• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sagocum ümitsizlik yooooooooooooooooooook
bu devirde herşeyin çaresi vara artık
herşey allahın elinde o ol dedikten sonra olmayan var mı?
moralini bozma en kısa zamanda hamişsin inşallah

canım ins en hayırllı zamanda olsun bebeğin en onemlisi bu , hiç uzulme en kısa zamanda denk geşsin inş ne kadar uygun olursa psikolojin o kadar iyi olur

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr ve merhaba eylülümmm nasılsınız iyisiniz inşallahh kızlar bu hafta ben baya yoğunum o yüzden pek giremiyorumm ama yasinlerinizi okucam dün ki ve bugünki arkadaşımızı bugün okucamm listeye bi bakım hemen :34:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr ve merhaba eylülümmm nasılsınız iyisiniz inşallahh kızlar bu hafta ben baya yoğunum o yüzden pek giremiyorumm ama yasinlerinizi okucam dün ki ve bugünki arkadaşımızı bugün okucamm listeye bi bakım hemen :34:
merhaba canım benimm hoşgeldinn....millan hamile :) maşallahhh havadisler güzel :):16::49::nazar:

bitanelerimmmmmmmmmmmm yeni hamiş haberleri varmı inşalahh vardır aminnnnnnnnnn :16::16:sago lera tatlımm arkadaşalarımınnn dediklerine katılıyorumm sıkma canını bitanemmm

merhaba canım benimm hoşgeldinn....millan hamile :) maşallahhh havadisler güzel :):16::49::nazar:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaa bi haber bu bitanemmm çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmm maşallahhh nazar değmesinnnnn milanımmmmmm Allahımmmmmmmmm sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ay ne kadar harika haberler bunlar havalara uçtummmmmmmmmm :)))) Allahımmmm tüm hamişlerimize va bana sağlık ve sıhatle bebeciklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnn aminnnn ve tüm hamiş adaylarımıza da en kısaaa zamanda sağlıklı sıhatli bebecikler nasipp etsinnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn :16::16:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaa bi haber bu bitanemmm çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmm maşallahhh nazar değmesinnnnn milanımmmmmm Allahımmmmmmmmm sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ay ne kadar harika haberler bunlar havalara uçtummmmmmmmmm :)))) Allahımmmm tüm hamişlerimize va bana sağlık ve sıhatle bebeciklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnn aminnnn ve tüm hamiş adaylarımıza da en kısaaa zamanda sağlıklı sıhatli bebecikler nasipp etsinnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn :16::16:
kocamannnnAMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:nazar:

kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için. Ama benim bir ümidim kalmadı artık doktor zaten çocuğun olmayabilir demişti bu gidişle her yolu deneyeceğiz artık benim kendiliğimden hamile kalmam biraz güç gibi görünüyor. tekrar teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum:16::16::16::16::16::16: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:
Allahtan ümit kesilmez sagolera, biz umudumuzu yitirmemek için yasin okumaya başlamıştık . sende umudunu yitirme herşeyin bi zamanı var. Rabbim dermansız dert vermesin. tedaviyle de olsa normal de olsa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

hoşgeldin tatlım Allah kabul etsin

Back
X