• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kız gerçekten takvimini koy da öle git ..Kan testine gerek yok o kadar koyu çizgi herşeyi gösteriyor zaten : )

Bak takvimini koy yoksa sumisaliye inandıramayz sonra :1: :1:

benim zaten gıderken sumısalıne havamı atmam lazım..o yokken bos durmadıgımı bılmelı,hem belkı ben gelene kadar kıskanclıgından oda hamıle kalır:1::1::1:

Lan milan karısı kaç kere tebrik ettm seni kaç kere bişeyler söylüorum hiç sallamion beni vay be iki çizgi adama gündaşını unutturuyor demekki :ssz: :ssz:

aaaaaaaaaayyy taze gebe geldi..açılın şöyle bi oturiiim:1::1::49::49:
yaa ben gebelık takvımı koymak ıstıyorum..ordakı bılgılerı okumak ıstıyorum gün gün..şimdi kan testı yaptırmadım dıye benım neyım eksık..he? salı testı yaptırcam..carsamba yola cıkcaz..e ben ne zaman takvımımı görecem:27::27::27:
hoşgeldin taze gebe maşallahh. düt dütt yolu acınnnnn :)):27:

Gülgüzeli hoşgeldin tatlım dündü heralde ben seni sormuştum bu hapishane kaçkınlarına ama sen görmedin heralde..

Nasılsın tatlım :ssz: niye geç geldin sen bakim : )

aaaaaaaaaayyy taze gebe geldi..açılın şöyle bi oturiiim:1::1::49::49:
yaa ben gebelık takvımı koymak ıstıyorum..ordakı bılgılerı okumak ıstıyorum gün gün..şimdi kan testı yaptırmadım dıye benım neyım eksık..he? salı testı yaptırcam..carsamba yola cıkcaz..e ben ne zaman takvımımı görecem:27::27::27:

oyy oyy sen şimdiden hamilelik havalarına girdın ya hayırlısı bakalım :9: hadi koy takvimi de bakayım senin susam tanesi napıyo

burda millanı gördükçe iyice havaya girdim bende ha :9: bana ne oluyorsa sanki :1: ahh silik çizgi sen nelere kadirsin.:29:

Son düzenleme:
Lan milan karısı kaç kere tebrik ettm seni kaç kere bişeyler söylüorum hiç sallamion beni vay be iki çizgi adama gündaşını unutturuyor demekki :ssz: :ssz:

okudum hepsını beeeeee..tesekkur edıyorum gundasım allah hepınıze nasıp etsın..gırer gırermez gebelık takvımıyle kafayı bozdum tesekkur etmeyı unuttum hem sana hem yoncamele,tekrar tesekkurler bacılarım..sızler benı hamıle bıraktınız:49::49::49: takvımıde ooohh koydum rahatladım:1::1: gözum acık gıtmıcek..dur bıde okiiim ne olmus bugun..neler yapmıs yavrum:1::1::27::27::27:

burda millanı gördükçe iyice havaya girdim bende ha :9: bana ne oluyorsa sanki :1: ahh silik çizgi sen nelere kadirsin.:29:

kızım gebelık testının prospektusunde bıle yazıyor ya sılık cızgı pozıtıf algılanmalı dıye..sen nıye böyle edıyon!!
vucudunda gebelık hormonu hıc bulunmasa o cızgı hıc cıkmıyor zaten!!!
gebelık yenı olusmussa cızgı sılık cıkarmıs..daha bu sabah okudum:27:

okudum hepsını beeeeee..tesekkur edıyorum gundasım allah hepınıze nasıp etsın..gırer gırermez gebelık takvımıyle kafayı bozdum tesekkur etmeyı unuttum hem sana hem yoncamele,tekrar tesekkurler bacılarım..sızler benı hamıle bıraktınız:49::49::49: takvımıde ooohh koydum rahatladım:1::1: gözum acık gıtmıcek..dur bıde okiiim ne olmus bugun..neler yapmıs yavrum:1::1::27::27::27:

hayirlisiyla saglikli sihatti bir sekil de kucagina da alirsin insallah:))))ben de aksam doktora kontrole gidicem simdiden cok heyecanliyim bakalim sonuc ne cikacak:-s

senin yavrunu sevsinlerrr maşallahhhh

hayirlisiyla saglikli sihatti bir sekil de kucagina da alirsin insallah:))))ben de aksam doktora kontrole gidicem simdiden cok heyecanliyim bakalim sonuc ne cikacak:-s

tesekkurler canım benım..allah hepınıze nasıp etsın..benım henuz ortada bıse yok ıkı cızgıden baska,sırf heves ugruna koydum takvımı:1::1:
gebelıgım patlarsa zaten kımse bılmıyooo,cok cok yıne sızlere yakınacam:1::1: oyuzden suan gebeysem takvımımde olmalı..patladıgında kaldırırım:1::1:

tesekkurler canım benım..allah hepınıze nasıp etsın..benım henuz ortada bıse yok ıkı cızgıden baska,sırf heves ugruna koydum takvımı:1::1:
gebelıgım patlarsa zaten kımse bılmıyooo,cok cok yıne sızlere yakınacam:1::1: oyuzden suan gebeysem takvımımde olmalı..patladıgında kaldırırım:1::1:
hamişsin kuuz hamişsin kötü şeyler düşünme.. elinde kapı gibi 2 çizgin var hahooo:16::nazar:

:)))insallah hayirlisiyla hamilesindir canim biz de senin aserme yakinmalarini dinleriz artik:))aaahhhh insallah bende yarin guzel haberler veririm de su takvimden nasiblenirim artik:-D

Back
X