- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
evet bende sitesinde okumuştum. 11 gün yaptım acaba ondan mı tutmadı kız![]()
ılk ay 15 gun yapmak gerekıyor ya bende tam tutturamayıp 13 gun yapabılmıstım..yaptıgım ay olmadı..sonrakı ay tuttu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende sitesinde okumuştum. 11 gün yaptım acaba ondan mı tutmadı kız![]()
demekki benim bu ay şansım varılk ay 15 gun yapmak gerekıyor ya bende tam tutturamayıp 13 gun yapabılmıstım..yaptıgım ay olmadı..sonrakı ay tuttu![]()
ben kaynayan suyun içine atıp 5dk öle kaynatıp ılıp içtim!
İBRAHİM SARAÇOĞLU SOĞAN SUYU KÜRÜ - Sağlık - İbrahim Saraçoğlu - www.XprodoksiT.com
adet gunune 15 gun kala baslıyacaksın..gunde 2 defa ve soguk ıcmıyeceksın..bıldıgın yemeklık sogan olcak,dısı turuncu olan..5 dakıka kaynatıp,suyunu ıceceksın canım..ac karna ama..
demekki benim bu ay şansım varheheheheh kızzzz hamişmiyim ne :)
![]()
sağol canım teşekkür ederim. ben adet tarihimi bilmiyorum şimdi ne zaman olacak belli değil önümüzdeki ay başlayayım ozaman dimi
inşallah kız olsun olsun :) gel bebek gellll gelll gelllllllllllllllllllllllolabılır,neden olmasın kızım![]()
adetıne az kaldıysa hıc baslama..önumuzdekı ay adetıne 15 gun kala baslarsın canım
sagocum ümitsizlik yooooooooooooooooooook
bu devirde herşeyin çaresi vara artık
herşey allahın elinde o ol dedikten sonra olmayan var mı?
moralini bozma en kısa zamanda hamişsin inşallah
merhaba canım benimm hoşgeldinn....millan hamile :) maşallahhh havadisler güzel :)merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr ve merhaba eylülümmm nasılsınız iyisiniz inşallahh kızlar bu hafta ben baya yoğunum o yüzden pek giremiyorumm ama yasinlerinizi okucam dün ki ve bugünki arkadaşımızı bugün okucamm listeye bi bakım hemen![]()
bitanelerimmmmmmmmmmmm yeni hamiş haberleri varmı inşalahh vardır aminnnnnnnnnnsago lera tatlımm arkadaşalarımınnn dediklerine katılıyorumm sıkma canını bitanemmm
merhaba canım benimm hoşgeldinn....millan hamile :) maşallahhh havadisler güzel :)![]()
kocamannnnAMİNNNNNNNNNNNNNNNNNoleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaa bi haber bu bitanemmm çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmm maşallahhh nazar değmesinnnnn milanımmmmmm Allahımmmmmmmmm sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnay ne kadar harika haberler bunlar havalara uçtummmmmmmmmm :)))) Allahımmmm tüm hamişlerimize va bana sağlık ve sıhatle bebeciklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnn aminnnn ve tüm hamiş adaylarımıza da en kısaaa zamanda sağlıklı sıhatli bebecikler nasipp etsinnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
![]()
kocamannnnAMİNNNNNNNNNNNNNNNNN![]()
Allahtan ümit kesilmez sagolera, biz umudumuzu yitirmemek için yasin okumaya başlamıştık . sende umudunu yitirme herşeyin bi zamanı var. Rabbim dermansız dert vermesin. tedaviyle de olsa normal de olsa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahkızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için. Ama benim bir ümidim kalmadı artık doktor zaten çocuğun olmayabilir demişti bu gidişle her yolu deneyeceğiz artık benim kendiliğimden hamile kalmam biraz güç gibi görünüyor. tekrar teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldin tatlım Allah kabul etsinmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr ve merhaba eylülümmm nasılsınız iyisiniz inşallahh kızlar bu hafta ben baya yoğunum o yüzden pek giremiyorumm ama yasinlerinizi okucam dün ki ve bugünki arkadaşımızı bugün okucamm listeye bi bakım hemen![]()