• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eşim çok kızıyor şalı öyle bağlamama eşkenar diyo bana...bende diyorum kendimi kendi çatımın altına aldım...o benim kalkanın sinirlendirirsen gagalama görevide görür :D:52::52::52: hea deli gibi bakıyorum :D pörtlek pörtlek :D ama ben manyaklığı seviyorum napayım :D

delüğğğğğ seniiiii
anammm kimse bana yorum yapmadııı dun yazmısınız ayy su cok guzell bu cok guzellll
çok mu çirkinimmmmm nannnnn söyleyin hadi yüzüme söyleyinnnnn :14::14::14::14::14::14:

delüğğğğğ seniiiii
anammm kimse bana yorum yapmadııı dun yazmısınız ayy su cok guzell bu cok guzellll
çok mu çirkinimmmmm nannnnn söyleyin hadi yüzüme söyleyinnnnn :14::14::14::14::14::14:

ben dedim yaaa....hepinize tek tek isim vermeden...facelerinize yorum yapmıyorum resmim cismim çıkmasın diye...çıtırcık :D hepinize meaaşallah diyorum...:32::32::32:

Canim senin boyun kac peki?

ben 1,68 ve haytimda bir kere radikal bir rejimle 62 kilo olmustum ve süper bir duyguydu yaaaaaaaaaaaaaaa:52: kus gibiydim,simdi ise 90 kilonun üzerindeyim,offffffffffffff offfff:18:

radikal rejimlere girmedende bunu yapabilirsin canımcım...zaman alır belki ama...kalıcı olur...günlük 30 dk yürüyüş...sabah bir büyük bardak ılık limonlu su...yatmadan önce 2 bardak su....vede akşam 8 den sonra yemek meyve vs. yememekle...büyük fayda sağlarsın....

delüğğğğğ seniiiii

hangisi sendin ozge ..... ve ...... olan isen ok guzelmissiniz esinlede cok yakismissiniz milan hangisiydi kizlar????

hangisi sendin ozge ..... ve ...... olan isen ok guzelmissiniz esinlede cok yakismissiniz milan hangisiydi kizlar????

bacım sen kımdın ben kimim neresı burasııı ortalık karıstııııııı:1::1::1::1:
ben eşimle olan bacımmm kafa kafaya vermısızzz ne etcez bu bebiş işini onu düşünüyozzzz:1::1::1::1:

bacım sen kımdın ben kimim neresı burasııı ortalık karıstııııııı:1::1::1::1:
ben eşimle olan bacımmm kafa kafaya vermısızzz ne etcez bu bebiş işini onu düşünüyozzzz:1::1::1::1:

benim facebook yok baci ben gizlice bizim kayinconun kebabci hesabindan girdim baktim kacctim hepiniz guzel gacilarsiniz masallah masallah sizi eklerdim ama kayinco bekar ve capkin sonra sizi kurtarmak zor olur elinden :52::52::52:

benim facebook yok baci ben gizlice bizim kayinconun kebabci hesabindan girdim baktim kacctim hepiniz guzel gacilarsiniz masallah masallah sizi eklerdim ama kayinco bekar ve capkin sonra sizi kurtarmak zor olur elinden :52::52::52:

anommmmmmmm urfanın etrafıııııııııııııııııııııııııııııııı:1::1::1::1::1::1:

:D bende bir okadar psikopatımdır şekerim :D dürüm yaparım adamı ::Dhauhauahuaah

ayyy bana cvp verecek kimse yokmu aranızda hamile olan yada hamilelik gecirmiş birileri yokmu kızlarrrrrrr

eleuğur bacımmm mide bulantısına olipss mavısı okaliptuss aromalı ve cubuk krakerrrr hamıle degılım gecırmedım emme etrafımdakılerı bununla ayakta tuttum:1::1::1::1:
bu aradaaa kıslarr ben kacarr görüşürüzz yıneeee aneyler varken ben kı gırememmmmm hbrınız olsunnn benı merk etmeyınnnn döner dolaşır bulurum sızıı bennnnn
hepınızı optum kokladım sevdimm oyyyyyyyy:16::16::16::16:

eleuğur bacımmm mide bulantısına olipss mavısı okaliptuss aromalı ve cubuk krakerrrr hamıle degılım gecırmedım emme etrafımdakılerı bununla ayakta tuttum:1::1::1::1:
bu aradaaa kıslarr ben kacarr görüşürüzz yıneeee aneyler varken ben kı gırememmmmm hbrınız olsunnn benı merk etmeyınnnn döner dolaşır bulurum sızıı bennnnn

sagol canım tsk denicem umarım gecer aaayyyyy moralımmm bozukkkkk

gule gulee kos ananin dizinin dibine ben o kadar uzagim kiiii anamaaa offff dur bi cigara yakam encilll dedi :52::52: yada 3 tane yakam biz 3 kisiyiz demi yaaa :52::52::52:

ama birşey diyimmi o halinden 3-4 kilo fazla olsan daha iyi olur...ben o fotoda 64 kiloyum evlendiğimde 49 a düşmüştüm...acaip yorgun halsiz sinirli...gerçi sinirlilik halim hala devam ediyorda :D

kızlar bende bugün rejime başladım karpuz yedim sadece yemekte birazda makarna :) ekmek yok bakalım ne kadar verebilicem

aman yok o evlilere sarmaz allahtan zaten burdaki kizlar yeter ona hem kolaylar hem masrafsiz bi benimki masrafa girmisde beni almiss niyeyseee :1::1::1:

eee kalite arayan masrafa girecek şekerim :D hauhauah...benim eşim çok aramış evleneceği birini bir sürü kişiyle tanıştırmışlar...beğenmemiş...dedim kaliteye geldin sus sesini çıkarma :D hauhauha...az daha beni bulmayaydın interneyşınıl olacakmışsın :52::52::52:

Back
X