Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ay canim stres altindayim. Kahvaltimi yaptim evet :) zaten simdiden 7 tane fotosu var her gittigimizde veriyo bol bol. Ben esim olmadan hic gitmedim valla. Cunku ben doktorun soyledigi bazi seyleri duyamiyorum aglamaktan esim hepsini dinliyo sagolsun. Sana da bisey kalmamis hadi hayirlisi bakalim :) su belirtilerin gitmesi beni cok korkutuyo bisey oldu galiba

Bana da oyle olmustu. Biraz soklama oluyo bence :)

tebriklerrr canimmmm yasasinnnnnnnnnnnnnn birini daha hamle biraktik :::::::::::milann hamileeeeeeeeeee milan hamileeeeeeeeeeeeeee milan hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee::::::::::::::::::::::::::::::::: halay baslatiyom gelin kizlar testi yapana kadar o kadar beklersen heyacan kacar tabi neyse bi dahakine anasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

denize de girme canım hamileliğin ilk aylarında rahim açık oluyomuş mikroplara da açık yani :) bol su iç güneşe maruz kalma emi :)

yaa dusunuyorum bıgun buraya bunu yazacagım ölsem aklıma gelmezdı..çunku ben en umutsuzlardandım halbukı..ama nasıl oldu bılmıyorum..ılk kez bu ay gun takıbıne cok önem verdım..hatta 2 yumurtlama gunu bulmustum kendıme..adam gıcık olsada 2 gunde 1 den fazla yaptırmadım yumurtlama zamanı..ve sımdı meyvesını aldım ınanılır gıbı degıl

valla ben testın yalancısıyım
hamıleyım dıye dıye,hamıle kalan tek ınsanım ben..sumısalı duysa kalpten gıder

millaaaaaan harbiden hamileyim die die aaah sumisalim ah çok sevinbdim yeminederim millancım allah kucağınada almayı nasip etsin yiğenimin geliş şerefine bi sigara yakılır artık :))))))

Maşallah canımm maşallahhhhh çok güzel bi duygudur eminimki. okadar heveslendimki şuan kırmızılı olsamda kendimi hamile hissediyorum :))))

Sen dur daha ne heyecanlar yasayacaksin. Keseyi ilk gorus, kalp atisini ilk duyma, bebegi gorme bunlar hep zaman icinde oluyor. Allahin bir mucizesi iste ama dedigim gibi ben sana hic sasirmadim valla cok belliydi. Bir de hamilelikte insanin hisleri daha da gucleniyor.

kızım ben koyu cıksın moralım bozulmasın dıye böyle gecıktırdım..zaten bıgunde kocamla küsmüştüm param yoktu test alamamıstım..şükürki cızgılerı koyu gördum ıcım rahatladı bekledıgıme degdı

sen kimdin yagmur ben seni nereden hatırlıyorum acaba...:26:

nasıl canım tanışıyor muyuz yoksa :26:

milllan çoook sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasib etsin darısı bizim başımıza inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...... böyle hamile haberleri gördükçe daha mi istiyorum yaaa rabbim duy sesimi en yakın zamanda banada nasib eyleeeeeeeee

kız yok korkma olurmu birşey ben dedim ya sana belirtiler yavaş yavaş kaybolacak diye çevremdeki doğum yapanlara da sormuştum normal yani.o artık yerleşti daha ne belirtisi arıyon annesi :) bundan sonra tekme bekle sen bebeişin sana el sallayacak ultrasonda gör bak :) ben daha hiç resmini almadım salak doktor vermedi benimde heyecandan aklıma gelmedi fasulyemi görünce unuttum

canım bende çok umutsuzum walla ne olacak bu halim bilmiyorum korkuyorum test yaptırmaya yaaa

artık ümidimde kalmadı açıkcası hamile değilim ben yaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
var mı yeni bebikler millan test yaptı mı ki

canım şalın kalın mı markası falan var mı :44: yada kumaşının adı. kızlar da görüyorum içim gidiyo nasıl güzel oluyo yakışıyo millete. bi bana yakışmıyo sanki

hoşgeldin tweety başta yanlış anlaşılma olmuş galiba. gerçi arkadaşımız gerekli bilgiyi vermiş ama eylülcüm sen bi açıklama yazsan başa. bundan bundan dolayı kıskananlar çatlasın diye olmaz mı.

ewet cnım moralini bozmak istmm ama düşük riski yapıyor. yüksek olmasıda düşük olmasıda
tansiyon bu kadar önemli mi yaa :44: benim de bu aralar çok fazla düşüyor.

annem reçeli yaptıktan sonra kabına koyar. ağzını bi tülbentle bağlar. balkonda güneşin karşısında 2 hafta kadar bekletir. güneş pişirince hem lezzeti hem de kıvamı daha bi başka oluyor angel tavsiyemdir

günaydınlar herkeslere..
bugunde 5 bucukta kalktım..kafayı yıcem
testı yaptım sonucu merak edın
günaydın millan ben de sana bakıyordum ne çıktı sonuç
gunaydin bacilarrrr biz geldik

günaydın muzmutcum ve bebişler

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah millancım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, sırada kim var acaba

canım bende çok umutsuzum walla ne olacak bu halim bilmiyorum korkuyorum test yaptırmaya yaaa

artık ümidimde kalmadı açıkcası hamile değilim ben yaaaa

normalde gunun hıc saşmazsa ve suan gectıyse sadece..mutlaka yaptır..ama tereddutun varsa 1 gun daha bekle ıstersen..senı en ıyı ben anlarım,onlar anlamaz

Canim var ya evet demistin ama tekrar edince daha cok icim rahatliyor valla iyice sapittim :) esimi de uzdum ise oyle gitti yazik. Ay ne guzel yazmissin valla dur ben ikide bir okuyup terapiye gireyim :) bu arada foto almayi unutma carsamba. Seninki de buyudu cunku iyice garibim benim.

Ewet merys arkadaşımın da tansiyonu yüksekti doktor tuzu tamamen yasakladı düşük riski war diye. O dokuz ay karnında taşıdı ama biz dokuz ay dokuz doğurduk çocuk oynamadığı zaman hep beraber soluğu usg de alıyorduk :

allahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa millan bak bende diyorum neden bugun uyandığım gibi girdim...deliye malum oluyor demekki....hayırlı olsun kuzuuuuuuuuu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...darısı başıma diyimde...bende hiiiç umut yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…