- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
atın bana vay anasını sayın seyircilerbende bir kahve ile içiyim bari...muzmuttan ötürü...hep ondan ötürü...
![]()
benden degil bizden oturu sen simdi 3 tane falan yakarsin bizden oturu ssz ssz ssz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atın bana vay anasını sayın seyircilerbende bir kahve ile içiyim bari...muzmuttan ötürü...hep ondan ötürü...
![]()
eee kalite arayan masrafa girecek şekerimhauhauah...benim eşim çok aramış evleneceği birini bir sürü kişiyle tanıştırmışlar...beğenmemiş...dedim kaliteye geldin sus sesini çıkarma
hauhauha...az daha beni bulmayaydın interneyşınıl olacakmışsın
![]()
benimkide oyle diyii bizimkide 30 yasina kadar gostermedileri kalmamis en son beni buldu tsadufen tabi akilli once babam gili ikna edip cikti karsima yoksa biraz zor alirdi beni ben isi kariyere dokmustum her hafta birini makamima kabul ediyodum gorusuyodum sonra olmaz diyip yollluyodum cok eglenceliydi ahhh genlik ahhbu arada ben nisanliyken soruyodular
soru1:nerde tanistiniz cevap:internette
soru2:kim tanistirdi cevap:babam
soru3:ne kadar sure gorusup evlilik karari aldiniz cevap:2 gun sonunda cok bile uzadi![]()
gecen sene ikigun once nisanimizdi bugun bebeislerimiz var allahim sen ne buyuksun ...
Canim senin boyun kac peki?
ben 1,68 ve haytimda bir kere radikal bir rejimle 62 kilo olmustum ve süper bir duyguydu yaaaaaaaaaaaaaaakus gibiydim,simdi ise 90 kilonun üzerindeyim,offffffffffffff offfff:18:
yaptım kahvemi yaktım sigaramı aldım çükületamı![]()
yaptım kahvemi yaktım sigaramı aldım çükületamı![]()
bende en sonuna katiliyom aldim cikolatami![]()
Cikolata yiyip sigara icme sakin canim tum nikotin bogaza yapisiyormus.
yaptım kahvemi yaktım sigaramı aldım çükületamı :d
ben de nutella yiiceemm canim cok istedii
vazgeçemediğim tek lezzet :) kızlar rejimdeyim yapmayın böyle![]()
pardon canim ama valla bu kavanozun da dibi gorundu. Anlamiyorum ne cabuk bitiyo bunlar ya.
Kızlar bu arada kocişkom namaza başlayalım diye mesaj çekmiş hep istiyordum ama sorumsuzluktan başlayamıyordum. şuan çok mutluyum rabbim devamı getirmeyi nasip etsin aminnnnnnnnn.................
walla canım eşimde dioki nutellayı alıorum ben görmeden bitiyor :) ama artık hepsi geride kaldı irademe sahip çıkacağım :)
tombik oldum iyice :)![]()
ayy ne guzel. Aferin size :)))
walla canım eşimde dioki nutellayı alıorum ben görmeden bitiyor :) ama artık hepsi geride kaldı irademe sahip çıkacağım :)
tombik oldum iyice :)![]()