• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ay duygulandım bi an dün eşimle ankarada iken bebek dükkanından geçtik o bana bakıp alalımmı dedi ama ben yok istemiyorumm dedim korku sardı içimi dile bile getirmek istemiyorum kızlar siz anlamışsınızdır ay Allah korusunnnn Rabbimm sağlık ve sıhatle kucağımıza almayı nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnn inşallahhh ve tüm hamiş adaylarımızada en kısa zamanda nasip etsinnnnnnnn aminnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kız delimisin niye aklına öyle kötü şeyler getirion :20: at kafandan bütün olumsuz düşünceleri .. iyi düşün iyi olsun yavru..

İstenilen gebelikte bebek rahme sıkı sıkı tutunurmuş hatta doktor sorarmış çok istenilen gebelik die..Tabi imtihan olunacaksa o ayrı..

İNş rahat bi hamilelikle kolay bi doğum geçirirsin tatlım..Allah tamamına erdirirde bebekinin doğum hikayesinide yazarsın buraya : )
[/FONT
]

Aaah ah tatil hiç gözümde mi acaba ..Keşke benimde karnımda bebem olaydıda tatile gidemeseydim suya giremeseydim evde oturup sıkıntıdan patlayaydım :31: :31:
oyy kıyamam Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah tatlım yaa. sen şu küre başla Rabbimin izniyle olacak bu bebiş sadece gelme zamanını bekliyor.:29:
çocuk diyo herhalde ben bu eenerjisini daha da tüketmeden kendini paralamadan varım dünyaya diyo sanırımmmm bitanemm :9: :9::9:
galiba canım yaaa bende oyle duşunuyorum:9:

Allah razı olsun canım Rabbim burdaki arkadaşlarımın kucaklarını ennnnnnnnnnnnn teezzzzzzzzzzzzz zamanda çifter çifter bebiklerle doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:

adet olmadım kasık ağrım ve baş dönmelerim haricinde belirtim yok galiba :1: açıkçası kendimi dinlemiyorum şu belirtim var acaba hamilemiyim den çoookk sıkıldım çünkü:50:

doktora gidip geleyim benimle olduğuna emin olayım da sonra belirtileri hislerimi falan paylaşırım inşllah. ecemin ki de silik çıkmıştı, o ne yaptı acaba dünürüm gündaşım

Hadi cnm inş bebekini de görürsün .. Sonra belirtilerinide yazıp bildilendirirsin bizi..

Ewt yaa ecem de silik çıktı deyip müjdeyi vermişti..Ama sonra bi kaç gün giremicem demişti..Bilmiyorum acaba tatilemi çıktı :44:

Hadi cnm inş bebekini de görürsün .. Sonra belirtilerinide yazıp bildilendirirsin bizi..

Ewt yaa ecem de silik çıktı deyip müjdeyi vermişti..Ama sonra bi kaç gün giremicem demişti..Bilmiyorum acaba tatilemi çıktı :44:
bilmiyorum ki nereye gitti :44: iyidir inşallah. salı günü doktora gidecm diyordu. gitti mi ki acaba

bu arada muzmut ve bebiklerin yasini okunmuştur. Rabbim kabul eyleye

Son düzenleme:
Kız delimisin niye aklına öyle kötü şeyler getirion :20: at kafandan bütün olumsuz düşünceleri .. iyi düşün iyi olsun yavru..

İstenilen gebelikte bebek rahme sıkı sıkı tutunurmuş hatta doktor sorarmış çok istenilen gebelik die..Tabi imtihan olunacaksa o ayrı..

İNş rahat bi hamilelikle kolay bi doğum geçirirsin tatlım..Allah tamamına erdirirde bebekinin doğum hikayesinide yazarsın buraya : )
[/FONT
]

Allah razı olsunnn bitanemm haklısınnn yaaa:16::16::16::16::16: çok istedikk inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnn Allahımmm hepimizinkini sağlıkla sıhatle tamamına erdirrrrsin inşallah aminnnnnnnnnnnnn

[/FONT
]

ya bu bu eşim yokmu o yapıyo hep hamile kalmadan önce ben bana öle derdi ben alalım derdimm o hayır dokuz ay bitsin öle belli olmaz derdi ama dün öle deyince alalım diye onun yüzünden üzüldümmm bide dün hadi gel hamişsin yemek yiyelim dedi ankarada girecez optimuma ama bu navigasyona sinirlendi döünüyoz eve dedi sonra sen bide dön bana bu lafı dedikten sonra optimum yolundan şans eseri geçerken gel gidelim dedi istermisin yok dedim ama götürdü beni oraya ama deli ediyo bi öle diyo bi böle :9::9::9:

canlarımmmm bende çıkıyımda yasinleri okıyımmm :):16::16:sizleri çok ama çok seviyorummm bitanelerimmmmm herşey o güzel gönlünüzce olsunn Rabbim kalbinizden geçeni razı eylesinnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn öptümmmm kocamnnnnnnnnnnnn:16::16::54::54:

aaaaaaaaaayyy taze gebe geldi..açılın şöyle bi oturiiim:1::1::49::49:
yaa ben gebelık takvımı koymak ıstıyorum..ordakı bılgılerı okumak ıstıyorum gün gün..şimdi kan testı yaptırmadım dıye benım neyım eksık..he? salı testı yaptırcam..carsamba yola cıkcaz..e ben ne zaman takvımımı görecem:27::27::27:

