• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hamilelik konusunda biraz daha hassasimda kusura bakmayin tekrardan...:16:

hoşgeldin canım bu topiğe gelen hamile kalıyor allahın izniyle :D

ahh canım bilmez miyim o hassaslığı :D hele bu ay ben iyice psikopata bağladım geçmiyor günler :D

allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah amin.

hoşgeldin canım bu topiğe gelen hamile kalıyor allahın izniyle :D

ahh canım bilmez miyim o hassaslığı :D hele bu ay ben iyice psikopata bağladım geçmiyor günler :D

allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah amin.

AMINNNNN:nazar:bende bi ayagimi surteyim bu topige belki bende kalirim:9::9:

ben artik alistim malesef ilk zamanlar bende bayagi psikopata baglamistim,
halada arada gelip gidiyorlar :1:

kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsun :26:yasin kac:26:

ben 22 yasimdayim 25 aylik evliyim evlendigimden beri istiyorum sorunlar var doktoru erteliyoruz biraz maddi anlamda skntilar var oyle iste hayirlisi...

AMINNNNN:nazar:bende bi ayagimi surteyim bu topige belki bende kalirim:9::9:

ben artik alistim malesef ilk zamanlar bende bayagi psikopata baglamistim,
halada arada gelip gidiyorlar :1:

kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsun :26:yasin kac:26:

ben 22 yasimdayim 25 aylik evliyim evlendigimden beri istiyorum sorunlar var doktoru erteliyoruz biraz maddi anlamda skntilar var oyle iste hayirlisi...

canım ben bir yıllık evliyim 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor :D 26 buçuktan 27 yaşındayım :D
ne gibi sorunlar var canım ? hayırlısı olsun inşallah daha yaşın çok genç elbet olur canım

canım ben bir yıllık evliyim 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor :D 26 buçuktan 27 yaşındayım :D
ne gibi sorunlar var canım ? hayırlısı olsun inşallah daha yaşın çok genç elbet olur canım
aa daha yenisiniz ya olur olur merak etme,hormonlarimda sorun var prolaktin filan...:ssz:
reklam falan görmüyondur ...janjanlı sayfan vardır :D ben reklamlara alıştım sağdan soldan çıkmazlarsa mutluluğum bozuluyor :52::52: kaç para verdin bakıyım:45:

yoo bendede cikiyor o reklamlar :1::1:35 tl verdim di :ssz::ssz:

Ayh bugün çok sıcak dışarı çıkasım yoook evde de yerimde duramiom geliolar soldan soldan : ) dolanıp duruom öle deli danalar gibi pöff :ssz:
dün temizliğimide yaptım..bi iki parça ütüm var onları da akşama yaparım.. :ssz:

aa daha yenisiniz ya olur olur merak etme,hormonlarimda sorun var prolaktin filan...:ssz:

yoo bendede cikiyor o reklamlar :1::1:35 tl verdim di :ssz::ssz:

inşallah canım amin.
prolaktin süt hormonu sanırım ama onun çaresi var hatta yüksek olmasına rağmen tedavi olmadan hamile kalanlar da var. allah şifa versin inşallah
bir de ömür boyu çocuk sahibi olamayan çiftler sadece %7 miş. yani hepimizin er geç allah yazdığında olacak inşallah. allah hayırlısını versin de şimdi sonra önemli değil

kızlar ben geldim ama bir dünya işim war evde gündüz iş kadını akşam ev kadını oluyorum :52::52::52::52::52::52::52:

biraz iş yapayım garbolabını yerleştirmem lazım siz kaynatın arada bakarım :)

öpüyorum hepinizi..... :54: :54:

Bu yoğunlukta çocuğu nereye sıkıştırcan acaba :51:

çok haklısın ama biz kadınlar deliyiz herhalde diyorum. halimi bir görsen çocuk senin neyine dersin :D
bir de benim kendi işim, bir sürü sorumluluk, yoğunluk bi de yeni anlaşmalar yaptım iyice sıkıştım :D
ama gönül istiyor işte bir melek kokusu:D

Bende düzensinliğe dayanamam gardolabım mutfak dolaplarım falan hep düzenlidir amma velakin gel görki elinde hergün toz beziyle gezen ablalar gibi günlük toz alma alışkanlığım yoktur :1: :1:

İlla biraz ele gelcek birikcek ondan sonra :60:

Ayh bugün çok sıcak dışarı çıkasım yoook evde de yerimde duramiom geliolar soldan soldan : ) dolanıp duruom öle deli danalar gibi pöff :ssz:
dün temizliğimide yaptım..bi iki parça ütüm var onları da akşama yaparım.. :ssz:

bugun bendede temizlik vardı...şimdi çamaşır yıkanıyor...yarın yada öbürgünde ütülerim...hiç bitmiyor bu iş neden acaba....

çok haklısın ama biz kadınlar deliyiz herhalde diyorum. halimi bir görsen çocuk senin neyine dersin :D
bir de benim kendi işim, bir sürü sorumluluk, yoğunluk bi de yeni anlaşmalar yaptım iyice sıkıştım :D
ama gönül istiyor işte bir melek kokusu:D

Aaaah ah sorma işte akşam eve geldiğinde o koku bütün yorgunluğunu alacak da ondan :16:

Bende düzensinliğe dayanamam gardolabım mutfak dolaplarım falan hep düzenlidir amma velakin gel görki elinde hergün toz beziyle gezen ablalar gibi günlük toz alma alışkanlığım yoktur :1: :1:

herkesin bir takıntısı var işte :D ben başta kasıyordum ama şimdi yetişebildiğim kadar yapıyorum ne yapayım :) olduğu kadar yani
öyle hergün toz almaya gerek yok canım yaa

bugun bendede temizlik vardı...şimdi çamaşır yıkanıyor...yarın yada öbürgünde ütülerim...hiç bitmiyor bu iş neden acaba....

ev işi kadar nankör bir şey yok yap yap aynı :D

ben toz olabilecek yerlere şöyle yandan bir bakarım...gel beni al diyorsa tamam...eğer az vakit geçir gel diyorsa onada tamam...sürekli elinde bez mi dolaşılır...git tespih çek şeytan vesvesesi derim ben buna :D:52::52: kadının arkasından evi toparlayan bir benmiyim...kadın herşeyi yamuk bırakıyor deli gibi peşinden dolanıyorum...

Sorma hee bi de iki kişiyiz çocuk olunca napcaz çok merak ediom :51:

Kendimede kızıom bazen alt tarafı ne kadar çamaşır çıkıo hemen ütüle gitsin..

Sen bi de benim bulaşıklarımı görsen iki günde koca makinayı dolduruom iki kişi..

Yeni nesil çok tembeliz çoook :37:

Back
X