• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım yanlış anladın sanırım kıskananlar hamile olamayanlar değil nitekim ben ve bir çok arkadaşımız hamile değil

bu başlıktaki arkadaşları başka bir başlıkta şikayet etmişlerdi bu sebeple bu başlık açıldı ;(
yani muhabbetimizi çekemeyip bizi şikayet edenler çatlasın anlamında :D
sanırım sen bebeği olmayanlar çatlısın gibi bir anlam çıkardın?

aynen laylalila nın dediği gibi ;)

evet bitanemmmm ama yanlış anlama düzeltildi komutanımm :16: ;) arkadaşımız güzel açıklamış
bende topiğin ilk girişine yazdım. kıskananlar çatlasın topiği bizi çekemeyenler içindir. kimse başka anlam çıkarmasın. yazdım :)

Son düzenleme:
canım yanlış anladın sanırım kıskananlar hamile olamayanlar değil nitekim ben ve bir çok arkadaşımız hamile değil

bu başlıktaki arkadaşları başka bir başlıkta şikayet etmişlerdi bu sebeple bu başlık açıldı ;(
yani muhabbetimizi çekemeyip bizi şikayet edenler çatlasın anlamında :D
sanırım sen bebeği olmayanlar çatlısın gibi bir anlam çıkardın?

anladimm simdi onceki mevzuyu bilmedigim icin hani konuya direk giris yapincada liste varya boyle sanki hamile kalamayanlara hitaben olmus gibi geldi,
kusura bakmayin aciklama icin tessekurler:16:,muhabbetiniz bol olsun,hamile arkadaslara ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSIN,
KALMAYANLARADA INSALLAH ALLAHIM KISA ZAMANDA SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar::16:

anladimm simdi onceki mevzuyu bilmedigim icin hani konuya direk giris yapincada liste varya boyle sanki hamile kalamayanlara hitaben olmus gibi geldi,
kusura bakmayin aciklama icin tessekurler:16:,muhabbetiniz bol olsun,hamile arkadaslara ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSIN,
KALMAYANLARADA INSALLAH ALLAHIM KISA ZAMANDA SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar::16:

aminn canımmmmmm aminnnnnn:nazar: inşalalhhh:nazar:

kızlar slmm benim kasıklarımda sancı vardı ama bugün geçti yumurtlama gerçekleşmişmidir bunu anlamanın bir yolu yokmu?kıslar bide fal baktırdım 2 ay yada 2 yıla kadar olcakmışş benim bebişş:))bu iki ayı iii değerlendirmeliyimmm ya 2 yıl sonra olursaaaa

kızlar slmm benim kasıklarımda sancı vardı ama bugün geçti yumurtlama gerçekleşmişmidir bunu anlamanın bir yolu yokmu?kıslar bide fal baktırdım 2 ay yada 2 yıla kadar olcakmışş benim bebişş:))bu iki ayı iii değerlendirmeliyimmm ya 2 yıl sonra olursaaaa
2 aydır o 2 ayy dert etme içini ferah tut. fala innama falsızda kalma :):1:

ahan mery şalımı nasıl bağladığımı sormuş...önce topuz tokasıyla yada kalın lastikli tokayla saçımı topluyorum...tülbent takıyorum....bandana olarakta kalın esnek dizaltı çorap bağlıyorum...sonra alırken test ettiğim dik duran şalımın öne gelecek kısmını 10 cm kadar kıvırıyorum...başımın sağ ve sol yanını kıvırıyorum şekli düzgün olsun diye...sonra hooopp bağlıyorum...ensemde..iğne takınca izi kalıyor sevmiyorum...tiklii insanım ben...

Back
X