• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bebeğinin resmini almayı unutma annesi :) çok ta büyümüştür şimdi.bende haftaya çarşamba gidicem ya kalp atışları için eşimide götürmek istiyorum o da heyecan yaşasın az :) inşallah çok iyi geçer kuzum sıkma canını sakın.kahvaltı yaptın mı bakim sen :)

Ay canim stres altindayim. Kahvaltimi yaptim evet :) zaten simdiden 7 tane fotosu var her gittigimizde veriyo bol bol. Ben esim olmadan hic gitmedim valla. Cunku ben doktorun soyledigi bazi seyleri duyamiyorum aglamaktan esim hepsini dinliyo sagolsun. Sana da bisey kalmamis hadi hayirlisi bakalim :) su belirtilerin gitmesi beni cok korkutuyo bisey oldu galiba :(

ilk testı yaptım sagolsun gecersız cıktı,cizgi falan cıkmadı hiç yanii...benımde hevesım kactı o an..ikinciyi yaptım sükür ıkı cızgıyı görebıldım onda..bırı kopkoyu dıgerı ondan bi ton acık,ama babalar gıbı ıkı koyu cızgı ikiside..hemen fotosunu cektım ama tel yatak odasında sarjda suan,kocam gıdınce buraya vesıkalıgı yapıstırıp belgelıcem:D ama ben nıye asırı sevınc duyamadım..sankı bıldıgım bıseyı teyıd etmıs gıbı oldum..halbukı havaya ucmam lazımdı..

Bana da oyle olmustu. Biraz soklama oluyo bence :)

tebriklerrr canimmmm yasasinnnnnnnnnnnnnn birini daha hamle biraktik :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49:::49:::49:::49::49:::49:::49:::49:::49::49:::49:::49:::49:::49:milann hamileeeeeeeeeee milan hamileeeeeeeeeeeeeee milan hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49: halay baslatiyom gelin kizlar :52::52::52: testi yapana kadar o kadar beklersen heyacan kacar tabi neyse bi dahakine anasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

kocam evde zaten..oda şokta sevınemıyor,sımdı nolcak,naapcaz..tatılde guneslenme,kımseye söylemıyelım hemen,vodkadan uzak dur,sımdı kac gunluk oluyor 3 gunluk mu:D sacma sacma seyler sorup uyuyakaldı..hesapladım 4hafta 5gunluk oluyormus..waaooow:D

denize de girme canım hamileliğin ilk aylarında rahim açık oluyomuş mikroplara da açık yani :) bol su iç güneşe maruz kalma emi :)

allahım bizede nasip etsin inşallah. yahu ne garip dimi sanki yıllardır birbirimizi tanıo gibiyiz. şuan millanın hamile kalışına okadar duygulandım heyecanlandım ki.... sanki ben hamile kaldım. Allah nazarlardan sakınsın... maşallahh maşalahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yaa dusunuyorum bıgun buraya bunu yazacagım ölsem aklıma gelmezdı..çunku ben en umutsuzlardandım halbukı..ama nasıl oldu bılmıyorum..ılk kez bu ay gun takıbıne cok önem verdım..hatta 2 yumurtlama gunu bulmustum kendıme..adam gıcık olsada 2 gunde 1 den fazla yaptırmadım yumurtlama zamanı..ve sımdı meyvesını aldım ınanılır gıbı degıl

valla ben testın yalancısıyım:49::49::49:
hamıleyım dıye dıye,hamıle kalan tek ınsanım ben..sumısalı duysa kalpten gıder:27:

millaaaaaan harbiden hamileyim die die aaah sumisalim ah çok sevinbdim yeminederim millancım allah kucağınada almayı nasip etsin yiğenimin geliş şerefine bi sigara yakılır artık :))))))

yaa dusunuyorum bıgun buraya bunu yazacagım ölsem aklıma gelmezdı..çunku ben en umutsuzlardandım halbukı..ama nasıl oldu bılmıyorum..ılk kez bu ay gun takıbıne cok önem verdım..hatta 2 yumurtlama gunu bulmustum kendıme..adam gıcık olsada 2 gunde 1 den fazla yaptırmadım yumurtlama zamanı..ve sımdı meyvesını aldım ınanılır gıbı degıl
Maşallah canımm maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: çok güzel bi duygudur eminimki. okadar heveslendimki şuan kırmızılı olsamda kendimi hamile hissediyorum :)))):nazar::nazar::nazar::54:

