• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayy hosgeldin yine gelirsin insallah minik kizina hayirli nice omurler .:KK16:
ecemde mi hamile hemde gun sayiyo masallah ya cok sevindim sumisali ve aliyede oylemymis hamile kalmayan kaldimi aramzda yaa :KK1:
valla kazayla olmadi turkiyeye tatile 3 kisi geldik dort kisi donmusuzz ama supriz oldu yani :KK52:
ve ilk defa burda profilimde yaptim nerdeyse yariladim takvimi daha annemin bile haberi yok sadece ben esim kizim..:KK52:
nisanda gidip nisan 1 sakasi yapmayi planlioz bakalim saglikla ins...
Ecem doğum yaptı canım :) nasıl olurda onu söylemedim sana :))

Kızlar ben kk dan hıc kopmadım ki..hep burdayım..sadece topiğe hiç uğramıyorum kımse yok dıye..

Muzmut hayırlı olsun canım..dun eylül haber verdı de geldim..cok sevındım,ikinciye hamıle kalmak kolay mı oluyormuş kızlar yoksa..hemen ıkıncıler furyası başlamış..:)❤

Ama benım gozum korktu..gucum yooook sanki bı tane daha bakmaya..:(

Kocam bıgun yapalım derse yaparım..yoksa hııc ıstıyorum bıle demem vallah..

Ben hiç mavi siyah göremedim koz :))
ben bi haberlerde mavi siyah gordum bugun sari beyaz nette bu ne demek :1:
Ecem doğum yaptı canım :) nasıl olurda onu söylemedim sana :))
aaa masallah gecde olsa ogrendim sende olmasan dunyadan haberim olmicak :52: kizmiydi erkekmiydi aliyenin daha cok gunu varmi ? anca senden aliyom haberleri baska soracak kimsem yug :5:
Taşındım canım ANCA Yerleşme merasimindeyiz :))
iyi sukur yavas yavas yerlesirsin insallah afacanlarida ihmal etme amaa teyzeleri olarak kizarim :1:
Kızlar ben kk dan hıc kopmadım ki..hep burdayım..sadece topiğe hiç uğramıyorum kımse yok dıye..

Muzmut hayırlı olsun canım..dun eylül haber verdı de geldim..cok sevındım,ikinciye hamıle kalmak kolay mı oluyormuş kızlar yoksa..hemen ıkıncıler furyası başlamış..:)❤

Ama benım gozum korktu..gucum yooook sanki bı tane daha bakmaya..:KK43:

Kocam bıgun yapalım derse yaparım..yoksa hııc ıstıyorum bıle demem vallah..
valla millan bazen gittigin yerlere sayfana bakiyomda dogrusu forumun yeni halini anlayamiyom daha zaten kasla goz arasinda bizim prenses birakirsa bakiyom 10 -15 dk ikinciler valla kolay oldu hatta supriz oldu turkiyeye bayrama geldim kocami dogru duzgun gormememe ragmen olmus bugunlerde kipir kipir zaten cinsiyetini bu kontrolde ogrenmeyi umut ediyoruz :1:ben bastan beri kalabalik olalim istiyom zaten saglikli bi suru cocuklarimiz olsun :52:zaten benim prenses yanliz burda sikiliyo arkadas lazimdi ona :1:
sende nehir sultani yanliz birak ma derim kardesinin var olma duygusu her zaman baskadir paha bicilemez...sen hemen calismalara basla :1:
Ooof ben gıdıp bıraz daha şu elbıseyı sarı beyaz görmeye çalışim..
ya ben dun aksam haberlede mavi siyah gordum bugun nette sari beyaz anlamadim gitti :1:

Ben hiç mavi siyah göremedim koz :))
:1:

Muzmut belkide Allah söyletti..ıkıncı çocuğu ıstemeyen kocam..az önce telde bana ıkıncı bı kızı daha olursa adını ne koycakmış onu soyluyor:)) bense hıc oralı olmadım..
Ay valla yatağa cagırana kadar beklerim..dıl dokemem..zaten bakarken dotum çıkıyor..bıde yapmak ıcın yalvaramam..
Bende geniş aıle çok seviyorum..hatta evlendıgımde hayalım 3cocuktu hep..
Nehırde kardessız kalmasın ıstıyorum ama gel gör ki,hiç kocamı ıkna cabasına gıremem suan..belkı yaz sonu:)

Muzmut belkide Allah söyletti..ıkıncı çocuğu ıstemeyen kocam..az önce telde bana ıkıncı bı kızı daha olursa adını ne koycakmış onu soyluyor:)) bense hıc oralı olmadım..
Ay valla yatağa cagırana kadar beklerim..dıl dokemem..zaten bakarken dotum çıkıyor..bıde yapmak ıcın yalvaramam..
Bende geniş aıle çok seviyorum..hatta evlendıgımde hayalım 3cocuktu hep..
Nehırde kardessız kalmasın ıstıyorum ama gel gör ki,hiç kocamı ıkna cabasına gıremem suan..belkı yaz sonu:)
e hadii hayirlisi insallah valla zaten erkeklere istemio gibi goruncen can attigini gorunce cok naza cekiyolar sirf eziyet olsun diye sen istemeyince ikna etme cabasi ve basarisi hoslarina gidiyo...zaten zamanida gelmis hani :1:

Back