napıyonuuuuzzzzzzzzz kızlar![]()
sen kimdin yagmur ben seni nereden hatırlıyorum acaba...:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyonuuuuzzzzzzzzz kızlar![]()
hamilelik konusunda biraz daha hassasimda kusura bakmayin tekrardan...![]()
sen niye pembesin canımmeraklı melahatlığım tuttuda
hoşgeldin canım bu topiğe gelen hamile kalıyor allahın izniyle
ahh canım bilmez miyim o hassaslığıhele bu ay ben iyice psikopata bağladım geçmiyor günler
allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah amin.
AMINNNNNbende bi ayagimi surteyim bu topige belki bende kalirim
ben artik alistim malesef ilk zamanlar bende bayagi psikopata baglamistim,
halada arada gelip gidiyorlar
kac yillik evlisin ne zamandir dusunuyorsun :26:yasin kac:26:
ben 22 yasimdayim 25 aylik evliyim evlendigimden beri istiyorum sorunlar var doktoru erteliyoruz biraz maddi anlamda skntilar var oyle iste hayirlisi...
ben pro uyeyim canim ondan yani bi kart aliyorsun parayla ozellikleri var![]()
aa daha yenisiniz ya olur olur merak etme,hormonlarimda sorun var prolaktin filan...canım ben bir yıllık evliyim 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor26 buçuktan 27 yaşındayım
ne gibi sorunlar var canım ? hayırlısı olsun inşallah daha yaşın çok genç elbet olur canım
reklam falan görmüyondur ...janjanlı sayfan vardırben reklamlara alıştım sağdan soldan çıkmazlarsa mutluluğum bozuluyor
kaç para verdin bakıyım
![]()
aa daha yenisiniz ya olur olur merak etme,hormonlarimda sorun var prolaktin filan...
yoo bendede cikiyor o reklamlar35 tl verdim di
![]()
evet söylim haklısın gebe olanlarda sıkıntı yaratabiliyomuş çünkü:44:
dikkat et cnm sende kendine![]()
aa daha yenisiniz ya olur olur merak etme,hormonlarimda sorun var prolaktin filan...
yoo bendede cikiyor o reklamlar35 tl verdim di
![]()
kızlar ben geldim ama bir dünya işim war evde gündüz iş kadını akşam ev kadını oluyorum
biraz iş yapayım garbolabını yerleştirmem lazım siz kaynatın arada bakarım :)
öpüyorum hepinizi.....![]()
![]()
Bu yoğunlukta çocuğu nereye sıkıştırcan acaba![]()
Ayh bugün çok sıcak dışarı çıkasım yoook evde de yerimde duramiom geliolar soldan soldan : ) dolanıp duruom öle deli danalar gibi pöff![]()
dün temizliğimide yaptım..bi iki parça ütüm var onları da akşama yaparım..![]()
çok haklısın ama biz kadınlar deliyiz herhalde diyorum. halimi bir görsen çocuk senin neyine dersin![]()
bir de benim kendi işim, bir sürü sorumluluk, yoğunluk bi de yeni anlaşmalar yaptım iyice sıkıştım
ama gönül istiyor işte bir melek kokusu![]()
Bende düzensinliğe dayanamam gardolabım mutfak dolaplarım falan hep düzenlidir amma velakin gel görki elinde hergün toz beziyle gezen ablalar gibi günlük toz alma alışkanlığım yoktur![]()
İlla biraz ele gelcek birikcek ondan sonra![]()
bugun bendede temizlik vardı...şimdi çamaşır yıkanıyor...yarın yada öbürgünde ütülerim...hiç bitmiyor bu iş neden acaba....
ben toz olabilecek yerlere şöyle yandan bir bakarım...gel beni al diyorsa tamam...eğer az vakit geçir gel diyorsa onada tamam...sürekli elinde bez mi dolaşılır...git tespih çek şeytan vesvesesi derim ben bunaBende düzensinliğe dayanamam gardolabım mutfak dolaplarım falan hep düzenlidir amma velakin gel görki elinde hergün toz beziyle gezen ablalar gibi günlük toz alma alışkanlığım yoktur![]()
İlla biraz ele gelcek birikcek ondan sonra![]()
bugun bendede temizlik vardı...şimdi çamaşır yıkanıyor...yarın yada öbürgünde ütülerim...hiç bitmiyor bu iş neden acaba....