• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benımkı 1 hafta erken oldugu ıcın hem 26 gunluk hem nolur nooolmaz dıye 28 gunluk tarıh koyarak ıkı hesap yaptım ve adetımden 3 gun sonra calısmalara basladım..kocam götunu yırtsada 2 gunde 1 den fazla yaptırmadım
kız bende bu adetimde 2 gün erken oldum :) işaretmi aceba :)))

varya gerçekten bende umut yok artık olmaz deyince geliyo.dedim ya eşim demişti bana bizim çocuğumuz olmayacakki diye hala içim acıyo o lafına ama oldu işte mucize bunlar kızlar moral bozmak yok 17 ay denedim nasip şimdiye işte demekki doğru zamanda geliyo bebişler.

Benimki de alisveris merkezindeki bir oyuncak magazasinin vitrinindeki kocaman akulu arabaya bakardi gecerken. Uzulmeyim diye goz ucuyla bakardi. Benim de icim yanardi. Simdi gecerken bunu alicam cocugumuza diyor. Allahim tamamina erdirsin insallah :)

adam anne babasının stresinden bana yaklaşmıyorki çocuk olsun...ben buldum leyleklere sipariş verecem...getirmezse kanatlarını yolucam :52::52::52::52:

bak bu sabah işini düşünün bir daha :D çünkü ben tamnda yumurtlama döneminde uyuyordum bi pazar hamile kaldığım ayın pazarı yani :) eşim yarı gözü kapalı niyeti bozdu uykulu uykulu oldu ve bittikten sonra uyumuşum tekrar kalkınca hemen banyo yaptım ve nasıl bir ilişki yaşadık hatırlamıyodum o derece uykuluydum :) belki o zaman tutmuştur.onun da uykusu ağırdır ve 12 den önce kalkmaz normalde içine doğdu demekki :D

benımkı 1 hafta erken oldugu ıcın hem 26 gunluk hem nolur nooolmaz dıye 28 gunluk tarıh koyarak ıkı hesap yaptım ve adetımden 3 gun sonra calısmalara basladım..kocam götunu yırtsada 2 gunde 1 den fazla yaptırmadım
hımm tmm cnm bnmde bitti reglimde 2 günde 1 diosunn ok dir takt,k alındı hadi bakalım sıvayalım kolları:32::32:

bak bu sabah işini düşünün bir daha :D çünkü ben tamnda yumurtlama döneminde uyuyordum bi pazar hamile kaldığım ayın pazarı yani :) eşim yarı gözü kapalı niyeti bozdu uykulu uykulu oldu ve bittikten sonra uyumuşum tekrar kalkınca hemen banyo yaptım ve nasıl bir ilişki yaşadık hatırlamıyodum o derece uykuluydum :) belki o zaman tutmuştur.onun da uykusu ağırdır ve 12 den önce kalkmaz normalde içine doğdu demekki :D

En kaliteli yumurta sabahin en erken saatlerinde olanmis zaten. Benim favorim hep romantik gece saatleri oldu tabi :)

Benimki de alisveris merkezindeki bir oyuncak magazasinin vitrinindeki kocaman akulu arabaya bakardi gecerken. Uzulmeyim diye goz ucuyla bakardi. Benim de icim yanardi. Simdi gecerken bunu alicam cocugumuza diyor. Allahim tamamina erdirsin insallah :)

aminn.demekki kocalara böyle oluyo dedim ya trabzonsporlu diye ilk evlendiğimizden beri diyo du tsspor clup ten alıcam herşeyi diye :) son zamanlarda hiç lafını bile yapmıyodu geçenlerde kendi baktı yine bak dedi bunları bunları alıcam:) battaniyesi hastahane çıkışı zıbınları falan :)

