• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Neyse bi ürologluğum eksikti tam oldu :9: :9:

Benim şimdi çıkmam lazım kocam gelmek üzeredir..denemeye girdi şu özge karısını sınavda geçmek için :9:

daha kahvaltı yapıcaz :9: sofrayı hazırlamam lazım ..

Merak ettiklerini yazın sonra ben cvplarım..

Beyazlım dediğim gibi ihmal etme götür kocanı doktora..

eslemm bacısııııı sırf kocısınnn benı gecsın dıye o sınava gırmedım yoksa darma duman ederdım onu bılesınnnnn:1::1::1::1:
kuzummmm kazansın tabıı benım herıf ne gune duruyo baksın banaaaaa:9::9::9::9::9:
ben kendımı feda ettım senın içinnnn:1::1::1::1::1:

eslemm bacısııııı sırf kocısınnn benı gecsın dıye o sınava gırmedım yoksa darma duman ederdım onu bılesınnnnn:1::1::1::1:
kuzummmm kazansın tabıı benım herıf ne gune duruyo baksın banaaaaa:9::9::9::9::9:
ben kendımı feda ettım senın içinnnn:1::1::1::1::1:

Canımsınnnnnnnnn...Öptm seni görüşürük...anangile slm söyle :9:

Yavrum o kilonun uzerine 8 kilo aldim. Bekardim o zaman. Esim o halime donmemi istiyo dogumdan sonra spora gidicez beraber.

ama birşey diyimmi o halinden 3-4 kilo fazla olsan daha iyi olur...ben o fotoda 64 kiloyum evlendiğimde 49 a düşmüştüm...acaip yorgun halsiz sinirli...gerçi sinirlilik halim hala devam ediyorda :D

söylemem miii emmilerrr ayıpsınızzz:1::1::1::1:
zaten dun kocıse mıllanın benım utuyle alakalın esprısını anlatacamm dört döndümmm beee ya dedim arkadas hangı arkadas dıyoooo dedim memleketten sen tanımassın :1:bu sefer dıyo var mı faceınde görmüşümdürrrr:1::1::1::1::1:

zaten kıvıra kıvıra bir hale kaldım bu site yüzünden :D

bendende selam söyle :D bak iletmezsen üstüne kalır valla.:9::9::9:

zaten dun kocıse mıllanın benım utuyle alakalın esprısını anlatacamm dört döndümmm beee ya dedim arkadas hangı arkadas dıyoooo dedim memleketten sen tanımassın :1:bu sefer dıyo var mı faceınde görmüşümdürrrr:1::1::1::1::1:

Neyse bi ürologluğum eksikti tam oldu :9: :9:

Benim şimdi çıkmam lazım kocam gelmek üzeredir..denemeye girdi şu özge karısını sınavda geçmek için :9:

daha kahvaltı yapıcaz :9: sofrayı hazırlamam lazım ..

Merak ettiklerini yazın sonra ben cvplarım..

Beyazlım dediğim gibi ihmal etme götür kocanı doktora..

Evet canim benim haklisin,hem esimde gecenlerde dedi belki ileride bende test yapmak zounda kalirim,adam kendini piskolojik olarak hazirliyor galiba,canim benim yaa:14:

Allahim sen hayirlisiyla ver yavrularimizi bize

beyazlım sen benim nursuz suratımı gördünmü :52::52::52:

kuzummmmmmmmmmmmm estafurullah:54: eminim ki cok tatli bir meleksin:9:

anam görmek isteyrummmmmmmmmmmmmm:16:

ama birşey diyimmi o halinden 3-4 kilo fazla olsan daha iyi olur...ben o fotoda 64 kiloyum evlendiğimde 49 a düşmüştüm...acaip yorgun halsiz sinirli...gerçi sinirlilik halim hala devam ediyorda :D

Yok zaten idealin altindaydim ama o benim bekarlik kilomdu. Deli gibi yer kilo alamazdim. Evlenince hizla kilo almaya basladim. 34 bedendim yani. Simdikini soylemeyim. Bebek de sagolsun bedenimi genislettikce genisletiyor ama kiloyu ben de sevmiyorum ya. 64 ideal kilom. O bile fazla bence. 62 olucam dogum sonrasi insallah. O fotoda 59 kiloydum.

bende gecen gun esimle yuruyoduk bi kopek grdum refleks olarak anaaa ne guzel ayni milanin kopegi gibi dedim benimki milan kim dedi oyle kaldim :52::52:

Yok zaten idealin altindaydim ama o benim bekarlik kilomdu. Deli gibi yer kilo alamazdim. Evlenince hizla kilo almaya basladim. 34 bedendim yani. Simdikini soylemeyim. Bebek de sagolsun bedenimi genislettikce genisletiyor ama kiloyu ben de sevmiyorum ya. 64 ideal kilom. O bile fazla bence. 62 olucam dogum sonrasi insallah. O fotoda 59 kiloydum.

hea 62 iyi beyendim :D

yaa bacılarr bana cok kızcaksınız bılıyorum amaaaa yagmurrr hangınız dııı face eklemısss yaaaa bakıyom bakıyom ama bos bossss:1::1::1::1:
anlayın benı alttan alınn zaten surda kalmısss kepeseseye 17 guncukkkk alttan elıverin bu garibiiiiiii:9::9::9::9::9:

yaa bacılarr bana cok kızcaksınız bılıyorum amaaaa yagmurrr hangınız dııı face eklemısss yaaaa bakıyom bakıyom ama bos bossss:1::1::1::1:
anlayın benı alttan alınn zaten surda kalmısss kepeseseye 17 guncukkkk alttan elıverin bu garibiiiiiii:9::9::9::9::9:

benim kendimi tarif etmeme gerek yok sanırım :D hauaha tek kapalı benim çünkülüm :D:33:

bende gecen gun esimle yuruyoduk bi kopek grdum refleks olarak anaaa ne guzel ayni milanin kopegi gibi dedim benimki milan kim dedi oyle kaldim :52::52:

:1::1::1::1: benımkı buraya gırdıgımı bılıyorrr ama bole gunlerce sattlerce herseyı konustugumu bılsee anammm toz duman eder benı hele de anası hakkında yazdıklarımı okusaaaa:1::1::1::1:
hımmm özgeeee gel bakamm buraya niye ev işlerı kalıyooooo anladım ben onuuuuuuu:9::9::9::9::9:

Canim senin boyun kac peki?

ben 1,68 ve haytimda bir kere radikal bir rejimle 62 kilo olmustum ve süper bir duyguydu yaaaaaaaaaaaaaaa:52: kus gibiydim,simdi ise 90 kilonun üzerindeyim,offffffffffffff offfff:18:

yavriiiiiii senin bakışların yiterrrr be yaaaaa:1::1::1:

eşim çok kızıyor şalı öyle bağlamama eşkenar diyo bana...bende diyorum kendimi kendi çatımın altına aldım...o benim kalkanın sinirlendirirsen gagalama görevide görür :D:52::52::52: hea deli gibi bakıyorum :D pörtlek pörtlek :D ama ben manyaklığı seviyorum napayım :D

mrb kızlar bugün itibariyle bulantılarım başladı canım hiç bişi istemiyo halsizimmm bulantı için ne önerirsinizzz:25::25::25::25::25::25::25::25:

Back
X