Sen dur daha ne heyecanlar yasayacaksin. Keseyi ilk gorus, kalp atisini ilk duyma, bebegi gorme bunlar hep zaman icinde oluyor. Allahin bir mucizesi iste ama dedigim gibi ben sana hic sasirmadim valla cok belliydi. Bir de hamilelikte insanin hisleri daha da gucleniyor.

tebriklerrr canimmmm yasasinnnnnnnnnnnnnn birini daha hamle biraktik :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49:::49:::49:::49::49:::49:::49:::49:::49::49:::49:::49:::49:::49:milann hamileeeeeeeeeee milan hamileeeeeeeeeeeeeee milan hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49:::49: halay baslatiyom gelin kizlar :52::52::52: testi yapana kadar o kadar beklersen heyacan kacar tabi neyse bi dahakine anasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

kızım ben koyu cıksın moralım bozulmasın dıye böyle gecıktırdım..zaten bıgunde kocamla küsmüştüm param yoktu test alamamıstım..şükürki cızgılerı koyu gördum ıcım rahatladı bekledıgıme degdı

sen kimdin yagmur ben seni nereden hatırlıyorum acaba...:26:

nasıl canım tanışıyor muyuz yoksa :26:

ilk testı yaptım sagolsun gecersız cıktı,cizgi falan cıkmadı hiç yanii...benımde hevesım kactı o an..ikinciyi yaptım sükür ıkı cızgıyı görebıldım onda..bırı kopkoyu dıgerı ondan bi ton acık,ama babalar gıbı ıkı koyu cızgı ikiside..hemen fotosunu cektım ama tel yatak odasında sarjda suan,kocam gıdınce buraya vesıkalıgı yapıstırıp belgelıcem:D ama ben nıye asırı sevınc duyamadım..sankı bıldıgım bıseyı teyıd etmıs gıbı oldum..halbukı havaya ucmam lazımdı..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: milllan çoook sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasib etsin :nazar::49::49: :52::52::52::52::52::52::52: darısı bizim başımıza inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...... böyle hamile haberleri gördükçe daha mi istiyorum yaaa rabbim duy sesimi en yakın zamanda banada nasib eyleeeeeeeee :16::16::16:

Ay canim stres altindayim. Kahvaltimi yaptim evet :) zaten simdiden 7 tane fotosu var her gittigimizde veriyo bol bol. Ben esim olmadan hic gitmedim valla. Cunku ben doktorun soyledigi bazi seyleri duyamiyorum aglamaktan esim hepsini dinliyo sagolsun. Sana da bisey kalmamis hadi hayirlisi bakalim :) su belirtilerin gitmesi beni cok korkutuyo bisey oldu galiba :(

kız yok korkma olurmu birşey ben dedim ya sana belirtiler yavaş yavaş kaybolacak diye çevremdeki doğum yapanlara da sormuştum normal yani.o artık yerleşti daha ne belirtisi arıyon annesi :) bundan sonra tekme bekle sen :D bebeişin sana el sallayacak ultrasonda gör bak :) ben daha hiç resmini almadım salak doktor vermedi benimde heyecandan aklıma gelmedi fasulyemi görünce unuttum :(

canım bende çok umutsuzum walla ne olacak bu halim bilmiyorum korkuyorum test yaptırmaya yaaa :(

artık ümidimde kalmadı açıkcası hamile değilim ben yaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
var mı yeni bebikler :52: millan test yaptı mı ki

ahan mery şalımı nasıl bağladığımı sormuş...önce topuz tokasıyla yada kalın lastikli tokayla saçımı topluyorum...tülbent takıyorum....bandana olarakta kalın esnek dizaltı çorap bağlıyorum...sonra alırken test ettiğim dik duran şalımın öne gelecek kısmını 10 cm kadar kıvırıyorum...başımın sağ ve sol yanını kıvırıyorum şekli düzgün olsun diye...sonra hooopp bağlıyorum...ensemde..iğne takınca izi kalıyor sevmiyorum...tiklii insanım ben...
canım şalın kalın mı markası falan var mı :44: yada kumaşının adı. kızlar da görüyorum içim gidiyo nasıl güzel oluyo yakışıyo millete. bi bana yakışmıyo sanki :50:

