Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gebelikte gaz sancısı olur mu bir yerde okudum yapıyormuş ama sizler beni aydınlatırmısınız :)
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen birazbende dün kanda test yaptırdım 0.36 cıktı moralim bozuldu baya ama napalım yapacak bişey yok işte
![]()
kız senin sesin çıkmıo :)ama neden beni tınlamadınız ki![]()
canım olabilir tabiki ama pek bilgim yok bu konudakızlar gebelikte gaz sancısı olur mu bir yerde okudum yapıyormuş ama sizler beni aydınlatırmısınız :)
kısmet canımmm fazla düşünmemek gerek! düşününce olmuobende artık karar aldım beklicem zamanı geldiğinde rabbim nasip eder elbet hayırlısıyla.
olur olur..belırtılerde gazda var..pırtlayabılırsın![]()
işyerindeyim canım bırak uzanmayı ayak uzatacak bir yer bile yoktatlım uzan biraz ayaklarıda hava dik bakim
canımcım sorun orda pırtlayamıyorum :) etraf kalabalık durum daha feci bir hal alıyorrr :)
aman allahım neler diyorum ben :)
kız senin sesin çıkmıo :)
pırtlıyamıyorsan kötu..çunku busefer ıcıne dogru patlamaya baslıcak![]()
işyerindeyim canım bırak uzanmayı ayak uzatacak bir yer bile yok![]()
tansiyon düşmesi cok köt bişey gercektn bendede sık sık düşer ve hemen cıkmaz sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar bu yüzden başım agrıdıgını biliyorum ..allahh yardım etsin gecer inşallah merys![]()
tansiyon düşmesi cok köt bişey gercektn bendede sık sık düşer ve hemen cıkmaz sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar bu yüzden başım agrıdıgını biliyorum ..allahh yardım etsin gecer inşallah merys![]()
benimde sıcaklarda hemen düşer yaaatansiyon düşmesi cok köt bişey gercektn bendede sık sık düşer ve hemen cıkmaz sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar bu yüzden başım agrıdıgını biliyorum ..Allahh yardım etsin gecer inşallah merys![]()
canım doktoruna bu tansiyon inip çıkmalarını muhakkak söylemeyı unutma
benimde sıcaklarda hemen düşer yaaagözüm karar hemen
salatası ve çorbasıda yapılıomuş :) googledan baktımyahu bezelyeden sadece bezelye yemegımı yapılıyor..bıde garnıtur olarak mı kullanılıyor sadece..oooff
salatası ve çorbasıda yapılıomuş :) googledan baktım