Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

cok gecmiş olsun yagmur..inşallahh düzelir yada doktor yanılmıştır dedigin gibi..Allahh saglıgına kavusturur inşallahh

kızz millann bende rüyamda cam siliyodum bugün bu bir işaret olabilir mi sence
olmaz halı sılmek lazım

halı sıldıgın ruyayı görene kadar beklemelısın
hah bende bunu diyecektim kalp kalbe karşı

çok geçmiş olsun yağmuryk Rabbim tez zamanda şifa versin bi bilgim yok malesef. ama tv de görmüştüm büyük şehirlerde içinde çölyak hastalarına uygun glutensiz ekmek pasta börek yapıyorlarmış.şekil aynı ama içinde gluten yok. RAbbim yar ve yardımcınız olsun.

millllllllllllllllllaaaaaaaaaaaan hayırlı olsun yuppppppppppppppppiiiii

çok ama çok ama çok sevindim canım allah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip eder inşallah

dün boşuna sormamışım içime doğmuş işte

mrb kizlar cok kotu bir gece gecerdim yaaa sabaha 7 de de uyyabildim karnim okadar agriyordu ki sinirden aglayasim geldi sabah 4 de de biraz lekelenme oldu oyda adet gunume 7 gun var simdi birsey yok anlamadim hastami oldum acaba((bugun randevu alip doktora gidicem

Son düzenleme:
nassınıızz arakadaşlarr millan hayırlı olsunn cnm darısııı bizlere bu arada yeni bilgiler edindim arkadaşlarrr hemen paylaşma istedimm soğan kürüü rahim duvarını inceltiyomyşş yenii öğrendimm bu ay ben yapmıştımm dktrum ilaç verdi rahim duvarıı incelmişş diyee,2 si eğer çatlatma iğnesii yaptıran varsa 36.saat çokkk önemliymişş ilişkiye girek gerekiyomuşş,3 sü adetin 7 gününden itibaren ilişkiye girip sol tarafa yatarsan kız,16 günden itibaren sağ tarafa yatarsan kızz oluyomuşş tecrübe edilmişş:))doğrumu bilmemm

bilgiler için saol canım hertürlü kız oluyor :)

kızlar sabah sabah bi rüya gördüm kucağımda bi kız çocuğum vardı sarı sarı arabadan bi indim kara kara bi oğlan oluverdi çift yumurta ikizim mi olcak nedir hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…