valla ben eğer hamile kalırsam mucize olur heralde...kazayla oldu hesabı
yoook kızım burda yırtıldımya agzımda demır degıl ama metal anahtar tadı var dıye:d
kasıgıma bıtek yumurtlama gunu sancı vurdu bıdaha hıc agrımadı(hamıle olmadıgım aylar daha cok kasık sancısı cekerdım)
bacagım hep sızladı..romatızma sandım,kocamında sızlıyodu cunkuAma onunkı gectı benımkı devam ettı..
Ve göguslerımın ucları degıstı,rengı degıl ama uc kısmı zorla ırkılıp uc verıyordu..ucları bı tuhaf olmustu pofuduk bıse..ve ucunun alından damarlar gecmeye basladı kalın ve cıkık..
Adet zamanıysa asırı uyku halı vardı..ve mınıcık bulantılar olustu..kusturcak sekılde degıl ama..mıdem bı hoş olmustu hep
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr millann kız gebemisin anam yani ne kadar sevindim bilemezsin cnm kan testide yaptırdın mıoh oh gebeler cogalıyo benimde gelmedi hala kırmızılar bakalım nasip ya :92::124:
hatta denemek için paslı demir yalıcaktın demi tadını anlamak içindeli ya metal değilde metal anahtar tadı... zaten o bomba belirti göğüs damarı abi...o çıktımı gerisi geliyo...
hayırlısı artık yaaaaa 2 aydır deniyoruz ama ben çok stres oldum yaaaaa. bana kızacaklar uzun süredir bekleyen arkadaşlar ama kafamda hep sorular vardı doktora gttim beni kontrol etti hersey normal dedi. 2 günde 1 yapın dedi. şimdi kafamda acaba kocamda bişi var mı diorumvalla ben eğer hamile kalırsam mucize olur heralde...kazayla oldu hesabı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar
cam silmeyi bilmem de halı silmekte keramet varkızım bu halı ve cam sılmekte keramet var sanırım..bu ay zayıflıcam dıye parcaladım ya kendımı..halı sıle sıle bı hal oldum..nerde hareket orda bereket
angel kalk bi halı sil kızeğer bende cam silmeye teşebbüs edersem çok işgillenicimhauahuahauha
:)))
Valla bana gelen olmadigi halde gececiyim ben guzelim :)
yok sadece ıkı koyu cızgıyı gördum..salı kan testı yaptırcam..sımdıde nıye salı dıye yırtılmayın bana..annemle gıtmek ıstıyorum oda salı ızınlı oyuzden
eylülcüm bu kadar kafanı meşgul etme cnaım yaa sen düşündükçe o kaçıyor. sen düşünüyorsun vucut geriliyor, bebek de gelmiyor. kendine bi uğraş hobi falan bulsan. bak ben kış boyu örgü bi şeyler yaptım. nasıl zihni dağılıyor insanın.hayırlısı artık yaaaaa 2 aydır deniyoruz ama ben çok stres oldum yaaaaa. bana kızacaklar uzun süredir bekleyen arkadaşlar ama kafamda hep sorular vardı doktora gttim beni kontrol etti hersey normal dedi. 2 günde 1 yapın dedi. şimdi kafamda acaba kocamda bişi var mı diorumparanoyak oldum yaaa... bu bebek gelmezse galba ben gidecem onun yanına..
Hayirlisi insallah. Adetin 1. Gunu gebeligin ilk gunu sayiliyor zaten canim. Sonra gelisimine gore tarih degisebilir benimki degisti mesela.
hmmm ama hangi gundu tam hatırlamıyorum 19 ya da 20 mayıstı sanırımo zaman bebişim daha 1 aylık
yok sadece ıkı koyu cızgıyı gördum..salı kan testı yaptırcam..sımdıde nıye salı dıye yırtılmayın bana..annemle gıtmek ıstıyorum oda salı ızınlı oyuzden
hayırlısı artık yaaaaa 2 aydır deniyoruz ama ben çok stres oldum yaaaaa. bana kızacaklar uzun süredir bekleyen arkadaşlar ama kafamda hep sorular vardı doktora gttim beni kontrol etti hersey normal dedi. 2 günde 1 yapın dedi. şimdi kafamda acaba kocamda bişi var mı diorumparanoyak oldum yaaa... bu bebek gelmezse galba ben gidecem onun yanına..
Ne kadar buyuse senin icin daha iyi. Degerler acisindan. Sali gitmen iyi yani.
la yürü git...annensiz git sanki kan testini gittiğin gibimi öğreniyorsun
millan cnm yaa ovulasyonunu tam olarak nasıl hspladın dikkt ettin mi ogunlere.. ytktan kalkmamak falann hepsinee bizi aydınlatt luttfeen ışık tut bizee
zaten sporda yapmasan hiç bi hobim yok. örgü falan bana sıkıntı yapıo :) buraya takılıom ama burdda ister istemez kafa oraya gidioeylülcüm bu kadar kafanı meşgul etme cnaım yaa sen düşündükçe o kaçıyor. sen düşünüyorsun vucut geriliyor, bebek de gelmiyor. kendine bi uğraş hobi falan bulsan. bak ben kış boyu örgü bi şeyler yaptım. nasıl zihni dağılıyor insanın.yada kalk spor yap mekik çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?