• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gunde en az 2-3 saat miiii??nasil yapiyosun o kadar sporu ben hafta da 3 gun salona gidiyorum 1 saat aierobik yarim saat da makineleri kullaniyorum pestilim cikiyo valla:-s
canım sabahları 1,5 saat yürüyorum tempolu. sonra eve geliyorum yarım saat pilates yapıyorum. gün içindede 100-200 mekik çekiyorum. alıştım artık. mesela az önce ip atladım soluk soluğa yazıyorum :)

hahahaa ne yapsin kadin incecik incecik geziyon karsisinda catlar tabi:)))en iyi diyetisyene git saglikli bir sekil de kilo al

Ya zaten şu bebek işi olmasa gidicektim bi vitamin bişiy yazsın bana .. çok kolay halsizleşiyorum..öyle ağır işlere falan hiç gelemiyorum..

Canım çok kıymatlı bnm :21:

Maşallah diyelimm ozaman :nazar:

Sen bu vücutla hamileliğin doğumunda kolay olur bak : )
bi tutturabilseydik inşallah :) zor olsada olur ben ıkınırım napim :) sağlıklı olsundaaaa şuan yaptığım sporlar onun için :) inşallah tutturursak yerimden bile kalkmam :) :1::1:

bi tutturabilseydik inşallah :) zor olsada olur ben ıkınırım napim :) sağlıklı olsundaaaa şuan yaptığım sporlar onun için :) inşallah tutturursak yerimden bile kalkmam :) :1::1:

Hele ben bahane ariom zaten hiç iş yapmam ooohh 2 sene beklemişim hiç bişey ondan değerli olmicakk :16:

hadi inşallah herseyin hayırlısıııııııııııı:nazar: bizde inşallah hamile oldugumuz günleri görürüz:nazar:

Sen yakında görürsün zaten daha yeni yeni denemeye başladınız..İnş Rabbim daha fazla aratmaz..

Bizim iş biraz sıkıntılıydı anlatmıştım..Şimdi şimdi düzelmeye başladık..Bakalım ne zaman nasip olursa artık..:16:

Sen yakında görürsün zaten daha yeni yeni denemeye başladınız..İnş Rabbim daha fazla aratmaz..

Bizim iş biraz sıkıntılıydı anlatmıştım..Şimdi şimdi düzelmeye başladık..Bakalım ne zaman nasip olursa artık..:16:
bebegim herşeyin hayırlısııııı Rabbim ne zaman göndereceğini bilir... bekleyelimmm kısmetse zaten verir rabbimmmm:nazar::49::nazar::emir_bebek::nazar:

Aslında çok iyi merhametli bi insan..Ama sıkıntıları var bence ve kendini böyle kamuflaj yapio..

Bende de vardr bazen işi deliliye vururum .. Bazen hayatı çok ciddiye almamak lazım : )
aslında en güzeli hayatı ciddiye almıcaksın. alınca üzüyoruz üzülüyoruz.... takmıcan bişeyi hoohooyytttttttt :52::8::6::12::13::33::33:

aslında en güzeli hayatı ciddiye almıcaksın. alınca üzüyoruz üzülüyoruz.... takmıcan bişeyi hoohooyytttttttt :52::8::6::12::13::33::33:

Bazen öyle yapiyorumm..Bu sefer de gamsızmısın kızım sen diyolar : )

Aslında herkesin kendi içinde dertleri sıkıntıları var..Ama bunu karşımdakine belli etmek onu sıkmak zorunda diilim tabi..Ben pek belli etmem..

Bi bakarsın çok neşeliyim dünya umrumda diil küçücük şeyden mutlu olurum bi bakmışsın bi anda karamsarlık çöker hiçbişeyden zevk almam..

Sanırım ikizler burcunun bi özelliği çift karakter meselesi : )

Zaten araştırma yapmışlar şizofrenlerin çoğu ikizler burcundan çıkıomuş :27: :27:

Bazen öyle yapiyorumm..Bu sefer de gamsızmısın kızım sen diyolar : )

Aslında herkesin kendi içinde dertleri sıkıntıları var..Ama bunu karşımdakine belli etmek onu sıkmak zorunda diilim tabi..Ben pek belli etmem..

Bi bakarsın çok neşeliyim dünya umrumda diil küçücük şeyden mutlu olurum bi bakmışsın bi anda karamsarlık çöker hiçbişeyden zevk almam..

Sanırım ikizler burcunun bi özelliği çift karakter meselesi : )

Zaten araştırma yapmışlar şizofrenlerin çoğu ikizler burcundan çıkıomuş :27: :27:
delüüümüsün kızım sen yaaaa :))) bende öleyim ama aslan burcuyum ne olcek şimdi :) bende de var şizofrenlik hat saffada hatta :)):35::27::27:

Back
X