canım yanlış anladın sanırım kıskananlar hamile olamayanlar değil nitekim ben ve bir çok arkadaşımız hamile değil
bu başlıktaki arkadaşları başka bir başlıkta şikayet etmişlerdi bu sebeple bu başlık açıldı ;(
yani muhabbetimizi çekemeyip bizi şikayet edenler çatlasın anlamında
sanırım sen bebeği olmayanlar çatlısın gibi bir anlam çıkardın?
ayy canımmmmm başlık yanlış mı anlaşılmışşşşş... öle anlaşılmasın lütfen.. arkadaşımız güzel açıklamış...aynen laylalila nın dediği gibi
ayy canımmmmm başlık yanlış mı anlaşılmışşşşş... öle anlaşılmasın lütfen.. arkadaşımız güzel açıklamış...
bende topiğin ilk girişine yazdım. kıskananlar çatlasın topiği bizi çekemeyenler içindir. kimse başka anlam çıkarmasın. yazdım :)evet bitanemmmm ama yanlış anlama düzeltildi komutanımmarkadaşımız güzel açıklamış
canım yanlış anladın sanırım kıskananlar hamile olamayanlar değil nitekim ben ve bir çok arkadaşımız hamile değil
bu başlıktaki arkadaşları başka bir başlıkta şikayet etmişlerdi bu sebeple bu başlık açıldı ;(
yani muhabbetimizi çekemeyip bizi şikayet edenler çatlasın anlamında
sanırım sen bebeği olmayanlar çatlısın gibi bir anlam çıkardın?
hehehe o nedemek kız komutanım :9 hehehuevet bitanemmmm ama yanlış anlama düzeltildi komutanımmarkadaşımız güzel açıklamış
anladimm simdi onceki mevzuyu bilmedigim icin hani konuya direk giris yapincada liste varya boyle sanki hamile kalamayanlara hitaben olmus gibi geldi,
kusura bakmayin aciklama icin tessekurler,muhabbetiniz bol olsun,hamile arkadaslara ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSIN,
KALMAYANLARADA INSALLAH ALLAHIM KISA ZAMANDA SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
ne kusuru canım Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. başta bana aminnnnnnnnnnnnnnhamilelik konusunda biraz daha hassasimda kusura bakmayin tekrardan...
2 aydır o 2 ayy dert etme içini ferah tut. fala innama falsızda kalma :)kızlar slmm benim kasıklarımda sancı vardı ama bugün geçti yumurtlama gerçekleşmişmidir bunu anlamanın bir yolu yokmu?kıslar bide fal baktırdım 2 ay yada 2 yıla kadar olcakmışş benim bebişş:))bu iki ayı iii değerlendirmeliyimmm ya 2 yıl sonra olursaaaa
yahu bezelyeden sadece bezelye yemegımı yapılıyor..bıde garnıtur olarak mı kullanılıyor sadece..oooff
ne işe yarıyormuş kız yüze sürünce saboş :)birde ezip yüzüne maske yapabiliosun
bilmem nimet değilmi elbet bir işe yarıyordurne işe yarıyormuş kız yüze sürünce saboş :)
ne kusuru canım allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Başta bana aminnnnnnnnnnnnnn
napıyonuuuuzzzzzzzzz kızlar
amınnn ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?