• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hamilelikten olsa gerek o tatlı uykulara veda :) bende uyanıyorum ateş basıyo hala :) allahım hayırlı evlatlar versin bize de cinsiyet önemli değil seviyo insan ne olursa olsun :)

Ya onu soracaktim sana iyi hatirlattin. Anormal ates basiyor beni de. Sana da oluyor mu diye soracaktim. Bu 9 ay boyle surecek mi acaba?

Ya onu soracaktim sana iyi hatirlattin. Anormal ates basiyor beni de. Sana da oluyor mu diye soracaktim. Bu 9 ay boyle surecek mi acaba?

bilmem ki bazen ayaklarımı suya sokup öyle yatıyorum kocam üstümü örtüyo gece kendi üşüyo ya ben açıyorum hemen diyo bebeği üşütücen yatma öyle çıplak :)

slmmm kiz isimleri isterseniz layan lina ve mary isimlerini cok begeniyorum arabca guzel isimler var ama aklima simdi bunlar geldi:))

bu arada hAmişler size birşey sorucam bende kasıklarımda batma oluyor pantolon bile sıkıyor yani hemen acımaya başlıyor hele kot pantolonda daha çok sızlıyor. ayağımın üzerine basamıyorum bile sizde de böyle oldu mu _?

Son düzenleme:
allah nasip ederde hamileysem ve falcının dediği gibi kızsa ilk çocuğum ismi belli esin yağmur :)
erkek olursa da enis :):34:

İnş cnm hayırlısı neyse o olsun..Senin bat ne zaman geçtinmi gününü ?

Sen geçen ay kan testimi yapmışdın yanlışmı hatırliorum :44:

Back
X