canım sabahları 1,5 saat yürüyorum tempolu. sonra eve geliyorum yarım saat pilates yapıyorum. gün içindede 100-200 mekik çekiyorum. alıştım artık. mesela az önce ip atladım soluk soluğa yazıyorum :)gunde en az 2-3 saat miiii??nasil yapiyosun o kadar sporu ben hafta da 3 gun salona gidiyorum 1 saat aierobik yarim saat da makineleri kullaniyorum pestilim cikiyo valla:-s
hahahaa ne yapsin kadin incecik incecik geziyon karsisinda catlar tabi:)))en iyi diyetisyene git saglikli bir sekil de kilo al
valla bak 4 sene voleybol oynadım 2 sene atletizm takımındaydım sürekli sporla haşırneşir olunca hoşuma gidio artık :)o da en az 2-3 saatmiş fazlası ne kadar acaba : ))
harbiden bende eririm hemen..eylüldeki enerjiye bak
valla bak 4 sene voleybol oynadım 2 sene atletizm takımındaydım sürekli sporla haşırneşir olunca hoşuma gidio artık :)
evet ya maşallahhhh nur yüzlümüzzzzzkız bu angel ne kadar guzel kızmıs yaa..
kız bu angel ne kadar guzel kızmıs yaa..
bi tutturabilseydik inşallah :) zor olsada olur ben ıkınırım napim :) sağlıklı olsundaaaa şuan yaptığım sporlar onun için :) inşallah tutturursak yerimden bile kalkmam :)Maşallah diyelimm ozaman
Sen bu vücutla hamileliğin doğumunda kolay olur bak : )
evet ya maşallahhhh nur yüzlümüzzzzz
evet ya maşallahhhh nur yüzlümüzzzzz
hahahha bilemiyorum yaniiii temiz kalpli olunca işte maşallahhh :)kız dısı bu kadar nur yuzlu olup içi nasıl böyle çakal anlamadım
bi tutturabilseydik inşallah :) zor olsada olur ben ıkınırım napim :) sağlıklı olsundaaaa şuan yaptığım sporlar onun için :) inşallah tutturursak yerimden bile kalkmam :)
hadi inşallah herseyin hayırlısııııııııııııHele ben bahane ariom zaten hiç iş yapmam ooohh 2 sene beklemişim hiç bişey ondan değerli olmicakk
hadi inşallah herseyin hayırlısııııııııııııbizde inşallah hamile oldugumuz günleri görürüz
bebegim herşeyin hayırlısııııı Rabbim ne zaman göndereceğini bilir... bekleyelimmm kısmetse zaten verir rabbimmmmSen yakında görürsün zaten daha yeni yeni denemeye başladınız..İnş Rabbim daha fazla aratmaz..
Bizim iş biraz sıkıntılıydı anlatmıştım..Şimdi şimdi düzelmeye başladık..Bakalım ne zaman nasip olursa artık..
hahahha bilemiyorum yaniiii temiz kalpli olunca işte maşallahhh :)
aslında en güzeli hayatı ciddiye almıcaksın. alınca üzüyoruz üzülüyoruz.... takmıcan bişeyi hoohooyyttttttttAslında çok iyi merhametli bi insan..Ama sıkıntıları var bence ve kendini böyle kamuflaj yapio..
Bende de vardr bazen işi deliliye vururum .. Bazen hayatı çok ciddiye almamak lazım : )
aslında en güzeli hayatı ciddiye almıcaksın. alınca üzüyoruz üzülüyoruz.... takmıcan bişeyi hoohooyytttttttt:13:
delüüümüsün kızım sen yaaaa :))) bende öleyim ama aslan burcuyum ne olcek şimdi :) bende de var şizofrenlik hat saffada hatta :))Bazen öyle yapiyorumm..Bu sefer de gamsızmısın kızım sen diyolar : )
Aslında herkesin kendi içinde dertleri sıkıntıları var..Ama bunu karşımdakine belli etmek onu sıkmak zorunda diilim tabi..Ben pek belli etmem..
Bi bakarsın çok neşeliyim dünya umrumda diil küçücük şeyden mutlu olurum bi bakmışsın bi anda karamsarlık çöker hiçbişeyden zevk almam..
Sanırım ikizler burcunun bi özelliği çift karakter meselesi : )
Zaten araştırma yapmışlar şizofrenlerin çoğu ikizler burcundan çıkıomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?