• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım bende diyorum hamişsem denize giremeceğim diye haftaya gidiyoruz inş. Tatile ama büyük ihtimalle kırmızılarım gelecek yine denize giremeyecem :) kıhkıhkıh

ayyy kızz benim yerimede yüz güneslen adetinden sonraa içimde kaldı benim..zaten gecen yılda yeni evliydim kanamam var diye denize giremedm bu yılda giremicemmm içime oturduuu:25::25::25::1::1::1:

ilk testı yaptım sagolsun gecersız cıktı,cizgi falan cıkmadı hiç yanii...benımde hevesım kactı o an..ikinciyi yaptım sükür ıkı cızgıyı görebıldım onda..bırı kopkoyu dıgerı ondan bi ton acık,ama babalar gıbı ıkı koyu cızgı ikiside..hemen fotosunu cektım ama tel yatak odasında sarjda suan,kocam gıdınce buraya vesıkalıgı yapıstırıp belgelıcem:D ama ben nıye asırı sevınc duyamadım..sankı bıldıgım bıseyı teyıd etmıs gıbı oldum..halbukı havaya ucmam lazımdı..

Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Kan tahlilini de yaptır ozaman rahatlarsın. Biraz büyüdükçe ayakların havada gezersin. Şuan şaşkınlığı içindesin bence. Kan tahliline ne zaman gidicen? Ben daha bütün sayfaları okuyamadım.

Birileri beni bilgilendirsin :1:

canım benimki hala silik çizgide kaldı başka test yapmadım. 4-5 aydır istiyorduk. batım 19 haziran. 17 sinde yaptım silik çizgi çıktı. sonra da yapmadım zaten.bi yerde okumuştum silik çizgi çıkmış idrar testinde , gidip kan vermiş bayan hamile değilmiş . o yzden pek inanmıyorum hamile olduğuma.doktorda görmeyince inanmayacağım galiba olduğuna.akşam olunca pilim bitiyor o ayrı, bi tabağı yerinden kaldıracak halim olmuyor.diğer belirtileri sonra yazarım :1: :1: dün kalktım halı falan sildim, perde astım. hem bak millan da halı silmişti kaç gün :1: size tavsiyem halı silmeye başlayın

hahahaaaaa ya evet yaaaaa bende annemlerin evi haldır huldur süpürdüğüm gün öğrendimmm hehehehe :9::9:

Son düzenleme:
canım önümüzdeki ay başlıyorum küre inş. Eşimde de varikosel var ama sperm sayısı normal die ameliyata gerek duymadılar

Ee iyi bak ameliyata gerek duyulmadıysa sorun yoktur hamile kalmanda ..

Bu ay hemen başla küre..Hatta polikistikoverlerde hiçbişe olmasa bile ki aslında normal her kadın için geçerli bu 6 ayda bir yapmak lazım..

Bende adetim bitsin başlayım diyorum küre..Hazır bizim de değerler düzelmişken..

İnş bizde bigün hamile olucaz cnm üzülme :21:

Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Kan tahlilini de yaptır ozaman rahatlarsın. Biraz büyüdükçe ayakların havada gezersin. Şuan şaşkınlığı içindesin bence. Kan tahliline ne zaman gidicen? Ben daha bütün sayfaları okuyamadım.

Birileri beni bilgilendirsin :1:
salı günü annesiyle beraber doktora gidcek inşallah millan. annesiyle o heyecanı yaşamak istiyor haklı olarak.:16:

canım benimki hala silik çizgide kaldı başka test yapmadım. 4-5 aydır istiyorduk. batım 19 haziran. 17 sinde yaptım silik çizgi çıktı. sonra da yapmadım zaten.bi yerde okumuştum silik çizgi çıkmış idrar testinde , gidip kan vermiş bayan hamile değilmiş . o yzden pek inanmıyorum hamile olduğuma.doktorda görmeyince inanmayacağım galiba olduğuna.akşam olunca pilim bitiyor o ayrı, bi tabağı yerinden kaldıracak halim olmuyor.diğer belirtileri sonra yazarım :1: :1: dün kalktım halı falan sildim, perde astım. hem bak millan da halı silmişti kaç gün :1: size tavsiyem halı silmeye başlayın

Kız ben hiç halı falan silmedim ondan mı hamile kalamadım acepp :60: :60: demek keramet orda hee vayy bee :1:

Kız bi daha tekrarlasaydın ya testi ? çatlak yaa ben olsam 10 kere yapmıştım şimdi alışverişe bile başlamıştım :9: doğmamış çocuğa don almaya başlamıştım :9: :9:

Sonuçta hala adet olmadın silik de çıkmış daha ne olsun yavru..Hadi hayırLısıyLa ALLAh tamamına erdirsin cnm :49:

Kız ben hiç halı falan silmedim ondan mı hamile kalamadım acepp :60: :60: demek keramet orda hee vayy bee :1:

Kız bi daha tekrarlasaydın ya testi ? çatlak yaa ben olsam 10 kere yapmıştım şimdi alışverişe bile başlamıştım :9: doğmamış çocuğa don almaya başlamıştım :9: :9:

Sonuçta hala adet olmadın silik de çıkmış daha ne olsun yavru..Hadi hayırLısıyLa ALLAh tamamına erdirsin cnm :49:

ay duygulandım bi an dün eşimle ankarada iken bebek dükkanından geçtik o bana bakıp alalımmı dedi ama ben yok istemiyorumm dedim korku sardı içimi dile bile getirmek istemiyorum kızlar siz anlamışsınızdır ay Allah korusunnnn Rabbimm sağlık ve sıhatle kucağımıza almayı nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnn inşallahhh ve tüm hamiş adaylarımızada en kısa zamanda nasip etsinnnnnnnn aminnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aaah ah tatil hiç gözümde mi acaba ..Keşke benimde karnımda bebem olaydıda tatile gidemeseydim suya giremeseydim evde oturup sıkıntıdan patlayaydım :31: :31:

ee iyi bak ameliyata gerek duyulmadıysa sorun yoktur hamile kalmanda ..

Bu ay hemen başla küre..hatta polikistikoverlerde hiçbişe olmasa bile ki aslında normal her kadın için geçerli bu 6 ayda bir yapmak lazım..

Bende adetim bitsin başlayım diyorum küre..hazır bizim de değerler düzelmişken..

Inş bizde bigün hamile olucaz cnm üzülme :21:

inşallah canım bunu herşeyden çok istiyorum. Rabbim bizede yaşatır inş. Bu duyguyu

Allah razı olsun canım Rabbim burdaki arkadaşlarımın kucaklarını ennnnnnnnnnnnn teezzzzzzzzzzzzz zamanda çifter çifter bebiklerle doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:

adet olmadım kasık ağrım ve baş dönmelerim haricinde belirtim yok galiba :1: açıkçası kendimi dinlemiyorum şu belirtim var acaba hamilemiyim den çoookk sıkıldım çünkü:50:

doktora gidip geleyim benimle olduğuna emin olayım da sonra belirtileri hislerimi falan paylaşırım inşllah. ecemin ki de silik çıkmıştı, o ne yaptı acaba dünürüm gündaşım

Back
X