- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
sabahtan beri araştırıyorum canımteşhisi de tedavisi de çok zormuş maalesef..ömür boyu tahıl diyeti yapacak zaten hiç büyümüyordu gelişmiyordu kuzum meğer bundanmış.. gerçi henüz kesin sonuç değil inş doktor yanılıyordur dua edin kızlar
olmaz halı sılmek lazımkızz millann bende rüyamda cam siliyodum bugün bu bir işaret olabilir mi sence
hah bende bunu diyecektim kalp kalbe karşıhalı sıldıgın ruyayı görene kadar beklemelısın
çok geçmiş olsun yağmuryk Rabbim tez zamanda şifa versin bi bilgim yok malesef. ama tv de görmüştüm büyük şehirlerde içinde çölyak hastalarına uygun glutensiz ekmek pasta börek yapıyorlarmış.şekil aynı ama içinde gluten yok. RAbbim yar ve yardımcınız olsun.kızlar muhabbetinizi bölüyorum gibi olacak ama sınırlı girebiliyorum siteye sorup kaçayım dedim.
aranızda ÇÖLYAK diye bi hastalık duyan yada çevresin de bu hastalığı olan varmı :26: bu hastalık bağırsakla ilgiliymiş ve kesinlikle tahıl ürünleri tüketilmemeliymiş :26: sanırım yeğenime de bu teşhis konacakbilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfeeeeeeen rabbim hepimize başta sağlıklı evlat versin çok zor
hande en son 16 mayısta oldun ve sımdı 16 hazıranda mı olacaksın?
olmaz halı sılmek lazım
yaa bak rüyayı bile yanlış görüyorum..pufss onu bile tutturamadım
hande en son 16 mayısta oldun ve sımdı 16 hazıranda mı olacaksın?
neyse benım sımdı cıkmam lazım kızlar..kocam gıdınce gelecem..hande sende burayı kullan hesaplama yaparken
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
hatta hepınız burayı kullanın..ben kullandım hamıle kaldım
neyse benım sımdı cıkmam lazım kızlar..kocam gıdınce gelecem..hande sende burayı kullan hesaplama yaparken
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
hatta hepınız burayı kullanın..ben kullandım hamıle kaldım
bilgiler için saol canım hertürlü kız oluyor :)nassınıızz arakadaşlarr millan hayırlı olsunn cnm darısııı bizlere bu arada yeni bilgiler edindim arkadaşlarrr hemen paylaşma istedimm soğan kürüü rahim duvarını inceltiyomyşş yenii öğrendimm bu ay ben yapmıştımm dktrum ilaç verdi rahim duvarıı incelmişş diyee,2 si eğer çatlatma iğnesii yaptıran varsa 36.saat çokkk önemliymişş ilişkiye girek gerekiyomuşş,3 sü adetin 7 gününden itibaren ilişkiye girip sol tarafa yatarsan kız,16 günden itibaren sağ tarafa yatarsan kızz oluyomuşş tecrübe edilmişş:))doğrumu bilmemm
bilgiler için saol canım hertürlü kız oluyor :)
yok sadece ıkı koyu cızgıyı gördum..salı kan testı yaptırcam..sımdıde nıye salı dıye yırtılmayın bana..annemle gıtmek ıstıyorum oda salı ızınlı oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?