ela,elis,nil isimlerini seviyorum :) erkek ismi de kocam buldu alanzinho :) trabzonsporlu kocam yemin etti ikinci isim olarak koyucam diye
anaaaaaaaam o ne:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela,elis,nil isimlerini seviyorum :) erkek ismi de kocam buldu alanzinho :) trabzonsporlu kocam yemin etti ikinci isim olarak koyucam diye
hamilelikten olsa gerek o tatlı uykulara veda :) bende uyanıyorum ateş basıyo hala :) allahım hayırlı evlatlar versin bize de cinsiyet önemli değil seviyo insan ne olursa olsun :)
Ya onu soracaktim sana iyi hatirlattin. Anormal ates basiyor beni de. Sana da oluyor mu diye soracaktim. Bu 9 ay boyle surecek mi acaba?
Ya onu soracaktim sana iyi hatirlattin. Anormal ates basiyor beni de. Sana da oluyor mu diye soracaktim. Bu 9 ay boyle surecek mi acaba?
anaaaaaaaam o ne:)
ben de yanıyorum kızzlar esim diyor sen hep serin olurdum nolduu sana![]()
bilmem ki bazen ayaklarımı suya sokup öyle yatıyorum kocam üstümü örtüyo gece kendi üşüyo ya ben açıyorum hemen diyo bebeği üşütücen yatma öyle çıplak :)
ben de yanıyorum kızzlar esim diyor sen hep serin olurdum nolduu sana![]()
Aynen. Menapoza girince boyle oluyo demek ki![]()
ayyy ayni seyleer :)) gece ustumu ortuyo, ortenken de bebek usumesin diyo. Yazik kiz kocislerimize :)
Iyiymiş vala
Esim fenerli allah tan boyle bi dusunce aklına gelmiyor
![]()
aynen canım bizim ailede fenerli alex koyarız artık :)
msj tekrarı................
allah nasip ederde hamileysem ve falcının dediği gibi kızsa ilk çocuğum ismi belli esin yağmur :)
erkek olursa da enis :)![]()