Ana babasini yolsan daha kesin sonuc olmaz mi :1:

hımmm mantuhklu...:52::52::52: evet bize kökten çözüm lazım...bugun valla kafamda pek bir davul gibi...akşam eşim telefonda görümcemin kocasıyla tartıştı...adam diyor 2 aydır aile hayatım yok...bizimki dedi 4 yıldır biz napalım :52::52::52::52:baya bir olay oldu anlayacağınız...bende bugun dışarı çıkıcam...sigara içicem dolancam gelcem :52::52::52:

En kaliteli yumurta sabahin en erken saatlerinde olanmis zaten. Benim favorim hep romantik gece saatleri oldu tabi :)

valla binamız müsait bizim o yüzden gece gündüz farketmiyo pat diye gelen de olmaz öyle :) gelen telefon açar bende çamaşırla gezmeyi seviyorum evde o da bi yere kadar görmezden geliyo sonra dayanamıyo tabi :)

millann belirtin sadece adet gecikmesimiydi kız...

yoook kızım burda yırtıldımya agzımda demır degıl ama metal anahtar tadı var dıye:D
kasıgıma bıtek yumurtlama gunu sancı vurdu bıdaha hıc agrımadı(hamıle olmadıgım aylar daha cok kasık sancısı cekerdım:1:)
bacagım hep sızladı..romatızma sandım,kocamında sızlıyodu cunku:1: ama onunkı gectı benımkı devam ettı..
ve göguslerımın ucları degıstı,rengı degıl ama uc kısmı zorla ırkılıp uc verıyordu..ucları bı tuhaf olmustu pofuduk bıse..ve ucunun alından damarlar gecmeye basladı kalın ve cıkık..
adet zamanıysa asırı uyku halı vardı..ve mınıcık bulantılar olustu..kusturcak sekılde degıl ama..mıdem bı hoş olmustu hep

hımmm mantuhklu...:52::52::52: evet bize kökten çözüm lazım...bugun valla kafamda pek bir davul gibi...akşam eşim telefonda görümcemin kocasıyla tartıştı...adam diyor 2 aydır aile hayatım yok...bizimki dedi 4 yıldır biz napalım :52::52::52::52:baya bir olay oldu anlayacağınız...bende bugun dışarı çıkıcam...sigara içicem dolancam gelcem :52::52::52:

çok gezme bu sıcakta bi de sigarayla :(

Aaa sizinkiler bayagi bir mikser gorevi goruyor galiba. Allah firsat vermesin dertleri neyse

yoook kızım burda yırtıldımya agzımda demır degıl ama metal anahtar tadı var dıye:D
kasıgıma bıtek yumurtlama gunu sancı vurdu bıdaha hıc agrımadı(hamıle olmadıgım aylar daha cok kasık sancısı cekerdım:1:)
bacagım hep sızladı..romatızma sandım,kocamında sızlıyodu cunku:1: ama onunkı gectı benımkı devam ettı..
ve göguslerımın ucları degıstı,rengı degıl ama uc kısmı zorla ırkılıp uc verıyordu..ucları bı tuhaf olmustu pofuduk bıse..ve ucunun alından damarlar gecmeye basladı kalın ve cıkık..
adet zamanıysa asırı uyku halı vardı..ve mınıcık bulantılar olustu..kusturcak sekılde degıl ama..mıdem bı hoş olmustu hep

hatta denemek için paslı demir yalıcaktın demi tadını anlamak için :52::52::52::52: deli ya metal değilde metal anahtar tadı...:52::52::52::52::52::52: zaten o bomba belirti göğüs damarı abi...o çıktımı gerisi geliyo...

evet tatlım hatırladım şimdi yazdıklarını :) anacım bu belirtileri bende yaşamak istiyorum rabbim nasip eyle inşallahhhhh:43:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr millann kız gebemisin anam yani ne kadar sevindim bilemezsin cnm kan testide yaptırdın mı :49: oh oh gebeler cogalıyo benimde gelmedi hala kırmızılar bakalım nasip ya :74::92::124:

Back
X