Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım benim ben folik asit kullanıorum ama kilo aldırdığını düşünmüyorum. demir hapı kilo aldırıyor ama

canım evet folikaldırmıyor ama benim hapım birleşik
önceden maltofer solüsyon içiyordum 1 buçuk senedir. ama bebek düşününce folik asit de kullanayım dedim maltoferfol folik asit ve demir çiğneme tableti kullanmaya başladım ne zaman başladım kilo almaya başladım sanırım demirin katı hali sıvı halinden daha çok kilo yapıyor
boyun da kilonda cok ideal canim benimde boyum 1.79 67 kiloyum gorunuste vucudum duzgun ama kibristayken diyetisyene gitmistim 7 kilo vermem gerekiyormus yag oranim fazla cikti bakalim insallah hamilelik oncesi verebilirim:)))

canım bence boyuna göre kilon çook iyi kardeşim de aynı 1.80 ve 66 kilo gayet hoş görünüyor.
bence yağ oranının fazla olması iyi boş ver kadın dediğin yumuş yumuş olmalı

Kadın dediğin yumuş yumuş olmalı bayıldım bu cümleye :)

hahahahaaa diyi mi ama??once 60-62 kilo oldugum icin kendimi rahatsiz hissediyorum bide zaten hamilelikte kilo alcam boyum uzun diye dev gibi gorunmek istemiyorum:)))

angel nasıl bağlıyorsun canım ya bana bi anlatabilri misin şal özürlüyüm ben. bi türlü bağlayamıyorum. yüzüm yuvarlak hiç yakışmıyor bana

Bende şal bağlıyorum..Diğer kare eşarplardan daha rahat ettm..Bunda boğazımın altından iğne takmadan direk arkaya bi iğneyle tutturuyorum..arkadan kuyruk gibi bırakıyorum..

Delimisin yuvarlak yüzlere daha çok yakışır..Benim yüzüm yuvarlak değil ince uzunum ben ama rahatıma da düşkünüm napiiimm : ))

canım ya yüzüm böyle ablak ablak kalıyormuş gibi geliyor kaç tane şal aldım yapamıorum
biri çok yumuşak biri çok sert önü bi türlü düzgün durmuyor. oyle olunca da takmak gelmiyor içimden.
yapmayı bi becersem en çok umrede rahat ederim diye duşunuyorum

Kıslar yine diyet mevzusuna girmiş çıkarabilene aşk olsun

Hele bi deyin bana ben de kilo alamiorum onu ne yapacağuk bebek de olmuo zatii

cnm şallarda önü çok düzgün durmuo zaten..ya biraz gevşek bırakıcaksın sıkmadan önü hafif üçgen oluo ozaman ama yakışıo bazılarına sende yuvarlaksın ya sanada yakışır...

ya da bazı şallar yumuşak oluo yüzüne yapıştırıp öyle arkaya dolicaksın..

ewt umrede çok rahat edersin .. onu becermeye bak sen..

Kıslar yine diyet mevzusuna girmiş çıkarabilene aşk olsun

Hele bi deyin bana ben de kilo alamiorum onu ne yapacağuk bebek de olmuo zatii
kilo alamamakta ne güzel yahu. keşke bende alamasam ama yediğimi alıyorum. boğazı seviyorum :) allahtan irademe hakim olabiliyorum maşallah yoksa varyaaa duba olurdum galba:) spor yapıorum günde en az 2-3 saat bu ragmen 60 kilodan 55 kiloya düştüm 2-3 kilo daha versem orda dururm tabi yapabilirsem :)

Son düzenleme:
bol bol ye vitamin al ic biz yemek yememek icin sekilden sekile giriyoz senin de ettigin laf mi simdi canim:))))

Öyle deme kıs o da zor valla .. her gittiğim yerde ye ye sen zayıfsın diyip ısrar üstüne ısrar etmelerine sinir oluyorum

Hele ki kaynanamın demesine daha bi sinir oluyorum hey allam yaa kıskanio bu kadın beni

kızlar canım acayip baklava istedi ölüyordum burda baklava diye :):):) hasta baklava getirmiş şimdi ben nasıl dayanayım onu yemeden yanında dediğim gibi birde ayran olaydı :)

kızlar canım acayip baklava istedi ölüyordum burda baklava diye :):):) hasta baklava getirmiş şimdi ben nasıl dayanayım onu yemeden yanında dediğim gibi birde ayran olaydı :)

gunde en az 2-3 saat miiii??nasil yapiyosun o kadar sporu ben hafta da 3 gun salona gidiyorum 1 saat aierobik yarim saat da makineleri kullaniyorum pestilim cikiyo valla:-s

canım bnm kardeşim de kilo almak istiyordu diyetisyene gitti makarna pilav üzerine mayonez ketçap dök dedi kadın:)

Kıs makarna pilavı ekmekle yerim ben

Yalnız meyve özürlüyüm ..meyve yemem..

Mantar ve bamya hariç her yemeğe girerim..He birden çok yiyemem ama..Hemen tıkanırım..Bol su içerim yemekle beraber o kesio beni heralde..

Ama bi saat sonra başlarım acıkmaya : )

Çok yiyici değilim dişime göre bulmadım mı yemem yemek..öyle atıştırmayı sevmem..

Eşim bu konuda benden çok çekmiştir..Açım yemek yok diyelim eşim mesela aynı durumdaysa gider kahvaltılık falan tırtıklar geçirir açlığını...Ama ben yook illa güzel bişiy olcak yoksa üşenmişsem yatarım aşağı öyle : ))

Öyle deme kıs o da zor valla .. her gittiğim yerde ye ye sen zayıfsın diyip ısrar üstüne ısrar etmelerine sinir oluyorum

Hele ki kaynanamın demesine daha bi sinir oluyorum hey allam yaa kıskanio bu kadın beni

hahahaa ne yapsin kadin incecik incecik geziyon karsisinda catlar tabi:)))en iyi diyetisyene git saglikli bir sekil de kilo al

gunde en az 2-3 saat miiii??nasil yapiyosun o kadar sporu ben hafta da 3 gun salona gidiyorum 1 saat aierobik yarim saat da makineleri kullaniyorum pestilim cikiyo valla:-s

o da en az 2-3 saatmiş fazlası ne kadar acaba : ))

harbiden bende eririm hemen..eylüldeki enerjiye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…