- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
Harbiiii ev yaşıdım kız mersindeyim artık giremedim uzun süreEyluull
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harbiiii ev yaşıdım kız mersindeyim artık giremedim uzun süreEyluull
Bizim topik herkese açık :))Karnında ve yamacında bebişi olmayan üyecikler uzaktan mı seyredecek şimdi bu topiği
iyi akşamlar dilerim uzun süre uzaktan ettiğim takibi artık yakın markaja alayım dedim
Ecem doğum yaptı canım :) nasıl olurda onu söylemedim sana :))ayy hosgeldin yine gelirsin insallah minik kizina hayirli nice omurler .
ecemde mi hamile hemde gun sayiyo masallah ya cok sevindim sumisali ve aliyede oylemymis hamile kalmayan kaldimi aramzda yaa
valla kazayla olmadi turkiyeye tatile 3 kisi geldik dort kisi donmusuzz ama supriz oldu yani
ve ilk defa burda profilimde yaptim nerdeyse yariladim takvimi daha annemin bile haberi yok sadece ben esim kizim..
nisanda gidip nisan 1 sakasi yapmayi planlioz bakalim saglikla ins...
Taşındım canım ANCA Yerleşme merasimindeyiz :))naptin tasindin mi kiz bence sen hic esyalari yerlestirme zaten pasalr olmasi gerekn yerde birakmiyolardir evin icende nakil halindedirler
aaa hoş geldin canımm bizde bugun 4justice ile buluşucaz. mersine gelecekHarbiiii ev yaşıdım kız mersindeyim artık giremedim uzun süre
Vay vay vay birgün bizde buluşalım yahu. Kipanın Ordan tuttuk evi :))aaa hoş geldin canımm bizde bugun 4justice ile buluşucaz. mersine gelecek
Buluşalım canimm senin minnoslari da isiririm aa güzel oralar. Biz merkezdeyiz,akdenizdeVay vay vay birgün bizde buluşalım yahu. Kipanın Ordan tuttuk evi :))
Taşındım yerleşim ayarlayalım tatlımBuluşalım canimm senin minnoslari da isiririm aa güzel oralar. Biz merkezdeyiz,akdenizde
Oooy bıde sız artık aynı sehirlerde mi yaşıyorsunuz vay kalleşler!buluşun bakalım buluşun..o mekanı basınıza yıkmıyor muyum sızın ben!Vay vay vay birgün bizde buluşalım yahu. Kipanın Ordan tuttuk evi :))
Burnun akıyor fazla gezmede yat aşaga!aaa hoş geldin canımm bizde bugun 4justice ile buluşucaz. mersine gelecek
Oooy bıde sız artık aynı sehirlerde mi yaşıyorsunuz vay kalleşler!buluşun bakalım buluşun..o mekanı basınıza yıkmıyor muyum sızın ben!
Burnun akıyor fazla gezmede yat aşaga!
Sende atla gel:) ben daha harbinin tükkanına gidecem :)))Oooy bıde sız artık aynı sehirlerde mi yaşıyorsunuz vay kalleşler!buluşun bakalım buluşun..o mekanı basınıza yıkmıyor muyum sızın ben!
Ben hiç mavi siyah göremedim koz :))Ooof ben gıdıp bıraz daha şu elbıseyı sarı beyaz görmeye çalışim..
ben bi haberlerde mavi siyah gordum bugun sari beyaz nette bu ne demekBen hiç mavi siyah göremedim koz :))
aaa masallah gecde olsa ogrendim sende olmasan dunyadan haberim olmicak kizmiydi erkekmiydi aliyenin daha cok gunu varmi ? anca senden aliyom haberleri baska soracak kimsem yugEcem doğum yaptı canım :) nasıl olurda onu söylemedim sana :))
iyi sukur yavas yavas yerlesirsin insallah afacanlarida ihmal etme amaa teyzeleri olarak kizarimTaşındım canım ANCA Yerleşme merasimindeyiz :))
valla millan bazen gittigin yerlere sayfana bakiyomda dogrusu forumun yeni halini anlayamiyom daha zaten kasla goz arasinda bizim prenses birakirsa bakiyom 10 -15 dk ikinciler valla kolay oldu hatta supriz oldu turkiyeye bayrama geldim kocami dogru duzgun gormememe ragmen olmus bugunlerde kipir kipir zaten cinsiyetini bu kontrolde ogrenmeyi umut ediyoruz ben bastan beri kalabalik olalim istiyom zaten saglikli bi suru cocuklarimiz olsun zaten benim prenses yanliz burda sikiliyo arkadas lazimdi onaKızlar ben kk dan hıc kopmadım ki..hep burdayım..sadece topiğe hiç uğramıyorum kımse yok dıye..
Muzmut hayırlı olsun canım..dun eylül haber verdı de geldim..cok sevındım,ikinciye hamıle kalmak kolay mı oluyormuş kızlar yoksa..hemen ıkıncıler furyası başlamış..:)❤
Ama benım gozum korktu..gucum yooook sanki bı tane daha bakmaya..
Kocam bıgun yapalım derse yaparım..yoksa hııc ıstıyorum bıle demem vallah..
ya ben dun aksam haberlede mavi siyah gordum bugun nette sari beyaz anlamadim gittiOoof ben gıdıp bıraz daha şu elbıseyı sarı beyaz görmeye çalışim..
Ben hiç mavi siyah göremedim koz :))
harbinin dukkani ne kiz tantunici mi yoksaSende atla gel:) ben daha harbinin tükkanına gidecem :)))
ne zamannn ne zamannnnnSende atla gel:) ben daha harbinin tükkanına gidecem :)))
Heee tantuniciyimharbinin dukkani ne kiz tantunici mi yoksa
e hadii hayirlisi insallah valla zaten erkeklere istemio gibi goruncen can attigini gorunce cok naza cekiyolar sirf eziyet olsun diye sen istemeyince ikna etme cabasi ve basarisi hoslarina gidiyo...zaten zamanida gelmis haniMuzmut belkide Allah söyletti..ıkıncı çocuğu ıstemeyen kocam..az önce telde bana ıkıncı bı kızı daha olursa adını ne koycakmış onu soyluyor:)) bense hıc oralı olmadım..
Ay valla yatağa cagırana kadar beklerim..dıl dokemem..zaten bakarken dotum çıkıyor..bıde yapmak ıcın yalvaramam..
Bende geniş aıle çok seviyorum..hatta evlendıgımde hayalım 3cocuktu hep..
Nehırde kardessız kalmasın ıstıyorum ama gel gör ki,hiç kocamı ıkna cabasına gıremem suan..belkı yaz sonu:)