• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

pöööf bu sıcakta corba olmaz..salatayıda al sana yemek dıye veremem..bayıldım su yemek yapma derdınden..sen naaptın bugun?
tavuklu patates yaptım bide pilav yaptım şimdi söndürdüm buyur dicem napim bayıldım yaaa bende yemek derdinden

off bende ne yemek yapacagımı bilmiyorum yaa her gün aynı teranee:27:

ben son 1 haftadır hep aynı yemegı yaptım..adam nerden cok guzel olmus dedım demıstır kesın:D
önce tavukları(but veya pırzola) sogan sarmısak zeytın yagı ve baharatlarla dolapta marıne ettım..
sonra domates bıber patates ve patlıcanı (hıc kabugunu soymadan,patlıcan kebabındakı gıbı 2 cm kalınlıgında kesıp) tavuklarla fırın tepsınıne koydum..uzerınede salcalı ve bulyonlu sos yaptım..adam her yaptıgımda ıcıne dustu:D

ben son 1 haftadır hep aynı yemegı yaptım..adam nerden cok guzel olmus dedım demıstır kesın:D
önce tavukları(but veya pırzola) sogan sarmısak zeytın yagı ve baharatlarla dolapta marıne ettım..
sonra domates bıber patates ve patlıcanı (hıc kabugunu soymadan,patlıcan kebabındakı gıbı 2 cm kalınlıgında kesıp) tavuklarla fırın tepsınıne koydum..uzerınede salcalı ve bulyonlu sos yaptım..adam her yaptıgımda ıcıne dustu:D
ooohhhhh miissss afiyet olsun :) bi arada ben yapim :) :1:

tavuklu patates yaptım bide pilav yaptım şimdi söndürdüm buyur dicem napim bayıldım yaaa bende yemek derdinden
ohh ohh daha ne olsun yeter iştee
al benden de okadar arkadaşım yaaaaa

öyle walla hergün yemek yapıyorum ben 1günden fazla kalmış yemek yemez bizim paaşa:35:
dün biber dolması yapmıştım bol salata yapim yanına yogurt fln zaten sıcakta yenmiyo bişey yaa:56:

ohh ohh daha ne olsun yeter iştee

öyle walla hergün yemek yapıyorum ben 1günden fazla kalmış yemek yemez bizim paaşa:35:
dün biber dolması yapmıştım bol salata yapim yanına yogurt fln zaten sıcakta yenmiyo bişey yaa:56:
bizimki sıkıntı yapmaz yerde ben artık yemek bulamıyorum yaaa. değişik bişiler yapmak istiyorum ama tık yok :(

güzelmiş millan bende yaparım bunu

yemek derdi beni de çok geriyor :(

zaten çok yoğun çalışıyorum kafam bir milyon bir de bizimki beğenmez hiç bişeyi illa bir kaç çeşit olacak diye tuttururdu başlarda ama sonradan alıştırdım :D
eve gelip yemek yapabilmem bile mucizeyken bir de çeşit çeşit istiyor :)

baslik beni nedense rahatsiz etti ALLAH HEPINIZE HAYIRLI DOGUMLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Kiskananlar catlasin derken bu kiskananlar kim merak ettim...

baslik beni nedense rahatsiz etti ALLAH HEPINIZE HAYIRLI DOGUMLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Kiskananlar catlasin derken bu kiskananlar kim merak ettim...

canım yanlış anladın sanırım kıskananlar hamile olamayanlar değil nitekim ben ve bir çok arkadaşımız hamile değil

bu başlıktaki arkadaşları başka bir başlıkta şikayet etmişlerdi bu sebeple bu başlık açıldı ;(
yani muhabbetimizi çekemeyip bizi şikayet edenler çatlasın anlamında :D
sanırım sen bebeği olmayanlar çatlısın gibi bir anlam çıkardın?

Back
X