• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hoşbuldukkkkk merysss bitanemmmm melekimmmm :) sago lera bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzz bal böcüğümmmmm

Millancımmmmmm gündaşım sonunda tescillendi bebekin hee valla hiç bu kadar koyu iki çizgi görmemiştim maşaLLah cnm :Nazar: Allah tamamına erdirsin inş..

Gündaşım bu ay hamile kaldığına göre bi daha ki ay bende sıra :1: Karıya bak hamileyim die die kendini hamile bıraktı.. :9: :9:

Sago cum üzülme cnm biz ne negatif testler gördük bak yıkılmadık ayaktayız alıştık artık :ssz: Sizde sorun neydi cnm ?

Meryemcim bu arada senin çift çizgini görmedik ben senin silik çıktığını da başka birisinden duydum senden duymadım anlat bakim kaçıncı ayda tuttu belirtilerin varmıydı batı kaç gün geçtin ? anlat küçük hacımızı :1: :1:

allahtan ümit kesilmez sagolera, biz umudumuzu yitirmemek için yasin okumaya başlamıştık . Sende umudunu yitirme herşeyin bi zamanı var. Rabbim dermansız dert vermesin. Tedaviyle de olsa normal de olsa rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

canım ümitsizliği kapılmam normalde ama bu ay çok umutlanmıştım kesin dedim hep ama olmadı kısmet. Rabbim vereceği zamanı bilir

millancımmmmmm gündaşım sonunda tescillendi bebekin hee valla hiç bu kadar koyu iki çizgi görmemiştim maşallah cnm :nazar: Allah tamamına erdirsin inş..

Gündaşım bu ay hamile kaldığına göre bi daha ki ay bende sıra :1: Karıya bak hamileyim die die kendini hamile bıraktı.. :9: :9:

Sago cum üzülme cnm biz ne negatif testler gördük bak yıkılmadık ayaktayız alıştık artık :ssz: Sizde sorun neydi cnm ?

Meryemcim bu arada senin çift çizgini görmedik ben senin silik çıktığını da başka birisinden duydum senden duymadım anlat bakim kaçıncı ayda tuttu belirtilerin varmıydı batı kaç gün geçtin ? Anlat küçük hacımızı :1: :1:

canım bizde sorun polikistik over sendromu :(:44:

elaugur canım bulantın varsa sevın..bu bebegının gelısme gösterdıgı anlamına gelıyormus..bulantın varken kesılmesı ve bı kac gun bulantının olmaması durumunda hemen doktora gıtmelısın hatta..bebege bıse mı oldu dıye..oyuzden hıc söylenmeden yaşa o bulantılarını:1::1:

biliyorum sagol tatlm bilgi verdigin için ama öyle bir durum var ki bulantına sevinsen bir türlü sevnmesen bir türlü hiç bişi yiyemiyosunnn valla ama cekicez napalımmm hersey bebişlerimiz icin allah kucagınada almayı nasip etsin inşş:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

elaugur canım bulantın varsa sevın..bu bebegının gelısme gösterdıgı anlamına gelıyormus..bulantın varken kesılmesı ve bı kac gun bulantının olmaması durumunda hemen doktora gıtmelısın hatta..bebege bıse mı oldu dıye..oyuzden hıc söylenmeden yaşa o bulantılarını:1::1:

biliyorum sagol tatlm bilgi verdigin için ama öyle bir durum var ki bulantına sevinsen bir türlü sevnmesen bir türlü hiç bişi yiyemiyosunnn valla ama cekicez napalımmm hersey bebişlerimiz icin allah kucagınada almayı nasip etsin inşş:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminn kız aminnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ümitsizliği kapılmam normalde ama bu ay çok umutlanmıştım kesin dedim hep ama olmadı kısmet. Rabbim vereceği zamanı bilir

canım üzülme git bi tatil yap rahatca benim bu yaz amacım oydu tatil dönüşü bebiş istiodum yapamadık kısmett.sende tatil dönüsü yaparsın bebişiii insallahhhh:3::3::3:

yoncişşş neyapiosn cannmmm nasılsın sendede basladımı bulantılarrr:1::1::1::1::1:

geçmiş olsunn bitanem şimdi gördümmmm oılsun bebeklerimiz için katlanıcaz bunlaraaaa normal zaten bunlar bebeciklerimiz sağ olsunda hepimizin aminnnnnnnnnnnnnnnn :)) bende bulantı hiç yok ama eşimin sigara kokan kafasından çok tiksindimmm ıyyyyyyyyyyyyy midem bi orda kalktı normalde kalkmazdı omzuma yatınca hissettim ıyy dedim vallahi hehehe:9::9::9:

canım bizde sorun polikistik over sendromu :(:44:

Ee polikistik overin en iyi çözümü soğan kürü ..Heme soğan kürüne başla..

