normalde gunun hıc saşmazsa ve suan gectıyse sadece..mutlaka yaptır..ama tereddutun varsa 1 gun daha bekle ıstersen..senı en ıyı ben anlarım,onlar anlamaz:d
Canim var ya evet demistin ama tekrar edince daha cok icim rahatliyor valla iyice sapittim :) esimi de uzdum ise oyle gitti yazik. Ay ne guzel yazmissin valla dur ben ikide bir okuyup terapiye gireyim :) bu arada foto almayi unutma carsamba. Seninki de buyudu cunku iyice garibim benim.
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa millanbak bende diyorum neden bugun uyandığım gibi girdim...deliye malum oluyor demekki....hayırlı olsun kuzuuuuuuuuu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...darısı başıma diyimde...bende hiiiç umut yok
allahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa millanbak bende diyorum neden bugun uyandığım gibi girdim...deliye malum oluyor demekki....hayırlı olsun kuzuuuuuuuuu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...darısı başıma diyimde...bende hiiiç umut yok
Aminnnn Aminnnnnnnnallahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar
valla ben testın yalancısıyım
hamıleyım dıye dıye,hamıle kalan tek ınsanım ben..sumısalı duysa kalpten gıder
aynı bizkocam evde zaten..oda şokta sevınemıyor,sımdı nolcak,naapcaz..tatılde guneslenme,kımseye söylemıyelım hemen,vodkadan uzak dur,sımdı kac gunluk oluyor 3 gunluk musacma sacma seyler sorup uyuyakaldı..hesapladım 4hafta 5gunluk oluyormus..waaooow
allahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar
kuzucum büyümüştür tabi :) alıcam bu sefer resmini bakıp bakıp öpmek istiyorum.şimdi şekillenmeye de başladı zaten eşimde görsün çok istiyoum onunda heyecanı farklı ama belli etmiyo bana canım birşey isteyince gidip alıyo önceden kızardı sende çok şey istiyon git kendin al diye :)elini koy karnına allahım inşallah bebeğim çok sağlıklı doğar de sürekli ben öyle yapıyorum ve içim daha rahat.rabbim onu nasip etti ya korur biliyorum :)
kızım dıyom yaa..ben becerdıysem hepınız becerırsınız..en köku kurumus bendım
suraya bı gebelık takvımı eklesem noooolur yaaaaaaaaa
kızım dıyom yaa..ben becerdıysem hepınız becerırsınız..en köku kurumus bendım
suraya bı gebelık takvımı eklesem noooolur yaaaaaaaaa
aynı bizben kendimi hamile olarak kabul etmiyorum bile. nasıl bi inkar geldi bunyeme anlatamam dün halı sildim perde taktım bir de
Sagol ya canimsin. Tamam daha cok dua edicem artik. Amin korur insallahh
adam anne babasının stresinden bana yaklaşmıyorki çocuk olsun...ben buldum leyleklere sipariş verecem...getirmezse kanatlarını yolucam
kızım bu halı ve cam sılmekte keramet var sanırım..bu ay zayıflıcam dıye parcaladım ya kendımı..halı sıle sıle bı hal oldum..nerde hareket orda bereket
eee taktikleri alalımm gün aşırımı denedinizz ovulason gününe mi denk geldii anlatt kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?