Kızlar bu arada kocişkom namaza başlayalım diye mesaj çekmiş hep istiyordum ama sorumsuzluktan başlayamıyordum. şuan çok mutluyum rabbim devamı getirmeyi nasip etsin aminnnnnnnnn.................
Allah kabul etsin tatlım bizede dua et bırakmayalım bir dahacok guzel bisey bu bence birbirinize yardimci olup hemen baslayin zaten birakamazsiniz tadini alinca demisken ogle ezani okuyo kalkip ebdestimi alayim namazi kilip geliyom kizlarrr...
Allah kabul etsin canımmm dua et bize.cok guzel bisey bu bence birbirinize yardimci olup hemen baslayin zaten birakamazsiniz tadini alinca demisken ogle ezani okuyo kalkip ebdestimi alayim namazi kilip geliyom kizlarrr...
Bende tatli manyagiydim hergun cikolata tatli falan yerdim ama 2 ay once biran da vazgectim yoksa durum vahim olacakti :-D 2 aydir sekerli hiiicc bisey yemiyorum canim tatli cekince meyve ozellikle hurma yiyorum boyle cok daha iyiyim vallal:))))
saol yaaaaa :) bende öleydim evlendim 7 kilo aldım allahtan şuan eski formumdayım ama 2-3 kilo versem hiç fena olmaz :) 55 kiloyum bende :)ben tatlısız hiç duramam yaaa
gelsin çikolatalar, gitsin pastalar modundayım 24 saat
allahtan kilo almıyorum ama son 2 aydqa 3 kilo aldım şu demir ve folik asit zımbırtısı yüzünden
49 dum 52 ye çıktım
allah rejim yapanlara kolaylık versin
aynen canım bende tutuyorum kendimi ekmek falan yok artık şeker de:)
evde nutella şişesi beklio beni aklım onda
saol yaaaaa :) bende öleydim evlendim 7 kilo aldım allahtan şuan eski formumdayım ama 2-3 kilo versem hiç fena olmaz :) 55 kiloyum bende :)
aynen canım bende tutuyorum kendimi ekmek falan yok artık şeker de:)
evde nutella şişesi beklio beni aklım onda
ben nutellayı bıraktım % 80 i margarin çünküen iyisi bitter çikolata hem nefis hem de doğurganlığı arttırıyormuş :d
canım bence verme 55 iyi bir kilo. Hamile kalmak için çok zayıf olmamak lazım normal kilo en güzeli.
Ben zaten şu demir ve folik asit yüzünden istemesem de alıcam kilo
ben tatlısız hiç duramam yaaa
gelsin çikolatalar, gitsin pastalar modundayım 24 saat
allahtan kilo almıyorum ama son 2 aydqa 3 kilo aldım şu demir ve folik asit zımbırtısı yüzünden
49 dum 52 ye çıktım
allah rejim yapanlara kolaylık versin
sen bayagi zayifsin canim boyun kac?bende hamilelikten once soyle 3 veya 5 kilo insem coook super olacak aslinda:)))
bende hamile kalmada bir ay once bes kilo vermistim ama su an diyete basladigimkilodayim bende boy uzun cok belli olmuyo ama ayaklara yuklenen yuk artiyo onlarada yazik ama hamilelik dolayisiyla zaten hic bir kisitlamayapmiyorum oldum olasi tatli ve hamur isi sevmem meyve sebze et olarak beslenirim
angel nasıl bağlıyorsun canım ya bana bi anlatabilri misin şal özürlüyüm ben. bi türlü bağlayamıyorum. yüzüm yuvarlak hiç yakışmıyor banaeşim çok kızıyor şalı öyle bağlamama eşkenar diyo bana...bende diyorum kendimi kendi çatımın altına aldım...o benim kalkanın sinirlendirirsen gagalama görevide görürhea deli gibi bakıyorum pörtlek pörtlek ama ben manyaklığı seviyorum napayım
bitter çikolatayıda hiç sevmem yaaa
sen bayagi zayifsin canim boyun kac?bende hamilelikten once soyle 3 veya 5 kilo insem coook super olacak aslinda:)))
ayy benimki de oyle diyo hatta sirf bu yuzden 3 buyuk kavanoz aldi. Yarisini gordu anca ama cidden kilo aldiriyo yani.
bende hamile kalmada bir ay once bes kilo vermistim ama su an diyete basladigimkilodayim bende boy uzun cok belli olmuyo ama ayaklara yuklenen yuk artiyo onlarada yazik ama hamilelik dolayisiyla zaten hic bir kisitlamayapmiyorum oldum olasi tatli ve hamur isi sevmem meyve sebze et olarak beslenirim
canım benim ben folik asit kullanıorum ama kilo aldırdığını düşünmüyorum. demir hapı kilo aldırıyor amaben nutellayı bıraktım % 80 i margarin çünküen iyisi bitter çikolata hem nefis hem de doğurganlığı arttırıyormuş
canım bence verme 55 iyi bir kilo. hamile kalmak için çok zayıf olmamak lazım normal kilo en güzeli.
ben zaten şu demir ve folik asit yüzünden istemesem de alıcam kilo
sen gel benim evi gor cipsler cikolatalar biskuvileri falan paket paket aliyoruz esim cok uzun oldugu icin yedigi boya gidiyor her aksam bir oturuyor kendine ziyafet cekiyor ben de ilk zamanlar zor tutuyordum kendimi ama simdi umrumda degil zaten birseyi 40 gun yemezsen beyin unutuyor
bence ekmegi kesme kepekli ekmek ye ozellikle sabahlari cunku ekmek yemezsen saat 4 5 gibi tatli krizin tutar deme di deme:))))[
CANIM SABAH KEPEKLİ YAĞSIZ TOST YEDİM O YÜZDEN ÖĞLEN EKMEK YEMEDİM BİRDE MAKARNA YEDİM DİE. EKMEK EN BÜYÜK DÜŞMAN BİRAZ DENEYEYİM BÖYLE OLMAZSA YİYECEZ KEPEK EKMEĞİNİ
ben bayılırım yum yum yum
garip ama özellikle biminkine bayılıyorum buono
boyum 1.70 canım ama yüzüm tombiş cinsten olduğundan zayıf durmuyorum. kemiklerim ince etim bolyuvarlağım biraz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?