• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlar bu arada kocişkom namaza başlayalım diye mesaj çekmiş hep istiyordum ama sorumsuzluktan başlayamıyordum. şuan çok mutluyum rabbim devamı getirmeyi nasip etsin aminnnnnnnnn.................

cok guzel bisey bu bence birbirinize yardimci olup hemen baslayin zaten birakamazsiniz tadini alinca demisken ogle ezani okuyo kalkip ebdestimi alayim namazi kilip geliyom kizlarrr...

canım çikolata çekti yaws. şurda diyet yapiorum kilo vermeye çalışıorum yapmayın gözünüzü sevim :)

ben tatlısız hiç duramam yaaa
gelsin çikolatalar, gitsin pastalar modundayım 24 saat :D
allahtan kilo almıyorum ama son 2 aydqa 3 kilo aldım şu demir ve folik asit zımbırtısı yüzünden
49 dum 52 ye çıktım
allah rejim yapanlara kolaylık versin

Bende tatli manyagiydim hergun cikolata tatli falan yerdim ama 2 ay once biran da vazgectim yoksa durum vahim olacakti :-D 2 aydir sekerli hiiicc bisey yemiyorum canim tatli cekince meyve ozellikle hurma yiyorum boyle cok daha iyiyim vallal:))))

aynen canım bende tutuyorum kendimi ekmek falan yok artık şeker de:)

evde nutella şişesi beklio beni aklım onda :( :( :(

allahtan kilo almıyorum ama son 2 aydqa 3 kilo aldım şu demir ve folik asit zımbırtısı yüzünden
49 dum 52 ye çıktım
saol yaaaaa :) bende öleydim evlendim 7 kilo aldım allahtan şuan eski formumdayım ama 2-3 kilo versem hiç fena olmaz :) 55 kiloyum bende :)

ben nutellayı bıraktım % 80 i margarin çünkü :( en iyisi bitter çikolata hem nefis hem de doğurganlığı arttırıyormuş :D

saol yaaaaa :) bende öleydim evlendim 7 kilo aldım allahtan şuan eski formumdayım ama 2-3 kilo versem hiç fena olmaz :) 55 kiloyum bende :)

canım bence verme 55 iyi bir kilo. hamile kalmak için çok zayıf olmamak lazım normal kilo en güzeli.
ben zaten şu demir ve folik asit yüzünden istemesem de alıcam kilo

sen gel benim evi gor cipsler cikolatalar biskuvileri falan paket paket aliyoruz esim cok uzun oldugu icin yedigi boya gidiyor her aksam bir oturuyor kendine ziyafet cekiyor ben de ilk zamanlar zor tutuyordum kendimi ama simdi umrumda degil zaten birseyi 40 gun yemezsen beyin unutuyor

bence ekmegi kesme kepekli ekmek ye ozellikle sabahlari cunku ekmek yemezsen saat 4 5 gibi tatli krizin tutar deme di deme:))))

ben nutellayı bıraktım % 80 i margarin çünkü :( en iyisi bitter çikolata hem nefis hem de doğurganlığı arttırıyormuş :d

canım bence verme 55 iyi bir kilo. Hamile kalmak için çok zayıf olmamak lazım normal kilo en güzeli.
Ben zaten şu demir ve folik asit yüzünden istemesem de alıcam kilo

bitter çikolatayıda hiç sevmem yaaa :(

49 dum 52 ye çıktım

sen bayagi zayifsin canim boyun kac?bende hamilelikten once soyle 3 veya 5 kilo insem coook super olacak aslinda:)))

sen bayagi zayifsin canim boyun kac?bende hamilelikten once soyle 3 veya 5 kilo insem coook super olacak aslinda:)))

bende hamile kalmada bir ay once bes kilo vermistim ama su an diyete basladigimkilodayim bende boy uzun cok belli olmuyo ama ayaklara yuklenen yuk artiyo onlarada yazik ama hamilelik dolayisiyla zaten hic bir kisitlamayapmiyorum oldum olasi tatli ve hamur isi sevmem meyve sebze et olarak beslenirim

