angelımla ecemdi sanırım onlardan başkası beni hatırlamadıonları ayrı seviyorum artık..valla hiç kırılmayın sizin için kendimi siper ettim ben yaa unuttunuz resmen 2 günde beni hmen bi acıklama yapın millan millan ordasın biliyorum saklanamazsın cık dısarı
ayıpsın yavrum unuturmuyuz seni hiççççangelımla ecemdi sanırım onlardan başkası beni hatırlamadıonları ayrı seviyorum artık..valla hiç kırılmayın sizin için kendimi siper ettim ben yaa unuttunuz resmen 2 günde beni hmen bi acıklama yapın millan millan ordasın biliyorum saklanamazsın cık dısarı
millancım benim dediğimi unutma hahhahakız bı dur gelcenı bılıyorduk hoş..hepımız gerı dönduk,sende döncektın elbet..benım hep aklımdaydın ama klavyeye dökemedım
yaa bı face ısı cıkardılar basıma,onunla ugrasıyorum habure senı unuturmuyum yoksa kız
bana facede kullanmam ıcın ısım bulun..guzel bıse olsun..suan kamuran akkor olarak gorunuyorum da
kız bı dur gelcenı bılıyorduk hoş..hepımız gerı dönduk,sende döncektın elbet..benım hep aklımdaydın ama klavyeye dökemedım
yaa bı face ısı cıkardılar basıma,onunla ugrasıyorum habure senı unuturmuyum yoksa kız
bana facede kullanmam ıcın ısım bulun..guzel bıse olsun..suan kamuran akkor olarak gorunuyorum da
kızlar bu arada flaş haberlerimi vereyim sizlere 16 haziran bat tarihimdi ama hala gelen giden yok ..dün kanda baktırdım 0.36 cıktı21.günü yumurtladıgımı düşünüyorum ya o yüzden gecikti yada gec döllenme olmuş olabilirmi diye düşüncelere daldım bi topicte kan degeri ilk yaptrıdıgında negatif cıkmış bi bayanın 10 gün daha gelmeyince tekrar yaptırmıs onda cıkmış belki benimde öyle olur :44:
millancım benim dediğimi unutma hahhahabi düşün derim :)
neyse tamam sustum hahhahahyazacam görecen onu
hoşgeldin gulguzeli bitti mi esaretin sonundaangelımla ecemdi sanırım onlardan başkası beni hatırlamadıonları ayrı seviyorum artık..valla hiç kırılmayın sizin için kendimi siper ettim ben yaa unuttunuz resmen 2 günde beni hmen bi acıklama yapın millan millan ordasın biliyorum saklanamazsın cık dısarı
gülgüzeli hoşgeldin kuzum...taş hatunlar topici öpüldünüz muaah muaahh....sabriye gider
canım aynı topicde mi okuduk acaba bende okudum o mevzuyu o yüzden adet olmazsam kan da da negatif çıkarsa doktor söktürücü veririz dedi ama ben kullanamyacağım.
evet aynı yerdir büyük ihtimal..bende kullanmam kendi gelsin geliyosa
hoşgeldin gulguzeli bitti mi esaretin sonunda
başım dönüyor tansiyonum düştü yine
dikkatet kendineeee canımmmmm lazımsın bizebaşım dönüyor tansiyonum düştü yine
evet bitti sonunda merys..sizle sohbeti özlemişim valla..küçük emrah gibi ziyaretçi olarak okuyordum mesajları yine takipteydim yani..kazencim affetti beni de geldim
kısmet canımmm fazla düşünmemek gerek! düşününce olmuocok gecmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen birazbende dün kanda test yaptırdım 0.36 cıktı moralim bozuldu baya ama napalım yapacak bişey yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?