- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
tavuklu patates yaptım bide pilav yaptım şimdi söndürdüm buyur dicem napim bayıldım yaaa bende yemek derdindenpöööf bu sıcakta corba olmaz..salatayıda al sana yemek dıye veremem..bayıldım su yemek yapma derdınden..sen naaptın bugun?
al benden de okadar arkadaşım yaaaaaoff bende ne yemek yapacagımı bilmiyorum yaa her gün aynı teranee
off bende ne yemek yapacagımı bilmiyorum yaa her gün aynı teranee
ooohhhhh miissss afiyet olsun :) bi arada ben yapim :)ben son 1 haftadır hep aynı yemegı yaptım..adam nerden cok guzel olmus dedım demıstır kesın
önce tavukları(but veya pırzola) sogan sarmısak zeytın yagı ve baharatlarla dolapta marıne ettım..
sonra domates bıber patates ve patlıcanı (hıc kabugunu soymadan,patlıcan kebabındakı gıbı 2 cm kalınlıgında kesıp) tavuklarla fırın tepsınıne koydum..uzerınede salcalı ve bulyonlu sos yaptım..adam her yaptıgımda ıcıne dustu
ohh ohh daha ne olsun yeter işteetavuklu patates yaptım bide pilav yaptım şimdi söndürdüm buyur dicem napim bayıldım yaaa bende yemek derdinden
al benden de okadar arkadaşım yaaaaa
bizimki sıkıntı yapmaz yerde ben artık yemek bulamıyorum yaaa. değişik bişiler yapmak istiyorum ama tık yokohh ohh daha ne olsun yeter iştee
öyle walla hergün yemek yapıyorum ben 1günden fazla kalmış yemek yemez bizim paaşa
dün biber dolması yapmıştım bol salata yapim yanına yogurt fln zaten sıcakta yenmiyo bişey yaa
ayy şu akasya duragını izliyorum hergün bi ekşın :)
güzelmiş millan bende yaparım bunuben son 1 haftadır hep aynı yemegı yaptım..adam nerden cok guzel olmus dedım demıstır kesın
önce tavukları(but veya pırzola) sogan sarmısak zeytın yagı ve baharatlarla dolapta marıne ettım..
sonra domates bıber patates ve patlıcanı (hıc kabugunu soymadan,patlıcan kebabındakı gıbı 2 cm kalınlıgında kesıp) tavuklarla fırın tepsınıne koydum..uzerınede salcalı ve bulyonlu sos yaptım..adam her yaptıgımda ıcıne dustu
evet hayırlı olsun :) inşallah 10.000leri görürüzz100.sayfaya ulaşmışsınız hadi hayırlı olsun
baslik beni nedense rahatsiz etti ALLAH HEPINIZE HAYIRLI DOGUMLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Kiskananlar catlasin derken bu kiskananlar kim merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?