bende hamile kalmada bir ay once bes kilo vermistim ama su an diyete basladigimkilodayim bende boy uzun cok belli olmuyo ama ayaklara yuklenen yuk artiyo onlarada yazik ama hamilelik dolayisiyla zaten hic bir kisitlamayapmiyorum oldum olasi tatli ve hamur isi sevmem meyve sebze et olarak beslenirim

ayy canım bende çok aramazdım şerbetli tatlıları sevmezdim ama şimdi önüme bir kilo baklava koysunlar yanınada soğuk ayran offf ne yerim warya ben ye tatlıyı çıkar hakkıyı yapıcam herhalde :)

gerçi daha hamiş olduğum belli değil ama :1:

eşim çok kızıyor şalı öyle bağlamama eşkenar diyo bana...bende diyorum kendimi kendi çatımın altına aldım...o benim kalkanın sinirlendirirsen gagalama görevide görür :D:52::52::52: hea deli gibi bakıyorum :D pörtlek pörtlek :D ama ben manyaklığı seviyorum napayım :D
angel nasıl bağlıyorsun canım ya bana bi anlatabilri misin şal özürlüyüm ben. bi türlü bağlayamıyorum. yüzüm yuvarlak hiç yakışmıyor bana :50:

bitter çikolatayıda hiç sevmem yaaa :(

ben bayılırım yum yum yum :D
garip ama özellikle biminkine bayılıyorum buono :D

boyum 1.70 canım ama yüzüm tombiş cinsten olduğundan zayıf durmuyorum. kemiklerim ince etim bol :D yuvarlağım biraz yani :D

hamileyken zayif kalmak icin diyet yapmayi dogru bulmuyorum herseyden yemek lazim ama tadin durmayi bilmek gerek hamile olunca insallah birakmayi dusundugum tek sey tuz cunku vucutta inanilmaz su toplatiyor va ayaklar falan balon gibi sisiyor arkadaslarimdan biliyorum yazik yani yurumekte zorlaniyorlardi ;-s

insallah bende senin gibi soyle 5 kilo verebilirim:))))

ben nutellayı bıraktım % 80 i margarin çünkü :( en iyisi bitter çikolata hem nefis hem de doğurganlığı arttırıyormuş :D

canım bence verme 55 iyi bir kilo. hamile kalmak için çok zayıf olmamak lazım normal kilo en güzeli.
ben zaten şu demir ve folik asit yüzünden istemesem de alıcam kilo
canım benim ben folik asit kullanıorum ama kilo aldırdığını düşünmüyorum. demir hapı kilo aldırıyor ama :(

sen gel benim evi gor cipsler cikolatalar biskuvileri falan paket paket aliyoruz esim cok uzun oldugu icin yedigi boya gidiyor her aksam bir oturuyor kendine ziyafet cekiyor ben de ilk zamanlar zor tutuyordum kendimi ama simdi umrumda degil zaten birseyi 40 gun yemezsen beyin unutuyor

bence ekmegi kesme kepekli ekmek ye ozellikle sabahlari cunku ekmek yemezsen saat 4 5 gibi tatli krizin tutar deme di deme:))))[
CANIM SABAH KEPEKLİ YAĞSIZ TOST YEDİM O YÜZDEN ÖĞLEN EKMEK YEMEDİM BİRDE MAKARNA YEDİM DİE. EKMEK EN BÜYÜK DÜŞMAN BİRAZ DENEYEYİM BÖYLE OLMAZSA YİYECEZ KEPEK EKMEĞİNİ

ben bayılırım yum yum yum :D
garip ama özellikle biminkine bayılıyorum buono :D

boyum 1.70 canım ama yüzüm tombiş cinsten olduğundan zayıf durmuyorum. kemiklerim ince etim bol :D yuvarlağım biraz yani :D

boyun da kilonda cok ideal canim benimde boyum 1.79 67 kiloyum gorunuste vucudum duzgun ama kibristayken diyetisyene gitmistim 7 kilo vermem gerekiyormus yag oranim fazla cikti bakalim insallah hamilelik oncesi verebilirim:)))

Back
X