Polikistik overde hamile kalınmaz diye bişiy yok ki yavru niye umutsuzluğa kapıldın ..Eşinde sorun yok dimi ?

Benim kuzenimde var polikistikover ilk evlendiği gün hamile kaldı : ) Sonra bi ara kisti büyümüş patlamış ameliyat oldu ..Sonra ikinci çocuğa karar verdiği ay hamile kaldı şu anda hamile..

Çikolata kisti daha sıkıntılı bi durum çünkü o soğan kürüyle de gitmio..

canım üzülme git bi tatil yap rahatca benim bu yaz amacım oydu tatil dönüşü bebiş istiodum yapamadık kısmett.sende tatil dönüsü yaparsın bebişiii insallahhhh:3::3::3:

canım bende diyorum hamişsem denize giremeceğim diye haftaya gidiyoruz inş. Tatile ama büyük ihtimalle kırmızılarım gelecek yine denize giremeyecem :) kıhkıhkıh

ee polikistik overin en iyi çözümü soğan kürü ..heme soğan kürüne başla..

Polikistik overde hamile kalınmaz diye bişiy yok ki yavru niye umutsuzluğa kapıldın ..eşinde sorun yok dimi ?

Benim kuzenimde var polikistikover ilk evlendiği gün hamile kaldı : ) sonra bi ara kisti büyümüş patlamış ameliyat oldu ..sonra ikinci çocuğa karar verdiği ay hamile kaldı şu anda hamile..

çikolata kisti daha sıkıntılı bi durum çünkü o soğan kürüyle de gitmio..

canım önümüzdeki ay başlıyorum küre inş. Eşimde de varikosel var ama sperm sayısı normal die ameliyata gerek duymadılar

geçmiş olsunn bitanem şimdi gördümmmm oılsun bebeklerimiz için katlanıcaz bunlaraaaa normal zaten bunlar bebeciklerimiz sağ olsunda hepimizin aminnnnnnnnnnnnnnnn :)) bende bulantı hiç yok ama eşimin sigara kokan kafasından çok tiksindimmm ıyyyyyyyyyyyyy midem bi orda kalktı normalde kalkmazdı omzuma yatınca hissettim ıyy dedim vallahi hehehe:9::9::9:

2 gün öncede ben kokuya tiksiniyordm simdi bulantıya dönüştülerrr hiç bişi yiyemiorum ama katlanıcaz napalımmmm umarım ilerde cok bulantın olmaz tatlmmm allah saglıklı bir gebelik gecirmemizi nasip etsinnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

2 gün öncede ben kokuya tiksiniyordm simdi bulantıya dönüştülerrr hiç bişi yiyemiorum ama katlanıcaz napalımmmm umarım ilerde cok bulantın olmaz tatlmmm allah saglıklı bir gebelik gecirmemizi nasip etsinnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

o zaman desen bana da gözüktü bulantı yolu hehehe çünkü tam dediğin gibi aynı tiksiniyom bi anda midem höpürdüyo :))) aminnnnnnnnnnnnnnnn bitanemm aminnnnnnnnnnn hepimizz inşallahh dediğinn gibi çok sağlıklı gebelikler geçiririz sağlıkla sıhatle alırız aşklarımızı kucaklarımıza aminnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Millancımmmmmm gündaşım sonunda tescillendi bebekin hee valla hiç bu kadar koyu iki çizgi görmemiştim maşaLLah cnm :Nazar: Allah tamamına erdirsin inş..

Meryemcim bu arada senin çift çizgini görmedik ben senin silik çıktığını da başka birisinden duydum senden duymadım anlat bakim kaçıncı ayda tuttu belirtilerin varmıydı batı kaç gün geçtin ? anlat küçük hacımızı :1: :1:

canım benimki hala silik çizgide kaldı başka test yapmadım. 4-5 aydır istiyorduk. batım 19 haziran. 17 sinde yaptım silik çizgi çıktı. sonra da yapmadım zaten.bi yerde okumuştum silik çizgi çıkmış idrar testinde , gidip kan vermiş bayan hamile değilmiş . o yzden pek inanmıyorum hamile olduğuma.doktorda görmeyince inanmayacağım galiba olduğuna.akşam olunca pilim bitiyor o ayrı, bi tabağı yerinden kaldıracak halim olmuyor.diğer belirtileri sonra yazarım :1: :1: dün kalktım halı falan sildim, perde astım. hem bak millan da halı silmişti kaç gün :1: size tavsiyem halı silmeye başlayın

Back
X