Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ooohh bee olumlu bı cevap aldım sonunda bı ertelemem ıcın..buraya gelmeden once hep dusunuyordum kara kara,kızlara nasıl dıcem salı gunu kan testı yaptırcamı dıye herseye bööğürüyorlar yaa

Bunlar cadi zaten :) sen testte cift cizgiyi gordun mu? Tamamdir. Cidden kac gun beklesen o kadar iyi abartmadan tabi.

SAT'tan BAT'a sayin. Kac gun ciktiysa 14 ten cikartin. Cikan sayi sizin yumurtlama gununuz. 5 gun oncesi 2 sonrasi da olasilik gunleri. Gun asiri iliskiye gireceksiniz. Yarim saat yataktan kalkmayacaksiniz. Bitti gitti.

cnmm bnmkini de hsplasana 16 mayıs ( geçen ayki batım ) bu ay ki batım ( 16 haziran ) aynı mı çıkarcaz günler..

millan cnm yaa ovulasyonunu tam olarak nasıl hspladın dikkt ettin mi ogunlere.. ytktan kalkmamak falann hepsinee bizi aydınlatt luttfeen ışık tut bizee

bu sıtenın araclar kısmında ovulasyon tarıhını hesaplama yerı var..ben ılk kez böyle ayrıntılı hesap yapıldıgını burda gördum..bı ac bak..hersey ayrıntılı gun gun yazıyor..su gunler daha normal,su gunler daha yuksek gebelık sansı var seklınde..orayı kullanın mutlaka..
aa ben bıde bu ay hanı kedı pozısyonu dıyordu bırısı onun gıbıde kalmıstım ılıskı sonrası bazen..ama bacakları abartıp hıc havaya dıkmedım bu ay..daha cok yıne bel altında yastıkla sabaha kadar uyudum..

Evet canim yenisin ama seni ultrasona aldiktan ve hersey normal dedikten sonra ikinci olarak esten sperm testi istiyorlar zaten emin olmak icin. Bence bisey yok ama sistem boyle isliyor. Cok yenisin sabret yaz cikmadan alicaz haberini.
ayy hadi inşallahh kız agzın fal olsun :)

hımm bakacağımmm cnmmm

kızlar muhabbetinizi bölüyorum gibi olacak ama sınırlı girebiliyorum siteye sorup kaçayım dedim.

aranızda ÇÖLYAK diye bi hastalık duyan yada çevresin de bu hastalığı olan varmı :26: bu hastalık bağırsakla ilgiliymiş ve kesinlikle tahıl ürünleri tüketilmemeliymiş :26: sanırım yeğenime de bu teşhis konacak bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfeeeeeeen rabbim hepimize başta sağlıklı evlat versin çok zor

allah şifa versın ben hıc duymadım..google dan bı aratalım

cnmm bnmkini de hsplasana 16 mayıs ( geçen ayki batım ) bu ay ki batım ( 16 haziran ) aynı mı çıkarcaz günler..

Canim cok pardon esim aradi alicak beni simdi cikiyorum cok pardon ama 32 gunden 14 u cikart yumurt. Gunun o senin. 5 gun oncesi ve 2 gun sonrs. Hesaplarsin cok pardon doktora gidiyoruz da sonra konusuruz ok???

evet tahıl dıyetı yapılması gerekıyormus

allah şifa versın ben hıc duymadım..google dan bı aratalım
sabahtan beri araştırıyorum canım teşhisi de tedavisi de çok zormuş maalesef..ömür boyu tahıl diyeti yapacak zaten hiç büyümüyordu gelişmiyordu kuzum meğer bundanmış.. gerçi henüz kesin sonuç değil inş doktor yanılıyordur dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…