darısı başımaabooowww allah yardımcın olsun kız... benim kaynanatörde yukarımda oturuyor ama ayda yılda 1 cıkıom hahhah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başımaabooowww allah yardımcın olsun kız... benim kaynanatörde yukarımda oturuyor ama ayda yılda 1 cıkıom hahhah :)
ben yine gidiyorum kaynanatöre...eşim ordan beni çağırıyor...ey allam ..salacam pikaçuyu üstlerine görecekler...![]()
[B]Beyaz çok güzelde kullanımıda zor oluyor mübarek : )
Her yeri kahve tonları yapiolar ya o çok bayiyo beni
Tabi zevk meselesi de beni daha çok sıkıntıya koyuyo o renk..[/B]
abooowww allah yardımcın olsun kız... benim kaynanatörde yukarımda oturuyor ama ayda yılda 1 cıkıom hahhah :)
inşallahhh canım amin :)darısı başıma![]()
ilk evlendiğimde ölelerdi. sonra işe başladım. 2 yıl çalıştım. 1 aydır evdeyim öle sürekli gidip gelmiyorum onlarda ben zaten çalışıorum gibi sanıolar heralde :)) benim koca meraklıydı annesine hergün gitmek istiyordu. bende bigün bi marz çıkardım evlenmeseydin bukadar anneni istiyorsan dedim ogün bugündür bizimkinin maşallahı var... aman şeytan kulağına kurşun :)o nasıl oluyor kıs ? nasıl becerdin yanivalla bende 3-4 günü aşsın tammdır başlarlar hemen : )
benim halılar bile beyaz ama çoğu makinede yıkanıyor , bir yolluklar yıkanmıyor ona çok pişmanım
onun dışında tozu göstermediği için beyaz iyi![]()
kahverengi benim rengim değil hiç. bazı dekorasyonlarda güzel oluyor ama
o renk kıyafetim bile yoktur yakışana yakışır ama ben anlaşamıyorum o renklermorlar, maviler, yeşiller, turkuazlar insanıyım
ilk evlendiğimde ölelerdi. sonra işe başladım. 2 yıl çalıştım. 1 aydır evdeyim öle sürekli gidip gelmiyorum onlarda ben zaten çalışıorum gibi sanıolar heralde :)) benim koca meraklıydı annesine hergün gitmek istiyordu. bende bigün bi marz çıkardım evlenmeseydin bukadar anneni istiyorsan dedim ogün bugündür bizimkinin maşallahı var... aman şeytan kulağına kurşun :)
Maşallah diyelim ozmn ..
Benimki üst katta durcakta her gün çıkmicaz abooow çingar çıkar :))
Yani hiç bişey olmasa bile sıkıntı olur illaki soğukluk girer araya kaynanamlarla çünkü onlar eminim beklerler ..
Valla ben onu bunu anlamam ne kadar uzak okadar iyi okadar kıymetli olursun![]()
git git arada değişiklik oluyor :)Bizde bu akşam gitcez kaynanatöre hatta eşim heran diybilir hazırlan diye..![]()
çok kavga ettik onun yüzünden ama aştık sanırım :) zaten biz haftasonları evde olmuyoruz. haftaiçide kocam yorgun gelio zaten :) öle bi misafir gelirse görünüp iniyorum aşağıya hahahha :) bazen çok zalım oluyorum :)![]()
yok kız ne yardım edecem. kendi kendine yapio. arada eltim var onu çağrıo :)Temizliğinede mi yardıma gitmion kıs : ) gençmi kaynanan ?
Bizimki üst katta otursa tahmin edebiliorum süpürge sesini son ses açar ki duyayımda geleyim diye![]()
![]()
yok kız ne yardım edecem. kendi kendine yapio. arada eltim var onu çağrıo :)![]()
aman koparsın zaten :)Oo desene senle ipleri koparmış bu hatun![]()
Ben daha tek gelinim keramet yedeğinin olmasında galiba![]()
![]()
aman koparsın zaten :)köye gidecekler gittiklerinde dahada rahat ederim artık :)
bana yap dio bende inatlaşıom :) istediğimi bilmio :)hamile kalırsam ve doğurursam benden çıkmaz ooffff valla şimdiden nasıl maraz çıkarsam die düşünüom :) hahaha şaka bi yana rabbim kısmet etsinde hergün gelsin :)
![]()
ay kızlar benim kaynanamda temizlik yapılmadı ewde diyor ama çaktırmıyorum görümcemlerde gelin aldık o yapsın dio ama ne yapayım çalışıyorum akşam gelince kendi evimin işini anca yapıyorum haftasonlarıda çamaşır falan walla zor yetiştiriyorum ona da gidemiyorum allahtan aynı apartumanda deguluk yoksam yanduydum :)hehee
ay kızlar benim kaynanamda temizlik yapılmadı ewde diyor ama çaktırmıyorum görümcemlerde gelin aldık o yapsın dio ama ne yapayım çalışıyorum akşam gelince kendi evimin işini anca yapıyorum haftasonlarıda çamaşır falan walla zor yetiştiriyorum ona da gidemiyorum allahtan aynı apartumanda deguluk yoksam yanduydum :)hehee