• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

[B]Beyaz çok güzelde kullanımıda zor oluyor mübarek : )

Her yeri kahve tonları yapiolar ya o çok bayiyo beni :ssz:

Tabi zevk meselesi de beni daha çok sıkıntıya koyuyo o renk..[/B]

benim halılar bile beyaz ama çoğu makinede yıkanıyor , bir yolluklar yıkanmıyor ona çok pişmanım :D
onun dışında tozu göstermediği için beyaz iyi :D

kahverengi benim rengim değil hiç. bazı dekorasyonlarda güzel oluyor ama
o renk kıyafetim bile yoktur yakışana yakışır ama ben anlaşamıyorum o renkler :D morlar, maviler, yeşiller, turkuazlar insanıyım

o nasıl oluyor kıs ? nasıl becerdin yani :1: valla bende 3-4 günü aşsın tammdır başlarlar hemen : )
ilk evlendiğimde ölelerdi. sonra işe başladım. 2 yıl çalıştım. 1 aydır evdeyim öle sürekli gidip gelmiyorum onlarda ben zaten çalışıorum gibi sanıolar heralde :)) benim koca meraklıydı annesine hergün gitmek istiyordu. bende bigün bi marz çıkardım evlenmeseydin bukadar anneni istiyorsan dedim ogün bugündür bizimkinin maşallahı var... aman şeytan kulağına kurşun :)

benim halılar bile beyaz ama çoğu makinede yıkanıyor , bir yolluklar yıkanmıyor ona çok pişmanım :D
onun dışında tozu göstermediği için beyaz iyi :D

kahverengi benim rengim değil hiç. bazı dekorasyonlarda güzel oluyor ama
o renk kıyafetim bile yoktur yakışana yakışır ama ben anlaşamıyorum o renkler :D morlar, maviler, yeşiller, turkuazlar insanıyım

Renkler kişilğide yansıtıo aynı zamanda..

Ewt bende araya dikkat çeken renkler serpiştirmeyi seviyorum..

Mor moral verirmiş hatta uzmanlar oturma odanızı mor yapın diolardı ..Bende de morlar pembeler var bol bol : )

ilk evlendiğimde ölelerdi. sonra işe başladım. 2 yıl çalıştım. 1 aydır evdeyim öle sürekli gidip gelmiyorum onlarda ben zaten çalışıorum gibi sanıolar heralde :)) benim koca meraklıydı annesine hergün gitmek istiyordu. bende bigün bi marz çıkardım evlenmeseydin bukadar anneni istiyorsan dedim ogün bugündür bizimkinin maşallahı var... aman şeytan kulağına kurşun :)

Maşallah diyelim ozmn ..

Benimki üst katta durcakta her gün çıkmicaz abooow çingar çıkar :))

Yani hiç bişey olmasa bile sıkıntı olur illaki soğukluk girer araya kaynanamlarla çünkü onlar eminim beklerler ..

Valla ben onu bunu anlamam ne kadar uzak okadar iyi okadar kıymetli olursun :ssz:

Maşallah diyelim ozmn ..

Benimki üst katta durcakta her gün çıkmicaz abooow çingar çıkar :))

Yani hiç bişey olmasa bile sıkıntı olur illaki soğukluk girer araya kaynanamlarla çünkü onlar eminim beklerler ..

Valla ben onu bunu anlamam ne kadar uzak okadar iyi okadar kıymetli olursun :ssz:

çok kavga ettik onun yüzünden ama aştık sanırım :) zaten biz haftasonları evde olmuyoruz. haftaiçide kocam yorgun gelio zaten :) öle bi misafir gelirse görünüp iniyorum aşağıya hahahha :) bazen çok zalım oluyorum :):9:

çok kavga ettik onun yüzünden ama aştık sanırım :) zaten biz haftasonları evde olmuyoruz. haftaiçide kocam yorgun gelio zaten :) öle bi misafir gelirse görünüp iniyorum aşağıya hahahha :) bazen çok zalım oluyorum :):9:

Temizliğinede mi yardıma gitmion kıs : ) gençmi kaynanan ?

Bizimki üst katta otursa tahmin edebiliorum süpürge sesini son ses açar ki duyayımda geleyim diye :9: :9:

Oo desene senle ipleri koparmış bu hatun :9:

Ben daha tek gelinim keramet yedeğinin olmasında galiba :9: :9:
aman koparsın zaten :) :9:köye gidecekler gittiklerinde dahada rahat ederim artık :) :8:

bana yap dio bende inatlaşıom :) istediğimi bilmio :) :9: hamile kalırsam ve doğurursam benden çıkmaz ooffff valla şimdiden nasıl maraz çıkarsam die düşünüom :) hahaha şaka bi yana rabbim kısmet etsinde hergün gelsin :):52:

aman koparsın zaten :) :9:köye gidecekler gittiklerinde dahada rahat ederim artık :) :8:

bana yap dio bende inatlaşıom :) istediğimi bilmio :) :9: hamile kalırsam ve doğurursam benden çıkmaz ooffff valla şimdiden nasıl maraz çıkarsam die düşünüom :) hahaha şaka bi yana rabbim kısmet etsinde hergün gelsin :):52:

Benimki gururlu o hayatta gelmez hep beni bekler ayağına..

Ama çocuk olunca eminim burdan çıkmicak ama bu seferde ben kabul etmicem onu..yani direk gelmeyin diyemesemde oo siz evin yolunu bilirmiydiniz gibi laflar edicm kesin :19:

Son düzenleme:
He arada pat diye kapatiom kıslar yanlış anlamayın eşim evde izinli olduğu için sürekli evde hemde ders çalışıyor..oyüzden o yanıma geldiğinde kapatıyorum hemen siteyi ..

Hoşlanmio buraya girmemden..hele üye olduğumu hele hele anasını çekiştirdiği bilse aman Allahm :9:

ay kızlar benim kaynanamda temizlik yapılmadı ewde diyor ama çaktırmıyorum görümcemlerde gelin aldık o yapsın dio ama ne yapayım çalışıyorum akşam gelince kendi evimin işini anca yapıyorum haftasonlarıda çamaşır falan walla zor yetiştiriyorum ona da gidemiyorum allahtan aynı apartumanda deguluk yoksam yanduydum :) :52::52::52::52::52: hehee

ay kızlar benim kaynanamda temizlik yapılmadı ewde diyor ama çaktırmıyorum görümcemlerde gelin aldık o yapsın dio ama ne yapayım çalışıyorum akşam gelince kendi evimin işini anca yapıyorum haftasonlarıda çamaşır falan walla zor yetiştiriyorum ona da gidemiyorum allahtan aynı apartumanda deguluk yoksam yanduydum :) :52::52::52::52::52: hehee

tekrar slm yaa arada dalıyorum muhabbete ama benimde eşim evde kızıyoo buraya girincee,yaa hem çalışıyosun hemde işmi bekliyolar cnm senden,şaşırdım doğrusu görümcelerin çalışıyomuu

aman canım bosver, ben de calısıyorum kendi evime yetmıyorum ben baskasnınkını nasl yapa:19:yım

Back
X