Kızlar ben çıkıyorum bir ara gelirim yine sistem fark edip engelleyecekler yoksa siteyi arada çıkıp girmem lazım :)

görüşürüz sonra hepinizi çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum :54:

canlarımmmm bende çıkıyımda yasinleri okıyımmm :):16::16:sizleri çok ama çok seviyorummm bitanelerimmmmm herşey o güzel gönlünüzce olsunn Rabbim kalbinizden geçeni razı eylesinnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn öptümmmm kocamnnnnnnnnnnnn:16::16::54::54:

Kızlar ben çıkıyorum bir ara gelirim yine sistem fark edip engelleyecekler yoksa siteyi arada çıkıp girmem lazım :)

görüşürüz sonra hepinizi çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum :54:

ya bu bu eşim yokmu o yapıyo hep hamile kalmadan önce ben bana öle derdi ben alalım derdimm o hayır dokuz ay bitsin öle belli olmaz derdi ama dün öle deyince alalım diye onun yüzünden üzüldümmm bide dün hadi gel hamişsin yemek yiyelim dedi ankarada girecez optimuma ama bu navigasyona sinirlendi döünüyoz eve dedi sonra sen bide dön bana bu lafı dedikten sonra optimum yolundan şans eseri geçerken gel gidelim dedi istermisin yok dedim ama götürdü beni oraya ama deli ediyo bi öle diyo bi böle :9::9::9:

Biz hamile kalınca sadece biz sevinioz o bize ait sadece biz anne olucaz diye düşünüoz ama bu arada onları hiç anlamioz..

Onlarda baba olmanın şoku ve heyecanıyla ve üstüne yüklenen ikinci bi sorumlulukla ne yapacaklarını şaşırıolar..

Onları da bazı hareketlerini de hoş görmek lazım..Çünkü onların sorumluluğu stresi daha fazla..Ne kadar belli etmeselerde..

Canlarım ben çıkıyorum yoksa sistemden görüp yakında siteyi engelleyecekler biraz çıkayım gelirim sonra yine

öpüyorum hepinizi çooookkk :54: :54: :54:

yaa ben gebelık takvımı koymak ıstıyorum..ordakı bılgılerı okumak ıstıyorum gün gün..şimdi kan testı yaptırmadım dıye benım neyım eksık..he? salı testı yaptırcam..carsamba yola cıkcaz..e ben ne zaman takvımımı görecem:27::27::27:

hoşgeldinnnn güzel anneeeeeeeeee :)) maşallahh nazar değmesinnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar: bebeğim çıkmadan yazıyım sana kullanıcı kontrol panelinden kişisel bilgilerime gir hani orda çocuğunuz varmı sorusu yazan yerin altındaydı sanırım bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yaz değişiklikleri kaydet çıkıyo sevgi pıtırcığımmmmm öpüyorum seni bitanemmmmmmmmm:16::16::16::16:

Kız gerçekten takvimini koy da öle git ..Kan testine gerek yok o kadar koyu çizgi herşeyi gösteriyor zaten : )

Bak takvimini koy yoksa sumisaliye inandıramayz sonra :1: :1:

Biz hamile kalınca sadece biz sevinioz o bize ait sadece biz anne olucaz diye düşünüoz ama bu arada onları hiç anlamioz..

Onlarda baba olmanın şoku ve heyecanıyla ve üstüne yüklenen ikinci bi sorumlulukla ne yapacaklarını şaşırıolar..

Onları da bazı hareketlerini de hoş görmek lazım..Çünkü onların sorumluluğu stresi daha fazla..Ne kadar belli etmeselerde..

haklısınn bitanemmmm doğru diyosunn kimbilir neler var aklında geleceğe dair :(Allahımm hepimizin yardımcısı olsun her konuda aminnnn:16:

hoşgeldinnnn güzel anneeeeeeeeee :)) maşallahh nazar değmesinnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar: bebeğim çıkmadan yazıyım sana kullanıcı kontrol panelinden kişisel bilgilerime gir hani orda çocuğunuz varmı sorusu yazan yerin altındaydı sanırım bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yaz değişiklikleri kaydet çıkıyo sevgi pıtırcığımmmmm öpüyorum seni bitanemmmmmmmmm:16::16::16::16:

tamam sekerım sonra görusuruzz:3::3: ben zaten nerden yapıldıgını bılıyorum,izin alıyorum kızlardan sadece:27::27: iki tane dalyan gıbı boylu poslu çizgi çıkardım..hakkım degıl mı o takvım:1::1::1:

Back
X