• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

buralardayim bacim bizim prenses de ayaklandi tum gunumu aliyo allah yardimcin olsun valla iki aslanla ugrasion...kis kar soguk evden pek cikamiyoz hastalanma korkusunda oyle geciyo gunler sen ne alemdesin nasilsin neler yapiyosun duzenin torudu mu ?
Maşallah canım. Evi tuttuk haftaiçi taşınicaz inşallah canım . Daha annemdeyiz

Maşallah canım. Evi tuttuk haftaiçi taşınicaz inşallah canım . Daha annemdeyiz
simdi annen alin ev sizin olsun ben basimi alip gidicem diyodur :1:ben sahsen prensesle babasina oyle diyom ...hayirlisiyla tasin evine canim tasimaci tutmana gerek yok iki aslan var zaten ..

Karnında ve yamacında bebişi olmayan üyecikler uzaktan mı seyredecek şimdi bu topiği :KK69:
iyi akşamlar dilerim uzun süre uzaktan ettiğim takibi artık yakın markaja alayım dedim :KK53:

Kizlar napiyorsunuz:) uzun zaman oldu en son nisanda yazmisim. Bizim yain dogum gunumuz eski hatiralarim canlandi topige bakayim dedim..
Millan iki yil once merys le gun sayiyorduk burda zaman ne de hizli..
Muzmuuuuuttt ne ara hamile kaldin ben kacirmisim yaaa hayirli olsun saglicakla kucagina al:) isteyerek mi oldu yoksa kaza kursunu mu;) su misali de hamile
Yagmur dogum yapti sanirim, ecem de gun sayiyor. Baska var mi dogum yapan ya da hamile olan kacirmisim vala yogunliktan :(

Mimozacigim noldu sen ayrildin mi anlayamadim hayirlisi olsun insaallah
Eylul senin de ueni evin hayirli olsun kurtuldun istanbuldan anacigina geldin masallah:))

Sevgilerle bayanlarrrr

Kizlar napiyorsunuz:) uzun zaman oldu en son nisanda yazmisim. Bizim yain dogum gunumuz eski hatiralarim canlandi topige bakayim dedim..
Millan iki yil once merys le gun sayiyorduk burda zaman ne de hizli..
Muzmuuuuuttt ne ara hamile kaldin ben kacirmisim yaaa hayirli olsun saglicakla kucagina al:) isteyerek mi oldu yoksa kaza kursunu mu:KK66: su misali de hamile
Yagmur dogum yapti sanirim, ecem de gun sayiyor. Baska var mi dogum yapan ya da hamile olan kacirmisim vala yogunliktan :KK43:

Mimozacigim noldu sen ayrildin mi anlayamadim hayirlisi olsun insaallah
Eylul senin de ueni evin hayirli olsun kurtuldun istanbuldan anacigina geldin masallah:))

Sevgilerle bayanlarrrr
ayy hosgeldin yine gelirsin insallah minik kizina hayirli nice omurler .:16:
ecemde mi hamile hemde gun sayiyo masallah ya cok sevindim sumisali ve aliyede oylemymis hamile kalmayan kaldimi aramzda yaa :1:
valla kazayla olmadi turkiyeye tatile 3 kisi geldik dort kisi donmusuzz ama supriz oldu yani :52:
ve ilk defa burda profilimde yaptim nerdeyse yariladim takvimi daha annemin bile haberi yok sadece ben esim kizim..:52:
nisanda gidip nisan 1 sakasi yapmayi planlioz bakalim saglikla ins...

muzmut muzmut yavrum hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla. Hemen çiftlediniz bakıyorumda :)
Millet 2 yaş kutlamaları yaptıkça vay be ne kadar uzun zaman olmuş tanışalı dedim. Face de pek gözükmüyorsun gelmiyorsun heralde. Bebeğin cinsiyeti ne peki?
Millan, angel, yağmur nerelerde olaki?

muzmut muzmut yavrum hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla. Hemen çiftlediniz bakıyorumda :)
Millet 2 yaş kutlamaları yaptıkça vay be ne kadar uzun zaman olmuş tanışalı dedim. Face de pek gözükmüyorsun gelmiyorsun heralde. Bebeğin cinsiyeti ne peki?
Millan, angel, yağmur nerelerde olaki?
tesekkur ederim canim evet valla ilkin bi zorluk yasayinca korunmasamda hemen olmaz diyodum :1: birde bizim cimcime burda cok yanliz cok sikiliyo onada arkadas olur diye beraber buyurler ins.ewet baya zaman oldu tanisali ben faceyi kapadim buraya bile zor geliyom tum gunumu aliyo prenses yetmiyo bile artik ondan once uykuya daliyom :52: cinsiyeti bu kontrolde belli olur dedi doktor valla saglikli olsun gerisi hiiiic onemli degil rabbim yine o gunleri ve zorluklari yasatmasin yeter.
millan buralarda ama topige gelmiyo pek eylulde alinti yapinca geliyo cevap yazuyo ama genelde forumdalar..yagmurdan hic haberimiz yok oda bebisini buyutmekle ugrasiyodur herhalde ...sen napiyosun kizin nasil ...

muzmut muzmut canım bizim kızda büyüyor elh. 2ye yaklaştık işte. Bi değişiklik yok bizlerde iş-ev koşuşturmacası içinde devam ediyoruz.
millan millan ses ver kuzummmmm:) Napıyorsun arada face gel, bi haber alalım senden:)

Aaaa muzmut yeni okudum şimdi yazdıklarını hayırlı olsun canım benimmmm sağlıkla gelsin inşallah

Back