AMINNNNN:nazar:bende bi ayagimi surteyim bu topige belki bende kalirim:9::9:

ben artik alistim malesef ilk zamanlar bende bayagi psikopata baglamistim,
halada arada gelip gidiyorlar :1:

kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsun :26:yasin kac:26:

ben 22 yasimdayim 25 aylik evliyim evlendigimden beri istiyorum sorunlar var doktoru erteliyoruz biraz maddi anlamda skntilar var oyle iste hayirlisi...

hoşgeldin tweety:3: başta yanlış anlaşılma olmuş galiba. gerçi arkadaşımız gerekli bilgiyi vermiş ama eylülcüm sen bi açıklama yazsan başa. bundan bundan dolayı kıskananlar çatlasın diye olmaz mı.

ewet cnım moralini bozmak istmm ama düşük riski yapıyor. yüksek olmasıda düşük olmasıda
tansiyon bu kadar önemli mi yaa :44: benim de bu aralar çok fazla düşüyor.

bende her hafta ütü yapıyorum en fazla 1 hafta bekler ütü işi bende ...öyle etraf dağınık olunca bana geliyorlar çünkü...kadına yaptırıyım dedim ütüyü...çakma yaptı dedim kızım kaalk ütünü yap...adam ol evinin kadını ol ...azcık iş becer dedim :D bu aralar birde dondurucuya birşeyler atma moduna giricem ne zaman ucuzlar onu bilmiyorum...geçen gün çilek reçeli yaptım...tam istediğim gibi oldu :D ben suyunu katı severim...çok pişirdim oldu hemde içinde ne var biliyorum...:52::52:
annem reçeli yaptıktan sonra kabına koyar. ağzını bi tülbentle bağlar. balkonda güneşin karşısında 2 hafta kadar bekletir. güneş pişirince hem lezzeti hem de kıvamı daha bi başka oluyor angel tavsiyemdir:34:

günaydınlar herkeslere..
bugunde 5 bucukta kalktım..kafayı yıcem:27::27:
testı yaptım sonucu merak edın:27:
günaydın millan ben de sana bakıyordum ne çıktı sonuç
gunaydin bacilarrrr biz geldik :16::16:

günaydın muzmutcum ve bebişler :3:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah millancım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, sırada kim var acaba :16:

canım bende çok umutsuzum walla ne olacak bu halim bilmiyorum korkuyorum test yaptırmaya yaaa :(

artık ümidimde kalmadı açıkcası hamile değilim ben yaaaa

normalde gunun hıc saşmazsa ve suan gectıyse sadece..mutlaka yaptır..ama tereddutun varsa 1 gun daha bekle ıstersen..senı en ıyı ben anlarım,onlar anlamaz:D

kız yok korkma olurmu birşey ben dedim ya sana belirtiler yavaş yavaş kaybolacak diye çevremdeki doğum yapanlara da sormuştum normal yani.o artık yerleşti daha ne belirtisi arıyon annesi :) bundan sonra tekme bekle sen :D bebeişin sana el sallayacak ultrasonda gör bak :) ben daha hiç resmini almadım salak doktor vermedi benimde heyecandan aklıma gelmedi fasulyemi görünce unuttum :(

Canim var ya evet demistin ama tekrar edince daha cok icim rahatliyor valla iyice sapittim :) esimi de uzdum ise oyle gitti yazik. Ay ne guzel yazmissin valla dur ben ikide bir okuyup terapiye gireyim :) bu arada foto almayi unutma carsamba. Seninki de buyudu cunku iyice garibim benim.

Ewet merys arkadaşımın da tansiyonu yüksekti doktor tuzu tamamen yasakladı düşük riski war diye. O dokuz ay karnında taşıdı ama biz dokuz ay dokuz doğurduk çocuk oynamadığı zaman hep beraber soluğu usg de alıyorduk :

allahım olmayanlara,bana dua edenlere,etmeyenlere..hepsıne en kısa zamanda bekletmeden saglıklı bı bebek versın yarabbim..ben hamıle kaldıysam,burdakı herkes hamıle kalır..yolunuz acık kızlar:1:

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa millan :32::32::32::32::32::32: bak bende diyorum neden bugun uyandığım gibi girdim...deliye malum oluyor demekki....hayırlı olsun kuzuuuuuuuuu :49: :nazar: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...darısı başıma diyimde...bende hiiiç umut yok :27::27::27:

Back
X