• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Esim beni 11 de alacak. 2 de randevum var ve olmek uzereyim canim valla tum belirtiler yok oldu gitti.

bebeğinin resmini almayı unutma annesi :) çok ta büyümüştür şimdi.bende haftaya çarşamba gidicem ya kalp atışları için eşimide götürmek istiyorum o da heyecan yaşasın az :) inşallah çok iyi geçer kuzum sıkma canını sakın.kahvaltı yaptın mı bakim sen :)

ilk testı yaptım sagolsun gecersız cıktı,cizgi falan cıkmadı hiç yanii...benımde hevesım kactı o an..ikinciyi yaptım sükür ıkı cızgıyı görebıldım onda..bırı kopkoyu dıgerı ondan bi ton acık,ama babalar gıbı ıkı koyu cızgı ikiside..hemen fotosunu cektım ama tel yatak odasında sarjda suan,kocam gıdınce buraya vesıkalıgı yapıstırıp belgelıcem:D ama ben nıye asırı sevınc duyamadım..sankı bıldıgım bıseyı teyıd etmıs gıbı oldum..halbukı havaya ucmam lazımdı..

ilk testı yaptım sagolsun gecersız cıktı,cizgi falan cıkmadı hiç yanii...benımde hevesım kactı o an..ikinciyi yaptım sükür ıkı cızgıyı görebıldım onda..bırı kopkoyu dıgerı ondan bi ton acık,ama babalar gıbı ıkı koyu cızgı ikiside..hemen fotosunu cektım ama tel yatak odasında sarjda suan,kocam gıdınce buraya vesıkalıgı yapıstırıp belgelıcem:d ama ben nıye asırı sevınc duyamadım..sankı bıldıgım bıseyı teyıd etmıs gıbı oldum..halbukı havaya ucmam lazımdı..

tatlım çerçevesi benden unutma :)

ilk testı yaptım sagolsun gecersız cıktı,cizgi falan cıkmadı hiç yanii...benımde hevesım kactı o an..ikinciyi yaptım sükür ıkı cızgıyı görebıldım onda..bırı kopkoyu dıgerı ondan bi ton acık,ama babalar gıbı ıkı koyu cızgı ikiside..hemen fotosunu cektım ama tel yatak odasında sarjda suan,kocam gıdınce buraya vesıkalıgı yapıstırıp belgelıcem:D ama ben nıye asırı sevınc duyamadım..sankı bıldıgım bıseyı teyıd etmıs gıbı oldum..halbukı havaya ucmam lazımdı..
kuzuuzmmmm çook sevindimmm dua et bizede emii... Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallahhh.... anammmmmm çok mutlu oldum kızzzzzzzzzzz:24::32::46::nazar::nazar:

bence şuan hala şoktasın ondan bak akşam olsun kocan gelsin işten sana hamile olduğunu hissettirecek sözler söylesin o zaman elini karnına koyup bi damla bebişle konuşmaya da heyecana da başlarsın.tebrik ederim canım hayırlı sağlıklı bir evlat olsun sana.

millannnnn çok tebrik ederim canım benim allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin...............

Ayyy hamilesin dimi sen şimdi :) :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :54::54::54::54::54::54::54:

valla ben testın yalancısıyım:49::49::49:
hamıleyım dıye dıye,hamıle kalan tek ınsanım ben..sumısalı duysa kalpten gıder:27:

bence şuan hala şoktasın ondan bak akşam olsun kocan gelsin işten sana hamile olduğunu hissettirecek sözler söylesin o zaman elini karnına koyup bi damla bebişle konuşmaya da heyecana da başlarsın.tebrik ederim canım hayırlı sağlıklı bir evlat olsun sana.

kocam evde zaten..oda şokta sevınemıyor,sımdı nolcak,naapcaz..tatılde guneslenme,kımseye söylemıyelım hemen,vodkadan uzak dur,sımdı kac gunluk oluyor 3 gunluk mu:D sacma sacma seyler sorup uyuyakaldı..hesapladım 4hafta 5gunluk oluyormus..waaooow:D

allahım bizede nasip etsin inşallah. yahu ne garip dimi sanki yıllardır birbirimizi tanıo gibiyiz. şuan millanın hamile kalışına okadar duygulandım heyecanlandım ki.... sanki ben hamile kaldım. Allah nazarlardan sakınsın... maşallahh maşalahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X