Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman canım bosver, ben de calısıyorum kendi evime yetmıyorum ben baskasnınkını nasl yapayım
kızlar bana yardım edin ne olur başım okadar çok ağrıyor ki dayanamıyorum ilaçda içemiyorum ne olur ne olmaz die ne geçirecek bnm bu başımı![]()
canım basına masaj yap hafifce serinlet ve bol bol su iç inş gecicek geçmiş olsun![]()
günaydınlar herkeslere..
bugunde 5 bucukta kalktım..kafayı yıcem
testı yaptım sonucu merak edın![]()
kan tahlılınde daha erken bıle cıkar..gecıkme varsa yaptır![]()
Gunaydin :) ne cikti sonuc?bisey sorucam bende 1 gun gecikme var kan tahlili yaptirsam olurmu acaba?
Günaydınn bacımmmm,günaydınlar herkeslere..
günaydınlar herkeslere..
sanada günaydın tatlıııımmBU ARADA GÜNAYDIN KUZULAR.......![]()
bebegim kesinlikle test yapmalısın! korkucak bişi yok bence yap stresten kurtulursun kızz.... hem hamilesindir inşallahhhhben hala adet olmadım eylülcüm test yaptırmakdan korkuyorum negatif çıkar diye![]()
dün gece eşime dedim ki sen neden bana birşye sormuyorsun hamileyim sandı yüzü ablak ablak oldu![]()
günaydınlar herkeslere..
ben hala adet olmadım eylülcüm test yaptırmakdan korkuyorum negatif çıkar diye![]()
dün gece eşime dedim ki sen neden bana birşye sormuyorsun hamileyim sandı yüzü ablak ablak oldu![]()
bebegim kesinlikle test yapmalısın! Korkucak bişi yok bence yap stresten kurtulursun kızz.... Hem hamilesindir inşallahhhh![]()
ama böle kendine işkence yapıosunnnnn hem hastanedesin git yaptır yaaa bak töferim heee :)bilmiyorum canım yaa gerçekten korkuyorum ya yine kendimi kandırdıysam oradaki değer düşük görünce yıkılırım bu sefer de![]()
![]()
![]()
![]()
E hadi hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin ama sasirmadim yani![]()