Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız bı dur gelcenı bılıyorduk hoş..hepımız gerı dönduk,sende döncektın elbet..benım hep aklımdaydın ama klavyeye dökemedım
yaa bı face ısı cıkardılar basıma,onunla ugrasıyorum habure senı unuturmuyum yoksa kız

bana facede kullanmam ıcın ısım bulun..guzel bıse olsun..suan kamuran akkor olarak gorunuyorum da

ayıpsın yavrum unuturmuyuz seni hiçççç

millancım benim dediğimi unutma hahhaha bi düşün derim :)

Son düzenleme:

ay sana inanmıyorum ozaman çok kişi ekler seni yaaa el birliği ile bulalım tatlım sana

kızlar bu arada flaş haberlerimi vereyim sizlere 16 haziran bat tarihimdi ama hala gelen giden yok ..dün kanda baktırdım 0.36 cıktı 21.günü yumurtladıgımı düşünüyorum ya o yüzden gecikti yada gec döllenme olmuş olabilirmi diye düşüncelere daldım bi topicte kan degeri ilk yaptrıdıgında negatif cıkmış bi bayanın 10 gün daha gelmeyince tekrar yaptırmıs onda cıkmış belki benimde öyle olur :44:

canım aynı topicde mi okuduk acaba bende okudum o mevzuyu o yüzden adet olmazsam kan da da negatif çıkarsa doktor söktürücü veririz dedi ama ben kullanamyacağım.

hoşgeldin gulguzeli bitti mi esaretin sonunda

cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen biraz bende dün kanda test yaptırdım 0.36 cıktı moralim bozuldu baya ama napalım yapacak bişey yok işte

cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen biraz bende dün kanda test yaptırdım 0.36 cıktı moralim bozuldu baya ama napalım yapacak bişey yok işte
kısmet canımmm fazla düşünmemek gerek! düşününce olmuo bende artık karar aldım beklicem zamanı geldiğinde rabbim nasip eder elbet hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…