti bir sekil de kucagina da alirsin insallah:))))ben de aksam doktora kontrole gidicem simdiden cok heyecanliyim bakalim sonuc ne cikacak:-s

senin yavrunu sevsinlerrr maşallahhhh

hayirlisiyla saglikli sihatti bir sekil de kucagina da alirsin insallah:))))ben de aksam doktora kontrole gidicem simdiden cok heyecanliyim bakalim sonuc ne cikacak:-s

tesekkurler canım benım..allah hepınıze nasıp etsın..benım henuz ortada bıse yok ıkı cızgıden baska,sırf heves ugruna koydum takvımı
gebelıgım patlarsa zaten kımse bılmıyooo,cok cok yıne sızlere yakınacam oyuzden suan gebeysem takvımımde olmalı..patladıgında kaldırırım

hamişsin kuuz hamişsin kötü şeyler düşünme.. elinde kapı gibi 2 çizgin var hahooo

:)))insallah hayirlisiyla hamilesindir canim biz de senin aserme yakinmalarini dinleriz artik:))aaahhhh insallah bende yarin guzel haberler veririm de su takvimden nasiblenirim artik:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…