• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

herkesin bir takıntısı var işte :D ben başta kasıyordum ama şimdi yetişebildiğim kadar yapıyorum ne yapayım :) olduğu kadar yani
öyle hergün toz almaya gerek yok canım yaa

ev işi kadar nankör bir şey yok yap yap aynı :D

aynen güzelim eşyanın kölesi oluo insan yaa ..

yap yap iki gün sonra yine aynı..

ben valla öyle temizlik manyağı deilim..hiç de olmayı düşünmüorum ALLah göstermesin : )

he dağınıklık oke o biraz lükse kaçio ama hergün camların balkonların temiz olamaz ki yanii..

angelin dediiği gibi git daha faydalı işler yap 3 günlük dünya zaman kısıtlı temizliğe harcayamam valla :19:

Sorma hee bi de iki kişiyiz çocuk olunca napcaz çok merak ediom :51:

Kendimede kızıom bazen alt tarafı ne kadar çamaşır çıkıo hemen ütüle gitsin..

Sen bi de benim bulaşıklarımı görsen iki günde koca makinayı dolduruom iki kişi..

Yeni nesil çok tembeliz çoook :37:

bende her hafta ütü yapıyorum en fazla 1 hafta bekler ütü işi bende ...öyle etraf dağınık olunca bana geliyorlar çünkü...kadına yaptırıyım dedim ütüyü...çakma yaptı dedim kızım kaalk ütünü yap...adam ol evinin kadını ol ...azcık iş becer dedim :D bu aralar birde dondurucuya birşeyler atma moduna giricem ne zaman ucuzlar onu bilmiyorum...geçen gün çilek reçeli yaptım...tam istediğim gibi oldu :D ben suyunu katı severim...çok pişirdim oldu hemde içinde ne var biliyorum...:52::52:

aynen güzelim eşyanın kölesi oluo insan yaa ..

yap yap iki gün sonra yine aynı..

ben valla öyle temizlik manyağı deilim..hiç de olmayı düşünmüorum ALLah göstermesin : )

he dağınıklık oke o biraz lükse kaçio ama hergün camların balkonların temiz olamaz ki yanii..

angelin dediiği gibi git daha faydalı işler yap 3 günlük dünya zaman kısıtlı temizliğe harcayamam valla :19:

kesinlikle haklısın
zaten dağınıklık insanın ruh sağlığını etkiliyormuş ben de gelemem dağınıklığa ama her gün kapıları camları silmeye de kasamam genç yaşımda :D

canımızın kıymetini bilmek lazım :D

bende her hafta ütü yapıyorum en fazla 1 hafta bekler ütü işi bende ...öyle etraf dağınık olunca bana geliyorlar çünkü...kadına yaptırıyım dedim ütüyü...çakma yaptı dedim kızım kaalk ütünü yap...adam ol evinin kadını ol ...azcık iş becer dedim :D bu aralar birde dondurucuya birşeyler atma moduna giricem ne zaman ucuzlar onu bilmiyorum...geçen gün çilek reçeli yaptım...tam istediğim gibi oldu :D ben suyunu katı severim...çok pişirdim oldu hemde içinde ne var biliyorum...:52::52:

Aferin kıs : ) Çaktırmion ama cevherlern bir bir dökülüo ortaya :9:

Benim anlamadığım yanlış anlama sakın eve temizlikçimi çağırıon iki kişi deilmisiniz kızım anlamadım ben ?

Aferin kıs : ) Çaktırmion ama cevherlern bir bir dökülüo ortaya :9:

Benim anlamadığım yanlış anlama sakın eve temizlikçimi çağırıon iki kişi deilmisiniz kızım anlamadım ben ?
kaynanama koşturmaktan evde doğru düzgün iş yapacak vaktim yokki...en azından geliyo tam heryer temizleniyo gidiyo :D ne yanlış anlıcam...ev biraz büyük olunca ...oda oda gitsem oda olmuyor...aslında işimi geliyor :D hauhaua...ben zaten yemek yapmayı ve düzeni seviyorum...cam silmeyi hiiç sevmem...zaten hiç silmedim hayatımda desem yalan olmaz :D

hamaratmış kızımız bak sen reçeller felan neyim :):16::56:

kesinlikle haklısın
zaten dağınıklık insanın ruh sağlığını etkiliyormuş ben de gelemem dağınıklığa ama her gün kapıları camları silmeye de kasamam genç yaşımda :D

canımızın kıymetini bilmek lazım :D

Ewt dağınıklık da etkilio bi de evin rengi de çok etkilio..

Benim mesela evimin her yeri ayrı renktedir : )

Çünkü ewimi seviyorum evde oturmayıda seviyorum içimi açması lazım : )

kaynanama koşturmaktan evde doğru düzgün iş yapacak vaktim yokki...en azından geliyo tam heryer temizleniyo gidiyo :D ne yanlış anlıcam...ev biraz büyük olunca ...oda oda gitsem oda olmuyor...aslında işimi geliyor :D hauhaua...ben zaten yemek yapmayı ve düzeni seviyorum...cam silmeyi hiiç sevmem...zaten hiç silmedim hayatımda desem yalan olmaz :D

Ozman haklısın cnm..Benimkide beni cama balkona çıkarmaz silip yıkamaya gerçi normal oturmayada izin vermez ..

Bende diom acaba sadece cam ve balkon temizlemeye kadın çağırsam gelirmi ? Ne kadar verion sen günlük ayıptır sorması : )

Ozman haklısın cnm..Benimkide beni cama balkona çıkarmaz silip yıkamaya gerçi normal oturmayada izin vermez ..

Bende diom acaba sadece cam ve balkon temizlemeye kadın çağırsam gelirmi ? Ne kadar verion sen günlük ayıptır sorması : )
elli tele...sabah 10.30 öğlen 15.30...
normal oturmaya derken :52::52:

Ewt dağınıklık da etkilio bi de evin rengi de çok etkilio..

Benim mesela evimin her yeri ayrı renktedir : )

Çünkü ewimi seviyorum evde oturmayıda seviyorum içimi açması lazım : )

evet çok etkiliyor renkler benim evimin geneli beyaz renkte ama araya serpiştirilmiş saks mavisi, mor ve lacivert var ama % 90 beyaz
içimi açıyor akşam eve gelince

evet çok etkiliyor renkler benim evimin geneli beyaz renkte ama araya serpiştirilmiş saks mavisi, mor ve lacivert var ama % 90 beyaz
içimi açıyor akşam eve gelince

[B]Beyaz çok güzelde kullanımıda zor oluyor mübarek : )

Her yeri kahve tonları yapiolar ya o çok bayiyo beni :ssz:

Tabi zevk meselesi de beni daha çok sıkıntıya koyuyo o renk..[/B]

İyiymiş yaa..Bişiy diil valla eğer herşeyi yapiosa..

Normal oturma derken balkona geçip keyif yapmama kızar çünkü bizim balkon tam karşıdaki cafe görünümlü kumarhaneye bakio :1: :1:
ovv ozaman kızar haklı olaraktan...valla bencede iyi ..işimede geliyor...dönüşümlü olarak iş yaptırıyorum...mesela halı sildirmiyorum el halılarım olduğu için...camları siliyor yarısını bir hafta diğer yarısını öteki hafta....2 ayda bir kirliliğine göre cam sildiriyorum...nevresim değiştiriyor...çocuk yok incik cincik yok...sade bir ev...valla eli çabuk olsa daha tez bitirirdi...:52::52:

Back
X