• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

suan acamam esımın gelme saatı..yarın yapacam artık..aay anam ben bıle bulamıyım...yaa sankı erkeklerle konusuyorum gıbı panık oldum yaa yakalancam dıye..hergun gecmısı sılıyorum,hergun hotmaıl acıp,ılk benımkının ısmı mı yazıyor dıye kontrol edıyorum..faceyı acıp kapatınca ılk benım adresmı görunuyor dıye kontrol edıyorum..evde arkama baka baka yuruyorum,sıyırdım ıyıce yaaaaaaaaaaaaaa:27:

ahh yavrum benimmmm kasma kendini kocanla konussan kızar mı ki? söle bilsin şifrenide. baksın arkadaşlarına :( benimki öle yapıo bişi demio :)

ahh yavrum benimmmm kasma kendini kocanla konussan kızar mı ki? söle bilsin şifrenide. baksın arkadaşlarına :( benimki öle yapıo bişi demio :)

yok anam yyooook böyle sıtelere gırmeme bıle karsı adam..bılgı almak ıcın gırebılırım ama uye olamam:20:

yok anam yyooook böyle sıtelere gırmeme bıle karsı adam..bılgı almak ıcın gırebılırım ama uye olamam:20:
anladım kuzumm neyse o halde böle devam etceksin çağresiz dikkat et emi pot kırma :( ne zaman test yapcan bakim? senden çok ben merak ettim hee:27:

neyse ben cıkım sımdı,gelır benımkı bırazdan...hadı yarın görusuruk kızlar..

hem benımkı zaman tunelınde degıl,görsen hatırlarsın kesın nerden yaptıgını:1::1: dun arattım kendımı cıkmadı ama sonucta burdan eklıyenlerler aratıp buluyor..keşke adımı kullanmasaydım..o degısmezmı pekı yaaaaaaaaaa:27::27:

Anasayfadan gir, seceneklerden duzelt cok kolay kizim valla. Adini da degistir hatta rahat degilsen.

aaaa kizlar takvime baktmda dun bizim nisan yil donumuymus 1 yil olmus yeni gordum fark ettim :52:allahtan bizimki fark etmemis:52:

aaaa kizlar takvime baktmda dun bizim nisan yil donumuymus 1 yil olmus yeni gordum fark ettim :52:allahtan bizimki fark etmemis:52:
evlenince nişan unutuluyor canım :) hahah bende çok dikat ederdim ama sonra nişandı evlilikti doğum günüydü şuydu buydu unutuldu bariz olanlar kaldı :):33:

kızlar yine geldim beenn ay çok acıktım anacum bana yimek yapıo bi acıktım kiii hamişliktenmidir ki nedir içimde sanki kemirgen bişi var :9::9::27::27:

hoşgeldin teşekür ederiz...bizimle takılmanı dileriz :D ne varsa bu topicte var gel vatandaş geeeaaalll :33:

Ben arada takip ediyorum ama bi anda çok ileri gidiyonuz ya, son sayfalardan anlamaya çalışıyom işte. Şu sıralar yoğunum biraz, pek takılamıyom ama aklımdasınız hep :16:

Ben arada takip ediyorum ama bi anda çok ileri gidiyonuz ya, son sayfalardan anlamaya çalışıyom işte. Şu sıralar yoğunum biraz, pek takılamıyom ama aklımdasınız hep :16:

darbeciyiz biz :D bir anda onlarca sayfa ilerleyebilirz...o potansiyel bizim damarlarımızda gezinen kanımızda mevcuttur...:52::52:
aklında olalımda sende yanımızda ol kuşum...:3::3:

Back
X